Svadba v septembri 2005
my vsetkym ukazeme fotky a niektorym aj video, vsetkym dame dakovnu kartu, kde bude nalepena jedna fotka a spravime "putovne CD" s napalenymi ca. 300 fotkami, ktore bude kolovat, takze kazdy si moze nechat dorobit fotky, ktore chce. Pravdaze ak nejaka babka uz pri pozerani fotiek povie, ze tu by chcela, tak jej ju nechame dorobit my a nebudeme jej davat CD-ko, nech si to spravi sama
12. okt 2005- Sponzor fóra
nech mi rajcala odpusti
inspirovala ma a bude to nieco taketo.... papiere mame v nasich svadobnych farbach
vid moja kyticka
text mame svoj uplne iny a trochu spekulujem aj o podklade
je to v stadiu: v mojej hlave
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vAlbumID=1741&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D360%26vOrderBy%3D2&vOffset=1
12. okt 2005no ja mam uz cca 2 tyzdne album na pozeranie (uz druhy tyzden neviem kde koluje
) len obcas mi niektory zo znamych zavola ze ho akurat pozera
ja som kupila album na lepky je velky 28x23 cm.... a urobila som to tak ze som tam davala na jednu stranu dve fotky 18x13 a s casu na cas som dala 25x18 (alebo nieco podobne tymto cislam, si uz nepametam
) vyzera to super, teda aspon mne sa to paci a aj u ludi to malo ohlas, len jedna taka velka fotka stala cca. 50sk
13. okt 2005no ved to, tie fotky su dost drahe, ja som kupila taky kombinovany album, prvych 40 fotiek je 20*15 a dalsich 125 fotiek 10*15. len tie vacsie nemam este spravene,takze su tam prazdne strany. v nedelu ma prist svokra na anvstevu,tak snad donesie ten album,aj si vyberie fotky a dame spravit zaroven s tymi velkymi.
13. okt 2005- Sponzor fóra
album na fobiu
ja som zistila,ze budem musiet asi este dokupit,lebo uz teraz je ten nas plny a este chcem dat spravit nejakych par fotiek z cd. alebo dam aj do tych vacsich stranok po dve mensie fotky.
mirka,nam sa tiez nechcelo s tym babrat,je to veru zaberacka,ale chcela som mat pekne fotky zo svadby, hlavne ked to ideme napalovat aj ostatnym,tak sme sa pohrali,teda drahy sa pohral.13. okt 2005
iba rodicom davas?