Ahojte žienky! Dnes sme boli konečne matrike, tak sa k Vám pripájam s dátumom 1.9.2012. Dúfam, že prípravy pôjdu tak hladko ako dnes - vybavili sme matriku a aj vysnívaný hotel mám predbežne objednaný. Ešte zohnať dobrého fotografa a do leta mám s prípravami pokoj :-)
Baby, chcem sa opýtať, zajtra ideme na pohreb, mojmu snúbencovi zomrel starký ... btw. aby som nezabudla, už 3 dni som šťastne zasnúbená :) , no ale k otázke.... zomrel mu starký a zajtra ideme na pohreb..... v septembri ked planujeem svadbu este nebude rok, ako to vsetci tak, ze rok smutok.... myslite, ze je to ok, ked to bude menej ako rok? Dakujem za kazdy nazor
@eninka27 Ahoj, myslim, ze to nevadi ze este neuplynie rok od pohrebu. Ina situacia by bola keby ste sa brali o mesiac alebo o dva, to je uz na zamyslenie. Ale podla mna necely rok je v pohode. Na pohrebe si vsak mozete nanho spomenut.... moj nazor.
@eninka27 Môžeš sa vydávať,to platí iba v tedy ked ti umrie niekto veľmi blízky ako mne. U mna je to iné, zomrel mi švagor, rok som musela čakať, teraz pred vianocami minulý rok zomrel, chcem to povedať až v Januári, že sa berirme v Septembri, to bude skoro 2 roky skoro po jeho smrti.
Ahojte baby, aj ja mám jednú otázočku, keď máme svadbu v septembri, treba ísť už teraz do kostola sa opýtať predbežne na volné časy alebo stačí až tak po novom roku?Svadba bude v Strečne, je to taká väčšia dedina pri Žiline, tak teraz neviem či to nebude až moc skoro sa ísť pýtať.
Eninka27, pozri si môj album tam sú nejaké inšpirácia. A ohľadom toho pohrebu, si aj ja myslím, že to vôbec nevadí. Kľudne sa môžeš pripravovať na svoju svadbu :-)
@misiatko251 Ahoj :) no na vyzdobe mi dost zalezi, tak nieco dam spravit agenture a nieco si budem robit sama...take detaily, aby to bolo vsetko podla mojich predstav...:) a ty to ako?
@eninka27 nestresujem :) ale u nas su dobri kameramani a DJ obsadeni aj 2 roky dopredu...teda na maj a september, lebo to su najvytazenejsie datumy na svadbu...
@beatrixlenicka smúbencov starký už bol aj staručký celkom, mal 83 rokov a vcera na pohrebe sme sa to jeho rodiny pytali, tak povedali, ze ten september je ok, on by bol stastny
@tejuska aj my mame termin 15.9. a trosku sa obavam toho sviatku, ze nas nebudu chciet zosobasit, ale tak dufam, ze to nebudu brat az tak tragicky, este sme neboli v kostole, ale ked pojdeme tak asi s malou dusickou...bo ja uz by som termin nerada prekladala, kedze sme ho uz raz menili kvôli kameramanovi :-|
@tejuska no super, tak to budete mat viac dôvodov na oslavu :) kedy sa chystate zajednat kostol? my pojdeme asi cez vikend, tak uvidim co nam povedia :-)
1smolinka1, presne aj mne záleží dosť na výzdobe, tak som si zajednala jednú pani na výzdobu.Poradila mi ju kamoška, kt. má s ňou skúsenosť a povedala že je fakt dobrá. A dokonca mi urobí aj kystky pre hostí aj pre ženícha. Tak aspoň s týmto nebudem mať žiadnu robotu