tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
My nemáme ani halu ani prechod :-( , kde by bol vhodný stôl, tak to chceme riešiť stolom pod oknom. Proste bude uchytený na stene a druhý strana na jednej nožičke. Na spôsob barového pultu x-) . Dúfam, že som to vysvetlila dobre :-D . Alebo neviete mi dať nejaký iný návrh, prípadne, nevideli ste nejaké riešenie v malej kuchyni? ;-)
Iwi, nasa kuchyna je tiez riadny "krpec", aby sme tam mali nejaky priestor, tak budeme riesit po novom roku novy stol a stolicky popod okno - obdlznik, nie kocku, ako mame teraz... na barovy pult nie je miesto :-D to vam celkom zavidim.....
iwi v malej kuchyni najlepsie barovy pult alebo sklopny stol..
my sme mali teraz taku malu vianocnu party, kupili sme si s kolegami pizzu a hodku obedovali :-D
ano take nieco Iwi, ale nebudu pri nom barove stolicky, ale asi normalne ;-) a bude popod okno, takze sa budeme divat pri dobrom jedle na okoloiducich :-D
jani :-D ja chodim kazde rano na tretie peso (aj z obeda, podatelne a pod), lebo studentici sa vyvazaju vythom, tak by som musela minimalne 20minut cakat na vytah..
baby my byvame na 2. poschodi bytovka bez vytahu :-D (mame len 5 poschodi...) a v robote robim tiez v kancli na poschodi, tak sa tych schodov nezbavim :-D
jejda no mne sa zda dost dovliect nakup z auta do bytu. kym otvorim ten milion dveri s plnymi rukami. aj preto snivam o dome, tam si urcite urobim dvere priamo z garaze do chodby a do komory ;-)
Fifi, presne tak, ani u nás nebudú barové stoličky :-) . My tiež bývame na druhom a tiež sme bez výťahu :-D . Horšie to bude s kočíkom :-| , to bude len tréning :-D .
Baby, mňa si porazí...práve mi volal manžel, že kuchynská linka presahuje asi dva cm ;-( . Ja už nevládzem, prečo nemôže ísť všetko hladko? Nikdy viac nechcem nič prerábať ]-( . Ale verím manželovým kvalitám a som si istá, že niečo vymyslí :-D
fiha 2cm sice nie je vela, ale uz je to vidiet :-| 8-( a to vam robili na mieru Iwus? ja by som ziadala o zlavu z ceny,ked nie su schopni dodat to nacas a navyse v zlom rozmere ]-(
Levik, veď o to ide, že je pár dní pred Vianoce a všetko sa serká ;-( . Ja na Vianoce absolútne ani neteším :-( .
Fifi, kuchyňa je na čas, vstavaná mešká ]-( . No uvidím ako to dopadne. Možno len manžel zveličuje :-D
Fifi, to nám tá kuchyňa meškala :-)
Iwi, neboj, manželík sa s tým popasuje :-) Tiež som volala s tým mojím, vraj tiež čosi nepasuje, ale povedal, že to nie je veľký problém, že to doladí aj sám..tak mu verím.... :-) A neboj, Vianoce budú fajn, hlavne že budete spolu a spravíte si vianočnú pohodu, ostatné nie je až také dôležité ;-)
Mary, tak vsadíme na tých našich chlapov x-) . Už som nesmierne zvedavá na to x-) . Ja sa už teším do mesta, dáme si s kamoškou punč, naladíme sa...potrebujem sa vyventilovať :-) ...
áno :-D trdlo ma prekvapil a miesto dnes už prišiel v nedeľu.. tak som sa vytešovala :-D len ešte darček nemáme preňho kúpený.. ale to sa porieši počas pracovnej doby :-D keby to tak šéfovci čítali :-D
jej baby, same nove kuchyne, uz ani neviem, ktorej je ktora :-D ale trvala by som aj tak na svojom: co su to za robotnici, ked nevedia poriadne spravit svoju pracu ]-(
no iwi a si predstav, ze my sme sa stahovali 3 tyzdne pred svadbou a potom priebezne zariadovali.. tiez nic moc. ale z radosti nam to neubralo. tak sa nadychni a tes sa na to, ake to bude super, az to bude ;-)
bez - tak mu kup trenky :-D