lydus, mne je jedno, či je sviatok alebo vikend a treba ist do prace. nastupovala som do zamestnania s tym, že mi vopred bolo jasne, čo ma čaka. zatial mi to vyhovuje
ved to
kazda praca ma svoje vyhody aj nevyhody
niekto robi kazdy den pocas tyzdna od 8.00 do 16.00, niekto na smeny a medzitym ma aj cez tyzden volno, ale musi robit vikendy alebo nocne
ale kazdy si casom zvykne na svoj rezim a potom to uz ide
tak dnes som ťahala nie 12-ku, ale 14-ku. museli sme prist skor, lebo rano prišiel tovar. malo ludi, až teraz navečer začali chodiť. neuveritelne sa tešim do postele :-N
juuuj, idem ich pozrieť. pred chvilkou som sa vratila z mesta, bola som kupiť darček pre švagrininu dceru, bude mať 1 rok. kupila som jej šaty, skor letne, ale využije ich aj na jesen. take hnede bodkovane. chutne su. take krasne šatičky mali pre male slečny, zamilovala som sa do detskych veci. :-N
fiiiiiiiiha, zavidim...nenormalne ticho zavidim, že ste pobehali aquaparky. v poprade sme boli aj my minuly rok...stare dobre časy, tak som si pospomínala. tatralandia ma tiež očarila, buduci rok som tam aj so bzučom. a kde je Western city? aj tam by som sa išla pozrieť. buduci rok sa totižto chystame na oravu. teda bzučo ešte o tom nevie, ale postupne ho na to pripravujem :-D
do western city je vstup cez tatralandiu
mne sa najviac pacilo prave v tatralandii, den ubehol velmi rychlo, lebo sme behali po toboganoch
rano som sa zaprisahavala, ze mna nikto na ziadny tobogan nedostane a potom som sa smikala uz len na "extremoch" :-)
v tatralandii bolo najlepsie asi preto, ze si tam najde nieco kazda povaha aj kazda vekova kategoria a maju najkrajsi areal (ani besenova nebola skareda) a aj najvacsi (som sa smiala, ze bojuju proti nadvahe, lebo z toho behania po schodoch k toboganom som mala normalne svalovku)
inšpirovala si ma ;-) buduci rok to tatralandia istí. varim polievku, predvadzam svoje kulinarske umenie ...dala som variť až sačkovu francuzsku polievku :-D zajtra by som chcela kuraci perkelt s haluškami
ten perkelt znie dobre
a co sa tyka sackovej polievky, tak ja ked niekedy taku varim, tak sa smejem, ze som uvarila specialitu a vari sa tak, ze iba "zarezes sacok" a jedlo je na svete
tak potom vitaj v klube :-D kupujem si pravidelne časopis Dobre jedlo, mam ich doma celu zbierku. len škoda, že ich iba raz prelistujem aj to vtedy, ked ich kupim, a odložim ich na kopu k ostatnym časopisom s receptmi.