tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
to su kacacie stehna.. kacka je podla mna dobra "len tak" upecena, uz som ju bola pozriet, este chvilu to potrva, este zapiect kozu do chrumkava.. my sme doteraz kacku tiez nejak nemavali, len ked ju maju v hypernove za dobru cenu tak si kupime...
janka poslem, poslem (ak nieco ostane)
mary no strukturalne fondy.. tak tam idem nabuchat cely referencny ramec :-p
jani cela sa pecie najlahsie.. len posolis, das do truby, potom otocis, aby bola opecena z oboch stran a je to.. :-)
hej prsia som tak robila - najskor na panvici osmazit narychlo a prudko a potom do rury pri nizkej teplote, len nasolene, nakorenene, no bolo to take mnam, ako keby s tym bolo roboty na cely den, nechapala som ;-) takze rovnakym systemom aj celu alebo hocijaku inu cast :-p
no ja pouzivam slex.sk len sem tam ti neda ziadne synonymum len ho vysvetli alebo niektore slovicka tam vobec nie su.. tak tu sibrinkujem slovnikom cudzich slov a pod.. clovek nechape, kto pise tie ministerske podklady, vobec tomu nerozumiem, tolko cudzich slov alebo asi co prevzali z anglictiny lebo to nevedeli prelozit.. :-p
jaj ministerske preklady, to poznam. a nielen ministerske, tie zo sukromnych firiem su tiez niekedy dost zabavne. na citanie. na pracu - no nezavidim :-|
jani presne :-D a do ktorej temy na MK chodis?
no nejake som si stiahla zo zlatych stranok, na vysokej je jedno, na dostojevskeho, takze sna d niekde to bude v pohode.. diplomku musim odovzdat do 9.1...
jani na tej klariskej im to myslim dlho trvalo, lebo som si tam chcela dat zviazat diplomku este na PG
jaj a este ta kacka bola fantasticka :-D
levik tak to vam ide, urcite rychlejsie nez tieto nase Septembrovky :-D :-D :-D
sa musime viac snazit.... a ja zvlast nech dobehnem trojtisicove manzelky :-D
jeana, ked my mame na snazenie este 8-9 mesiacov :-D
ten tatarak ste robili doma? ako? =-)
zuzi - co ides cvicit? :-)
ja sa chystam zajtra. skvosovat :-D
ja som si to ani nevsimla ze uz 4 tisic =-) ty kokso :-D
levik, ten tatarak robili nasi znami a velmi jednoducho ze len kus lososa udeneho nozom alebo vidlickou nasekali troska olivoveho oleja a veeeeeela kopru.... je to tzv tatarak takze ziadna cibulka atd... ale je to genialis, naozaj :-D