Svadobý termín apríl 2007

6. apr 201128300
  • u nas sa tancuje venčekový - to je posledný tanec v svadobných šatách a potom si dám tie moje spoločenské šatôčky 🙂

• u nas je tiez ten vencekovy tanec...je to ako posledny tanec pred zacepcenim...v svadobnych satach...

• len po zacepceni mi daju namisto zavoja na hlavu satku a mojmu drahemu klobuk...a potom odchadzame sa prezliect...

• Sponzor fóra
  • no u nas sa asi ani nedava šatka, tancuje su už ale bez závoja.

• u nas sa nevesta po zacepceni prezlieka do kroja. ja zacepcenie mat nebudem, proste sa len prezleciem do kroja a potom v sprievode prveho druhbu tancujem s nim ako prvym redovy tanec v kroji, postupne sa vystrieda cela rodina a zbiera sa pritom mladym tzv. vysluzka..
    Kedysi kym nevesta sla prezliekat saty, mladi slobodni chalanitancovali s vienkom okolo flase tzv. druzbovsky tanec, ale kedze mladych vela nie je a ani to uz nevedia tancovat, upusta sa od toho

• no toto chceli aj u nas,kedze Mino je z Michaloviec. Ale ťažko je našej hudbe hrať redový tanec. Tak sme nechali naš venčekový. Tiež sa dáva výslužka (budem tancovať aj tri kolá 😃)

• joooj, tak to aj ja. Vybrala som si fajne pohodlne cizmy na redovy, nech ma nebolia nohy, lebo menej ako hodinu to nebude... 😃

• taku svadbu som uz zazila a nechcela by som byť v roli tej nevesty 🙂 😐

• noo, my salene vychodnare sme ta toto zvyknuti.. Tesim sa na svadbu, ze sa vytancujem, urcite nebudem len sediet, ale sa aj zabavim, no budem sa setrit na polnoc.. A ze ma potom budu boliet nohy? Nech, aspon si mozem povedat: viem preco a stalo to za to! Vydavam sa len raz, tak si to odtancujem 🙂

• dobre ranko 😃
    takze vencekovy sa tancuje v svadobnych satach? ja som myslela ze az prezlecena, len sa mi to zdalo cudne, ved sa spotim... no tak to je dobra sprava. dufam, ze ma nesfuknu doma

• Ahojte baby, no u nás sa tancuje v svadobných. 🙂

• baby si predstavte odlomilo sa mi z predneho zuba, asi ma porazi 😠 ale kolegyna ma ukludnuje, ze radsej teraz ako dva dni pred svadbou 😞 neviem ci mam plakat alebo sa smiat. hned som volala zubarke, ale ze do maja maju plno, tak som na nu vyrukovala ze sa o mesiac vydavam a hadam ma nenecha bez zuba. myslim ze to pomohlo a zajtra sa idem ukazat...

a kde ste vsetky? dnes tu je ticho

• marcellinka:

mne sa stalo nieco podobne, ale na stolicke, patka vzadu, takze to nie je vidiet, ale aj tak to nie je prijemne, kedze nemozem jest na tejto strane. tiez maju u zubarky plno (co nechapem - tolko zubarov kade tade a vsade maju plno?? ), ked som povedala, ze mam svadbu predo dvermi, tak si najde cas. Bude to ale tyzden pred svadbou, ked dojdeme domov, kedze mam kartu este tam.

• ved aj ja mam zubarku v spisskej, byvam v presove a robim v kosiciach, no aby som to mala jednoduchsie 🙂 . ale zubarku si nechcem menit lebo je vyborna, ale casom budem asi nutena...
    najhorsie ze s tymi prednymi zubami je to komplikovanejsie, dufam ze to pojde hladko...

• ked Ti ju dobre upevni k zubu, nemala by vypadnut...

