Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Silvi, nevadí, už mám nejaké...vďaka baby 😉 ...
    No a Vy dnes ešte spinkáte alebo ...? 😃 Vstávame, vstávame 😬

• Baby, téma September 2009 😃 🤔 je na scéne...

• ahoj Iwi, ja uz nespim 😃 veru videla som september 2009, nuz aktraktivny mesiac je to 😉

• Sponzor fóra
  • Zuzi, dobré ránko 😉 . Ako si dopadla včera s pesničkami? 🙂

• nuz... snazila som sa ich zmensit, ale aj manzel mi povedal, ze to bude stale velky subor... dokazala som to stlacit na 50 mega 😒 takze by to liezlo pol dna a mala by som pausal v tahu 😞

• ahojte dobre rano 😃

• Bez aj Tebe 😃 Čo s takým huromorom hneď z rána? 😬

• ale uz len 3 dni idem do roboty a mam volno 😉

• fiha, ja tiez 😃 ale ja som tu aj v piatok aj dva dni medzi sviatkami 😉

• zuzi ja v piatok peciem.. sice neviem na co, ked ideme na vianoce prec, ale aspon tie nestastne vanilkove rozky chcem upiect..

• Ja tiež pracujem do konca týždňa...baby, možno by ste mi vedeli poradiť skôr ako si to naštudujem v zákonníku práce...niečo sa mi marí, no nie som si istá, že zo zákona mám nárok na jeden deň plateného voľna pri sťahovaní, počuli ste niečo o tom 🙂 . Ak áno bolo by to skvelééééééé 😵

• este sa chcem pochvalit, taketo obliecky mame na vianoce http://www.quelle.sk/sk/extern/index.html?EMBPERL_UID=:20f860da47714e7f103624ea445091fb&fsreloaded=1&;
    iwi musim sa pozriet do zakonnika, ale nemyslim si.. ak si dobre pamatam bolo to len v pripade stahovania nariadeneho zamestnavatelom

• Bre ranko. Ja som tu dnes posledny krat. Vlastne este v piatok pridem. Zajtra odchaadzam na konferenciu na Tale. Tak zasa oddych.
    Bez ziadne obliecky som tam nevidela 😬

• Zuzka, tak ak na niečo prídeš, dáš mi vedieť? 😵 Pozriem sa pre istotu aj no našej kolektívnej zmluvy...
    Ja som sa dostala na domovskú stránku 😃 , teda nie priamo na obliečky 🤔

• no ved vidim.. tak nic.. su to take cervene flanelove obliecky s ladovymi medvedmi 😬
    janka zavidim, zasa tatry 😉

• Sponzor fóra
  • hm ani ja ziadne obliecky nevidim 😞

• Idem pohladat tie obliecky 🙂

• Bez, brrrr ľadové medvede v takej zime 😬 ...
    No v kolektívnej som zatiaľ nič nenašla a ja som si už voľno plánovala 😛

• Iwi: zo zakona to asi nie je (to voľno), a ak nie je v kolektivnej zmluve, tak asi nie je ziadne.... my mame v kolektivnej zmluve kopu veci, ale to zalezi uz fakt asi od podniku,ako sa spisala

• Bez ja som ich nenasla 😞
    A to som pozrela asi vsetky.

• Fifi, práve tu bol kolega a on vraví, že on ako manažér nemá nárok na voľno, ale ja by som mala mať. Tak idem hneď na personálne a zistím si to tam 🙂 , tam to bude najistejšie 😵 .

• Ja som nemala narok na ziadne volno. Som rada, ze aspon na svadbu som mala jeden den plateneho.
    Ale pravda je ze ani neviem ako nasa kolektivka vyzera.

• hm vidis, tak to tam niekde predsa len mate Iwi 🙂

• dajte si do vyhladavaca na stranke MU351667 to je objednavacie cislo, najde vam to podla toho 😉

• Ahojte baby 🙂
    Bez, krásne obliečky 🙂 Ja skúšam zohnať ešte nejaký pekný vianočný obrus, stoličky síce ešte nemáme, ale na stôl by sa niečo pekné hodilo....
    Iwi - tak čo si zistila ? 🙂
    Ozaj, dnes nám konečne prišli robiť tú kuchyňu 😬 😬

• marya vidis, nadej zomiera poslednaaaaa 😃 budete mat kuchynu, super 😉

• Mary, aj u nás sa montuje 😵 😵 😵
    Mne krásny obrus kúpila mamina ale do obyvky. Bielo - oranžový vianočný 😵 . V kuchyni zatiaľ stôl nebude, snáď čoskoro 🙂
    No viete čo baby, je nárok na voľno, ale neplatené 😠 . No ďakujem pekne, neprosím 😃
    Janne, Ty si mala nárok na platené voľno na svadbu? 🤔 Ja nie 😞 ....no ako vidím, všade je to iné 🙂

• Vsade je to ine.
    Mne obrus usila mamina. Aj na stol aj na stolik aj pod stromcek. Vsetko z rovnakej latky. Spod je taky zeleny so zlatymi hviezdickami a na to je taky mensi stvorcovy obrus zo zlatej organzy, ktora je cela posiata hviezdickami.

• Iwi, ja som nemala nárok na voľno ani na svadbu....akurát môj šéf sa pekne zachoval a dal mi deň dovolenky navyše 🙂 A s tým neplateným voľnom viem že je veľa vybavovačiek ohľadne poisťovne, že to treba osobitne nahlasovať a vypĺňať tlačivá, teda aspoň u nás to tak je.... 😛
    My máme v kuchyni taký starý stôl, čo máme od našich kým nekúpime nový....aj tak jedávame v obývačke pri malom stolíku 😃 😃

• ja som tiež nemala nárok na voľno na svadbu.. myslím že tiež iba neplatené voľno..
    bez tie obliečky sú krásne..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém