Svadba v septembri 2005
- Sponzor fóra
podla mna pri tych vydavkoch uz je rozumne investovat do profesionalneho fotografa, jednak vidi vsetko inym okom a este fotky aj vyretusuje, jednak som od nikoho nechcela ocakavat, ze sa bude menej zabavat, len aby fotil, ako ini tancuju alebo jedia. Podla mna by to clovek od nikoho nemal pozadovat, ten dotycny je potom ozaj dost vystresovany a este aj ma urcitu zodpovednost a ked sa nahodou nie jeho chybou nieco stane, ako napr. ten roztrhnuty film, este mu to svadobcania v kutiku duse zazlievaju, aj ked mu pravdaze nic nepovedia
My sme dostali 2 CD s fotkami a coverom uz na druhy den od brata a kamosov, zlati
13. okt 2005to mate dobra. my sme nemali profesionalneho fotografa,ale kamaratku,ktora bola vyslovene urcena na fotenie a zvladla to super, aj sa potom vecer zabavila. a fotilo aj kopec dalsich ludi,moj brat obcas aj kameroval,je to fajn,leo vidim na kazete,ako sa aj ostatni bavili,nielen mladomanzelia
13. okt 2005- Sponzor fóra
no to mas pravdu, aj ked casto by som radsej mala plnu chladnicku
Stale dufam, ze raz budeme taki bohati, ze budeme mat vlastneho kuchara alebo este lepsie dvoch, jedneho Taliana a jedneho z Azie, ale skor si myslim, ze mozno v buducom zivote natrafim na muza, ktory bude rad varit
Moj prvy manzel sice bol kuchar, ale tak ako suster chodi bosy, on stal za sporakom cely den, takze vecer sa mu uz nechcelo
13. okt 2005
a fotografa nemali?