Svadba v septembri 2005
- Sponzor fóra
hej s carrie
)) doteraz pokial sme sa nepoznali sme sedeli vedla seba v budove, ale nasa prevadzka sa teraz prestahovala
takze je to cca 10 min pesi, ale ona je stale na centrale a tam sedi stale moj sef a aj my sa tam o rok vratime
ale aj takto byvame na vedlajsich uliciach, mozno jej vidim aj do okien, lebo ta ulica na ktorej byva je kolmo na tu nasu
uz len ty nam chybas miruska
26. sep 2005- Sponzor fóra
Cauko zuz,
vcera som sa uz nedostala k pocitacu, tak az teraz. Veru tak moja ulica je kolma na TvojuTak sa rychlo vyzdrav a zbehneme na kafe. A este poslem dake foto, ak stihnem.
Este ze Ta mam inak by tu zaaadne fotky neboli.
Mirkaaaaa!!!! Heloooo!!!! Po dlhom case! Pozrela som fotky - ste sympataci!!! Ako to dopadlo?? Vsetko ok? Nam fakt nad ocakavanie, aj ked ten cas mohol byt aj lepsi, ale v ten den nam to uz nejak nevadilo. Fotili sme sa aj pomedzi kvapky..27. sep 2005Carrie ahoooj
ja som na Tvojich svadobných fotkách zistila, e ta poznám
to je náhoda. Ete keď som chodila s vami na stretká (aj s Vierkou Dobiáovou), pamätá? Ja som Mika.
Inak blahoelám Vám a elám vetko, vetko naj, naj, najsamlepie. Mala si náádherné aty, super autíčko a celý ste boli kráásny.27. sep 2005no zuz, žeby sme začali hľadať byt na kolmej ulici od tej vašej?
Carrie ahoooooooj, no my sme nadmieru spokojní so svadbičkou, všetkých 18 ľudí sa bavilo, o 22hod. prišlo asi 15 kamarátov, tak sme sa pučili, ale zábava bola ohromná
a keď bude Zuz zaneprázdnená, môžeš poslať fotky aj mne, aj ja to viem
27. sep 2005
ozaj ziaden host vam nechybal?
vies ci neprisiel ku nam
stale mi neprisiel mail