tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
si viem predstavit... ja tu tiez nemam vela prace,idem pocitat navrh klimatizacie jednemu odberatelovi, pocitam ze s tym zabijem cca 2 hodiny ]-( ale.... sefka nas dnes zvolala na slavnostny obed 8-)
ajojte.. ja som tiež zatiaľ ešte nič nepiekla..
bez ty už máš zajtra voľno? to ti tíško závidím.. ja len dúfam, že nám zajtra skrátia prac. čas..
inak konečne sa mi podarilo manželovi kúpiť darček..
no my mame brutal poruchu v centre ZA, nejde elektrina ]-( zas vystavba auparku cosi po..... kaslala ]-( super....
tiez dufam, ze nas zajtra pustia skor... :-N oriesok, co si kupila? dosiel ti ten mail odo mna?
tak ja už som našťastie okná poumývala.. aj riadne poupratovala.. tak teraz ma čaká už iba pečenie..
babenky máte nejaké dobré overené recepty na koláče? chcela by som vyskúšať niečo nové..
oriesok naco nove? ja som v tomto strasne konzervativna.. medovnicky, linecke, vanilkove rozky
recepty mozem poskytnut az zajtra z domu (resp dnes vecer)
caute zienky. ja prave robim linecke kolieska. posledny, siesty druh :-D muz sa stazoval, ze je vsetko suche. on ma rad kremove. tak ale slubila som mu ze buduci rok bude. to co by urobila bezaz, ale my to volame opiti frantiskani ;-)