• Sponzor fóra
  • no nemala by

• neboj, bude dobre, uvidis 🙂

• uz som to rozdychala 😃 😃 😃

• Ahojte babulky 😉
    nestraste tu so zubami...ja tiez cakam co sa este stane na poslednu chvilu...
    ale vo vasom pripade sa to este da zachranit...este mate cas...
    nebojte vsetko dobre dopadne 😉

• ahojte baby, no tie zuby - postrah. Ja som objednaná na štvrtok. (dúfam, že to bude len prehliadka).
    konečne mi dorazili servítky, spravím lepšiu fotku a šupnem ju do albumu 🙂 (jááj bledožlté so zlatým a bielym)

• dzupinka: so zubami to bude v pohode, neboj..
     a tie servitky su krasne!! 😉

• Dobre ránko,
    baby mne včera konečne prišli svadobné šaty 😃 jupí a sú nadherné, presne taký typ ako som chcela, ešte si ich musím dať trochu zúžiť, lebo som si pridala 1cm na páse a teraz je navyše, ale už ich mám, som taká šťastná 😉, tak a teraz sa už môžem vydávať 😃

• Ahoj, Soni! Tak to je super, že Ti došli šatičky a sú podla tvojich predstav. Aj moj drahy sa už moje ženiť. V sobotu sme konečne boli vyberať oblek a topánky. Bola som celkom prekvapena, aky to malo hladky priebeh. Myslela som, že to bude vacší problém. Takže kupili sme oblek (bez vesty), bielu košeľu a červeno-čiernu kravatu. Ešte ostáva zohnať "popolnočnú" košelu.
    Soni, prajem Ti všetko najlepšie k meninkám, nech sa všetko vydarí podľa Tvojich predstáv a splní sa Ti, čo si želáš.

• ahojte babulky...
    ako sa mate? nervozita sa kazdym dnom stupnuje, vsak? Ja sa normalne bojim pozerat do kalendara...a dost mi vadi ta velka noc, pretoze su to 4 dni, cez ktore nic nikde nevybavim 😒
    Takze to budem musiet stihnut este pred tym...
    Mirka a nemal by mat zenich bielu koselu a bielu kravatu? Az po pol noci moze mat farebnu...ale to su len take zvyky...nemusi sa toho drzat kazdy 😉

• Ahoj, Metlonka! Presne tak, nervozita sa stupnuje a nic nestiham... 😞 My sme kvoli velkej noci dali termin o tyzden neskor. K tej zenichovej kravate - biela? Nie ze by sa mi nepacila, ale splyva mi s koselou a moc to nie je podla mojho vkusu. Aj predavacka a buduca svokra chceli bielu, ale drahy sa priklonil k mojmu navrhu s cervenou. Najprv som nevedela, aka moze byt kravata a k comu vlastne ma pasovat, ale bola tu niekde debata na tuto temu, tak som sa inspirovala roznymi nazormi...

• A vlastne videla som uz rozne farby kravaty, v podstate vsetko je o tom, ako sa komu paci. Aj so zvykmi je to uz volnejsie ako byvalo 😉

• ahojte baby,

tak dupinka dakujem, zecinam si na ne zvykat - celkom sú pekné 🙂 a som rada že ich už mám, dokombinujem s bielymi.

a čo sa týka kravaty, nie je zvyk dávať bielu kravatu. To je len na tom, aké sa každému páčia. To len preto, že nevesta ma biele šaty tak, aby k sebe išli. Lebo aj popolnočná kravata sa kombinuje so šatami 🙂

a aj ja sa pripájam všetkým soničkám - zdravíčka a šťastíčka a pevných nervičiek do svadby a aj po svadbe 😃

• hej...mate pravdu je to vec nazoru a vkusu...myslim ta kravata🙂
    podla bielej sa rozoznava zenich aby nezanikol medzi chlapmi v oblekoch...ale to je jedno.
    Nam maju az v piatok poslat obrucky...tak som uz dobre nervozna...stale to predlzuju...asi si nakoniec naozaj omotame pupavy okolo prstov 😃

• Metlonka, mrkla som do tvojho albumu a chvalim vase oznamko. Zaujimave a pekne... O obrucky sa neboj. Urcite dorazia nacas, len ta natahuju aby si nahodou nebola kludna pred takym dolezitym dnom ...

• dakujem mirka:o)
    presne tak...asi by som s unudila k smrti keby vsetko bolo podla planu 😃
    ja este musim niekde pozhanat siroku stuhu na auto😞 Je tolko malickosti, ktore este treba dotiahnut, ze mi ide z toho prasknut hlava...zacala som si to zapisovat aby som na nic nezabudla 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov