Svadobý termín apríl 2007
- Sponzor fóra
u nas sa nevesta po zacepceni prezlieka do kroja. ja zacepcenie mat nebudem, proste sa len prezleciem do kroja a potom v sprievode prveho druhbu tancujem s nim ako prvym redovy tanec v kroji, postupne sa vystrieda cela rodina a zbiera sa pritom mladym tzv. vysluzka..
Kedysi kym nevesta sla prezliekat saty, mladi slobodni chalanitancovali s vienkom okolo flase tzv. druzbovsky tanec, ale kedze mladych vela nie je a ani to uz nevedia tancovat, upusta sa od toho26. mar 2007noo, my salene vychodnare sme ta toto zvyknuti.. Tesim sa na svadbu, ze sa vytancujem, urcite nebudem len sediet, ale sa aj zabavim, no budem sa setrit na polnoc.. A ze ma potom budu boliet nohy? Nech, aspon si mozem povedat: viem preco a stalo to za to! Vydavam sa len raz, tak si to odtancujem
26. mar 2007baby si predstavte odlomilo sa mi z predneho zuba, asi ma porazi
ale kolegyna ma ukludnuje, ze radsej teraz ako dva dni pred svadbou
neviem ci mam plakat alebo sa smiat. hned som volala zubarke, ale ze do maja maju plno, tak som na nu vyrukovala ze sa o mesiac vydavam a hadam ma nenecha bez zuba. myslim ze to pomohlo a zajtra sa idem ukazat...
a kde ste vsetky? dnes tu je ticho27. mar 2007marcellinka:
mne sa stalo nieco podobne, ale na stolicke, patka vzadu, takze to nie je vidiet, ale aj tak to nie je prijemne, kedze nemozem jest na tejto strane. tiez maju u zubarky plno (co nechapem - tolko zubarov kade tade a vsade maju plno?? ), ked som povedala, ze mam svadbu predo dvermi, tak si najde cas. Bude to ale tyzden pred svadbou, ked dojdeme domov, kedze mam kartu este tam.27. mar 2007- Sponzor fóra
Ahoj, Soni! Tak to je super, že Ti došli šatičky a sú podla tvojich predstav. Aj moj drahy sa už moje ženiť. V sobotu sme konečne boli vyberať oblek a topánky. Bola som celkom prekvapena, aky to malo hladky priebeh. Myslela som, že to bude vacší problém. Takže kupili sme oblek (bez vesty), bielu košeľu a červeno-čiernu kravatu. Ešte ostáva zohnať "popolnočnú" košelu.
Soni, prajem Ti všetko najlepšie k meninkám, nech sa všetko vydarí podľa Tvojich predstáv a splní sa Ti, čo si želáš.28. mar 2007ahojte babulky...
ako sa mate? nervozita sa kazdym dnom stupnuje, vsak? Ja sa normalne bojim pozerat do kalendara...a dost mi vadi ta velka noc, pretoze su to 4 dni, cez ktore nic nikde nevybavim
Takze to budem musiet stihnut este pred tym...
Mirka a nemal by mat zenich bielu koselu a bielu kravatu? Az po pol noci moze mat farebnu...ale to su len take zvyky...nemusi sa toho drzat kazdy28. mar 2007Ahoj, Metlonka! Presne tak, nervozita sa stupnuje a nic nestiham...
My sme kvoli velkej noci dali termin o tyzden neskor. K tej zenichovej kravate - biela? Nie ze by sa mi nepacila, ale splyva mi s koselou a moc to nie je podla mojho vkusu. Aj predavacka a buduca svokra chceli bielu, ale drahy sa priklonil k mojmu navrhu s cervenou. Najprv som nevedela, aka moze byt kravata a k comu vlastne ma pasovat, ale bola tu niekde debata na tuto temu, tak som sa inspirovala roznymi nazormi...
28. mar 2007ahojte baby,
tak dupinka dakujem, zecinam si na ne zvykat - celkom sú peknéa som rada že ich už mám, dokombinujem s bielymi.
a čo sa týka kravaty, nie je zvyk dávať bielu kravatu. To je len na tom, aké sa každému páčia. To len preto, že nevesta ma biele šaty tak, aby k sebe išli. Lebo aj popolnočná kravata sa kombinuje so šatami
a aj ja sa pripájam všetkým soničkám - zdravíčka a šťastíčka a pevných nervičiek do svadby a aj po svadbe28. mar 2007hej...mate pravdu je to vec nazoru a vkusu...myslim ta kravata
podla bielej sa rozoznava zenich aby nezanikol medzi chlapmi v oblekoch...ale to je jedno.
Nam maju az v piatok poslat obrucky...tak som uz dobre nervozna...stale to predlzuju...asi si nakoniec naozaj omotame pupavy okolo prstov28. mar 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
u nas sa tancuje venčekový - to je posledný tanec v svadobných šatách a potom si dám tie moje spoločenské šatôčky