Svadobý termín apríl 2007
metlonka: tomu ver
sak neviem kde mi hlava stoji a to som si myslela ze mne sa to stat nemoze
ale predsa, vela vela robotky, este k tomu aj skola, a pripravy, plus kazdodenne povinnosti ktore mi v tychto dnoch pripadaju ako neskutocna zataz
napr aj ked mam len umyt riad tak mam pocit ze mi to zaberie strasne vela casu - pri tom vsetkom co musim stihnut...
no a dnes v noci som mala uplne mory - zase nieco nebolo ok so svadobnou kyticou... uz si pripadam jak z kazajky31. mar 2007- Sponzor fóra
ahoj,dnes som rano cestou do prace kupila mirkovi popolnocnu kravatu a koselu - taku broskynovej farby, lebo aj saty mam take.my uz tiez len veci podoladovat, zenichovi kupit žabó a mne spodne pradlo a este take drobnosti. aj ked ma uz chyta stres, ze nieco nestihnem, alebo zabudnem a ako to vsetko dopadne... normalne predsvadobny stres...
2. apr 2007Ahojte! Pozeram, ze ste sa tu pekne rozpisali. Ale uz k vam asi az do svadby nebudem chodit - preventivne. Som vystresovana este viac, ked vidim, ze napr. Shirley (s rovnakym terminom) uz vsetko ma. U nas sa pripravy spomalili... Vcera sme boli dohodnut podrobnosti v novej restike. Chceli sme doriesit vsetko, no musime prist znovu. Aj svokra robi problemy - maminka ma uz tiez z nej uz nervy.
Ani za svet nechce autobus, hoci jej dcera s rodinou nema auto a vlastne "zvysuje". To je iba jedna z nedoriesenych veci... o ostatnych radsej nejdem rozpisovat. Nieco pozitivne na zaver: bola som zajednat presnu hodinu u fotografa.
2. apr 2007no to je zaujimave ze na to si nezabudla
termin mam az v oktobri...straaaaaasne sa tesimzelam ti ten pocit zazit co najskor
V Trasmoteli to mala minuly rok moja sestra, a celkom sa nam tam pacilo, nie je to velmi drahe...a hlavne je tam to ubytko.. Vyzdoba tiez celkom ujde...a dozdobime si to svojpomocne2. apr 2007- Sponzor fóra
to metlonka: tesim sa s tebou,my si babatko nechavame na neskor, zatial si to obidvaja nevieme ani predstavit, aj ked vek uz na to mame...
opustam vas kocky, mam tu kopec roboty, aj ked v poslednom case skoro stale myslim na svadbu a kopec veci s tym spojenych. prajem krasny dnicek a budem chodit castejsie, ved nielen pracou je clovek zivy...papa2. apr 2007ahojte
dzupinka: blahozelam k prestahovaniu, uvidis, casom si zvyknete na to, ze ste sami a bude vam to len vyhovovat
Pozeram, ze sme vsetky akosi zavalene pracou a vybavovackami, ze nie je casu na chodenie na pokec, a aj ja chytam stresy, ked vidim, co vsetko mate. Aj ked my toho mame zariadene v podstate vsetko az na organizacne veci..
Len mam problem: akosi mi zacinaju praskat zilky na nohach, som sama modrina, a to mi este moj mily slubil, ze ma teraz nebude steklit ani sa so mnou natahovat, aby sa mi neurobila modrina, kedze som na to citlivejsia. Ale takto, bez priciny sa mi to nikdy nerobilo!!! Mze to byt tym, ze chodim do solarka? Fakt neviem, ako niekomu doma vysvetlim, ked sa budem obliekat do svad. siat, ze som sama modrina..2. apr 2007so stresom zatial v pohode, ale urcite to pride, ked budem stresovat - par dni pred dnom D...
mame uz vsetko vybavene, zariadene, este ladime svadobny den a ladujeme ludi do aut, aby sme sa vsetci pomestili... a este upresnit co vsetko chcem na vyzdobu - robi nam to firma, na hrubo sme sa uz dohodli, uz to len dotiahnut do detailu....2. apr 2007jankazaba: u nas stresuju skor nase mamky, aby ludia dosli nacas, kto kedy a kde ma byt... akoby svadba klapala podla vopred urceneho scenara. Pritom to cele je o inprovizacii
Iste, nenechat veci, ze jak pride, tak budeme riesit, ale do detailov sa to presne neda.. Co ja viem, ci sa na foteni nieco nepredlzi, neskoncime skor, prip. niekomu nieco nesadne... No a potom z nich mame my s milym doma debatu na cely vecer,
2. apr 2007dupinka,
no my to mame nieco podobne... hlavne moja mama je na vetvy z toho, ze si to robime vsetko sami - aj dnes rano mi hovori, ze ked budem mat trochu casu, ze si popisala nejake body, aby sa nic nezabudlo... pritom my uz mame vsetko zabezpecene - ona je taky "generalsky" typ, vsetko chce mat podla seba..., ale bratovu svadbu si uzila organizacne, tak chceme aby pri nasej relaxovala a bavila sa...
ale inac je vsetko v pohode, tesime sa na nas velky den
, ved uz len 18 dnííííí...
kristin, vsetko dobre a nech sa svadba a aj manzelstvo vydari podla vasich predstav.... vela lasky3. apr 2007dobré ránko, bola som na služobke a vidím, že ste sa dobre rozpísali, kedže som bola preč tak len včera sme posielali oznámenia, pri mne normálne, že na poslednú chvíľu, zajtra ešte pobehám tých, ktorým to dám priamo
sem tam už nemám prehľad čo ešte, ešteže si píšem čo treba
chcela som sa spýtať, ja som včera v robote povedala, že sa vydávam a kedže nás je okolo 20 neviem ako s oznámením nemáme ani nástenku a zas všetkým dávať nie je bohviečo, ako to máte vyriešené4. apr 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ahojky

ja som sa konečne dostala k internetu , máme teraz v práci frmol a nedá sa...