ahojte kocky my mame svadbu naplanovanu na 29.9., chceli sme povodne 8.9 lenze nebola uz volna sala, tak sme este zvazovali 1.9 ale to zase kameraman bol obsadeny:-) tak nakoniec sme to dali na toho 29.9 - to mam aj meniny:-)))), mame vybavenu nakoniec salu, kucharku, aranzerku co bude zdobit kostol a dalsiu na salu, potom kameramana, zivu hudbu, a stale cakam na vyjadrenie fotografa
ja som to povodne nechcela na meniny, lenze sme uz nemali na vyber pokial chceme svadbu tento rok:-))) no nakoniec sa mi to uz velmi paci, ze sa budem vydavat na moje meniny. dievcence viete mi poradit dobreho fotografa? uz snad vsetci su obsadeny:-( najlepsie z okolia NZ, Nitry, moze byt aj BA
my už máme základ tak sa tešíme. (sála, DJ, starejší, kamera, fotograf, na fare nahlásené) kuchár je v štádiu riešenia a aj vyzdoba. To by sa mohlo dotiahnuť tento týždeň.
Ahoj my sme to presunuly na september len termin este nemame ale este kym je teplo tak dakedy v polovici. Zijeme za hranicam Slovenska ale svadbu by sme chceli asi dakde pri hraniciach v nejakom penzione poradide mi dakdo kde je tak pekne a nie moc draho?? ;-)
@eninka27 no ked sa nieco dozvies daj vediet. Ja by som chcela aby nam obrucky vydrzali cely zivot. Nerada by som isla reklamovat ..... No na tej stranke mali celkom dobry vyber, ja by som si vybrala :))
My máme zatiaľ vybavený kostol, sálu, fotografa, kameramana, DJ, starejšieho, výzdobu a neviem čo teraz :D Šaty chcem ísť skúšať až v júni, tak teraz len naberám inšpirácie na výzdobu, oznámenia, jedlo a koláčiky a hlavne - chudnem do šiat :-D
my už máme zajednané skoro všetko, okrem oznámení. začali sme v januári a polovicu toho čo sme chceli už bolo obsadené. takže som rada, že ešte niečo ostalo :)
@veronicka22 no skôr pomalý, veď všetko čo som chcela už bolo zajednané, tak som musela voliť druhé alternatívy :( tak ešte oznámenia, pierka a takéto drobnosti :)
@paulinka22 ste na tom dobre, pretože ste začali len teraz a už máte základné veci zajednané. To, že boli skoro všetci obsadený je normálne. My sme s prípravami začali v septembri a už vtedy sme mali problémy s niečím. Svadobné šaty už tiež máš? Tie drobnosti čo vám chýbajú to už sú len také radosti :D okolo :)