Svadba v septembri 2005
- Sponzor fóra
ahojte, tak aj ja sa pripajam, my sa chystame na svadobnu cestu buduci vikend, len na taku kratku vikendovu a potom si v lete doprajeme taku peknu oneskorenu letnu dovolenku, ak nam vsetko vyjde podla predstav. Tiez by som sa chcela vsetkym podakovat za predsvadobne rady a inspiracie, v mnohom mi velmi pomohli - takze DAKUJEM
23. sep 2005ahojte ženičky, tak znova gratulujem ďalším už vydatým
maryem boli sme v Tunisku a idem hodiť dáke z dobvolenky, dnes som už dala aj svadobné, zatiaľ len z nášho foťáka, lebo kamaráti sú nejakí škrobi, ešte nám nedali to, čo nafotilifotky už sú, sú nádherné, len neviem ako ich tam dám, tak dačo hádam vymyslím
24. sep 2005mirka naozaj ste boli krasny
))) a mate aj krasne fotky
)) nam nas fotograf fotky naskenoval a mame ich aj na cd cku
)) skus si dat aj ty tie tvoje naskenovat
)) ja budem davat vacsinou cd cka s fotkami so svadby
) kedze ten nas fotograf nam urobil aj vrh cedecka sme tam mi a nase prstene
))) uplne krasne.....
24. sep 2005som uz vyse tyzdna chora....... museli sme zrusit svadobnu cestu...... momentalne mam chripku
)) takze testujem mojho muzika ako sa o mna postara
inak ak by si nikoho nenasla ja mam par kamosov co maju skener
)) uz by si mohla prist do BA
)) ako si inak zijete po svadbe a svadobnej ceste?
)) byvate sami vo svojom?
24. sep 2005ešte nie, stále sme v nájme, ale do konca roka sa ideme poobzerať po svojom, rozhodli sme sa , že si kúpime 2-izb. byt. Máme fin. poradcu, tak si nechávame poradiť
, máme sa fajne, tak ako pred tým
, len sa mi nechce ísť do roboty, toto boli perfektné 2 týždne
a do blavy neviem kedy asi nikdy
24. sep 2005- Sponzor fóra
tak toho je dosť, či?
ježíš, ja by som toto Slovensko dakde presťahovala, mne je tu dobre, celú dovolenku som sa tešila domov
, ale tu mi je fakt kosa a to je ešte len september, veď ja musím vymyslieť dáke topánky s ohrievačom, lebo celú zimu mi totálne mrznú nohy a nepomáha ani kožušina v topánke
24. sep 2005
Liska, poslala som ti IP..