@lucique28 mame.... tak jeho svadba velmi nevzrusuje, teda to ze sa vezmeme ano, ale to akej farby budeme mat vyzdobu, ake svadobne, ci popolnocne saty a pod. ho velmi nezaujima.... (neviem ci dakeho chlapa ano...). Pre neho boli dolezite veci sala, matrika, hudba, jedlo :-) a fotograf a to uz mame vybavene.... mozno este kolace ho na chvilku zaujmu....
podobne to bolo i pri projektovani domu. Povedal co chce (technicku miestnost, krb, šopu a dvojgaraz (teraz uz len dvojpristresok) a ostatne bolo na mne.... :-) Tak ja mu tiez velmi nebudem mudrovat do toho od kial zoberieme beton na zaklady, ci kupime, alebo budu rocne miesat :D .... takze som celkom rada, ze sme si to podelili :) ... ved uvidime ci to zvladneme :-)
@katinka87
Ahoj, tak to ste v rovnakom termíne, ako my. My sme len na začiatku príprav, tak snáď sa nám podarí niečo pekné a elegantné... ;) Teraz riešim hlavne sálu, naozaj sa neviem rozhodnúť, že kde, keďže nás bude ako Hujerových :-D aby ma celková suma neprekotila na mieste... Kľudne poraďte baby, budem rada... niečo v okolí BA...
Ahojte kočky, aj my mame svadbu 8.9.2012..:-) a uz sa tesime, aj ked na mna idu uz nejake tie stresy... akurat zajtra ideme kuknut obrucky do Polska( su tam ovela lacnejsie a nenormalne velky vyber)
@lucique28 ahoj, máme v pláne 22.09, alebo ak už bude tento termín obsadený ( či už kostol, miestnosť alebo hudba), posunuli by sme to o týždeň/ dva. Vy kedy?
@natalia2203 Tak to mate dobre,, my to tiez nenapadne posuvame...povodne sme chceli ze v juli,,ale nakolko sme sa stahovali a mali stresy s jednej veci,, aby sme sa upokojili a zacali pomalicky dalsiu vec vybavovat,, ale ja by som sa dotoho najradsej obula hned len drahy je z celej svadby nejak nerovzny..
@lucique28 ani mi nevrav o strese, ja mám tento rok štátnice, tak som zvedavá, ako sa na ne budem sústrediť... môj drahý sa tváril, že však máme čas na prípravy, a keď som mu tak pribežne čítala komenty a pozerali sme obsadenosť priestorov a hudobníkov,pochopil, že je najvyšší čas sa rozhýbať... :-)
@natalia2203 :)) no drzim palce nech to vsetko dobre dopadne,,,,a hlavne ziadne stresy ,,,hehe tak si hovorim aj ja ale ked citam ze co vsetko treba este vybavit az ma mrazi....
@caitlin1 no je to na neuverenie ale je to tak, DJ este pozhanas ale zivu hudbu veru nie, (podobný problém sme mali aj s fotografom ale toho už našťastie máme, portretovky a obrad bude fotit) inak co vsetko uz máte?
@meggie111 ahoj , vitaj :)
@martulka1990 ahoj , faakt??? Obrúčky z Polska, aj ja som počula, že su lacnejsie, ja to mam relativne blizko, cize, ked sa objavim aj v Jablonke, tak dostanem? :D ci? kdeee?
@eninka27 ahoj, no boli sme v Ziwci, no dvojfarebne nas tam vysli 1400 zlotych, cize nejakych 320 E, ale oproti namestovu je o lacnejsie a ten vyber co tam maju... fuu... tazko bolo vybrat.. posielam ti link
http://www.zlotnik-adamek.pl/obraczki...
dufam, ze sa ti nieco zapaci :-)
ahojte, ja mam svadbu 15.septembra. Nakolko som dost akcna tak mam zajednanu matriku, restauraciu, hudbu, fotografku, atd. To som stihla hned prvy januarovy tyzden. No nemal ma ten moj o ruku ziadat :D
Ahojte, tak ja uz mam zajednaneho farara (jedneho vo Vrutkach, co nas bude sobasit a jedneho tu v Kanade, co nam bude robit pripravu), salu, jedlo, pitie, kolace, tortu, hudbu, fotografa, kameramana, vyzdobu, dopravu, ubytovanie (ale teraz som si spomla, ze pre mladomanzelov este nie:), popolnocne saty a topanky. A stale nemam svadobne saty, topanky, obrucky a hlavne nemozem zohnat starejsieho! Takeho, co by vedel hrat na harmonike a keby vedel aj po anglicky, tak to uz by bolo uplne fantasticke! Zabudla som nieco?:)
@nat123 Ahoj, jasne :) Lebo fotit sa chceme ist uz pred obradom, takze kvoli svetlu nemusime ist tak skoro. A niektorych hosti mame aj 150 km vzdialenych, tak aby mali aj oni klud a mohli sa pekne pripravit, nemuseli si privstavat. A kym bude obrad, presunieme sa a zacneme jest, bude 18:00, co je akurat cas na veceru a bufet mozme podavat okolo 22:00. Keby sme jedli uz o 16:00, tak by sme museli uz okolo 20:00 podavat bufet a do rana by sa toho urcite aj viac zjedlo. Takze aj z prakticko-financnych dovodov je to podla mna lepsie :) vy kedy planujete? Ci este len rozmyslate? :)