Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • ahojte baby prisla som vas kuknut ako sa vam dari... ja som stale celkom ok aj ked vaha isla o 2,5 kilecka hore.. bola som na 6 dni u babky... chybaaa 😃😃... ale dufam ze to zase doklepem.. 😃
    @katinka87  otruby niesu ovsene vlocky...

@zuzu.zuzu_h  prehreskov som mala kopec ale vecsinou ovocnych a nie rozky a pecivo... ale tak stalo sa ze som si kusocek peciva dala... a dostala som sa do ciela v pohode neboj 😉

@emkak  no tofu sa moze tak vari aj mlieko ale ja by som brala radsej to klasicke.. mnam.. to je urcite ok... neviem ako vlastne zo soje to mlieko vyrobia...

• @lenomira13   ahoj takze ja zacinam od zajtra, aký máš jedálníček? ja som si hodala vypracovať u odbornika , takže dúfam že to prinesie nejaké výsledky 😴

• tip na zeleninový den: masové koule v rajčatové omáčce:
    na koule - 250g mleté libové hovězí, 1 vejce, 2PL otrub, česnek, 1 káv. lž. hořčice, majoránka, pepř., 1 hov. bujon rozmočený v cca malém panáku horké vody - vše smícháme.
    Na omáčku - plechovka rajčat, cibule, 1/2 kostky bujonu.
    Rajčata s cibulí a bujonem podusíme, popř. rozmixujeme, vložíme koule, trochu podlijeme vodou a dusíme ještě asi 20 min.
    Buď to máte na 2 dni nebo rodině k tomu uvaříte těstoviny. Ten bujon mam vyzkoušený nejlepší z DM Allnatura hovězí. Dávám ho skoro do všech masových jídel. Skvěle dotáhne chuť.

• Sponzor fóra
  • @kacena18  Vitaj a blahozelam🙂

• Po straaaasne dlhej dobe sa Vam ozyvam. Som velmi rada kolko ludi tu vidim a pozyvam Vas na mojej kamaratky forum, ktora ma naviedla na tuto dietu a konecne sa jej podarilo urobit super stranku, forum kde sa daju vase otazky lepsie specifikovat. http://www.forum.dieta-protal.sk PROTAL je termmin ktory original pouziva DUKAN vo svojej knihe. Kolegyna je polka takze mame aj prekladatela zo super polskej stranky. A pozor zatial pre BA sa chysta prekvapenie.
    Drzim vsetkym palce!!!!!!!

• tesoro som rada, že si sa ozvala, tebe to išlo veľmi pekne dolu, ako sa držíš? dúfam, že dobre a v ktorej fáze si?

• Tesoro tá stránka je super, už teraz sa teším na všetky príspevky a dakujem

• jejo dakujem za kamosku . Drzim sa dobre stale pod 60 , je to super pocit, ktory prajem kazdemu!!!
    Ja som od 01.08. v stvrtej faze, kolegynka tiez a dalsie dve su v 3.tej faze. Jedna kolegyna dala dole cez 20 kil , ale ani zaboha sa nechce zverejnit, ani foto ani pribeh.....ja tomu nerozumiem, ved je to uspech ako Brno🙂

• @fellow30  ahoj, no ja som zacinala s jedalnickom na stranke dukanovadieta.com a postupne som si varila vselijake jedla z povolenych surovin, aj na fb je dukanovadieta a baby tam davaju vlastne recepty, kukni si aj tam pre inspiraciu, mne to mooooc pomohlo😃

• tesoro no už som aj ja mať dole 15kg, ale prehrešky a neviem sa ich zbaviť

• Ahojte tak ja som sa dala na tu dukanovu diétu. Mám 12 deň za sebou a 3kg.dole. Neviem či je to dosť alebo málo, ale teší ma to. Ešte takých 5kg a budem spokojná. Neviem či si môžem dopriať detské piškóty neviem im odolať a ešte sa chcem spítať či môžem jesť ovsené vločky lebo u nás sa nedajú kúpiť ovsené otruby.

• @lolita2  ...ani piškoty, ani vločky 😐

• ahojte, som dandyna a mam 68 kg, zacala som s prvou fazou a momentalne som na druhej, no vcera som zhresila, potrebujem niekoho na podporu, mam pocit, ze ssa stale zvacsujem.... 😞 dakujem

• @lolita2  decké piškoty to je iba muka a cukor.. jedine co je v nich povolene su vajicka takze to urcite nieeee... vločky tiež nisu povolene ale určite je to ovela menši prehrešok...hlavne ak nejes vobec otruby by si mohla mat desnu zapchu z toho... ale skus zohnat aspon tie psenicne otruby tie by mali mat aj v tesku aj v jednote aj v DM

• @lolita2  piskotu si vyrobis, to nie je problem, mrkni si recept na tiramisu, tam je piskota a mnamky mnam

• Sponzor fóra
  • ahojte dukanky,dnes mam 9-deň a vaha-3,6kg,dodržiavam všetko-žiadne prehrešky
    je to malo čo som schudla?mne sa zda že vam to ide lepšie

• @zuzanka73  ďakujem,ako pozeram tebe to ide super.A z akej vahy si začinala a kolko chceš schudnuť?

• @dandyna  prehrešky má skoro každá, len si treba veriť a vydržať...🙂

• ako som citala tie vase referencie baby, tak ste ma navnadili, ze som sa musela pridat a otestovat... postupne aj ja vam dam vediet ako sa dari... zatial po 2 dnoch mam dole 1,5kg... len aby to takto slo dalej 🙂

• @lara320  vitaj medzi nami

• ahojte 🙂 som aneta a prestala som fajčiť. samozrejme som vedela, že priberiem ale že až 18 kíl to nie 😞 dnes som začala dukanovu dietu. mala som na ranajky nízkotučný jahodový jogurt, na obed zapečenú hydinovú šunku s 2 vajíčkami, na olovrant zase jogurt a na veceru mám údenú makrelu....je to správne???
    začala som aj chodiť cvičiť a práve dnes mi prišiel sirup L-carnitin, dúfam že to nie je problém pri diete.

• ahojte ja som dneska uz 13 dni na tej istej vahe na jednej strane ma to stve 😠 ale na druhej strane kedze som piekla tri torty a vzdy skusala ci dobre chutia 😃, tak som spokojna,ze mi nevybehla zase hore
    @anet25  ovocne jogurty nemozes, ten sirup neviem

• @lokalistin   dnes som si uz ovocny nedala len biely, dakujem za radu 🙂 ten sirup uz vyskusam, ked ho uz mam doma, ale obsahuje len bielkoviny tak si myslim ze to bude fajn 🙂 to je ako mozne ze ti ani jedno kilo neslo dole?

• ahojte 🙂 poradte mi prosím ešte aké si mam kupit umele sladidlo alebo to je jedno že aké?? dakujem

• @asmk  cafte ja kupujem otruby v bio obchodoch, ale nie vzdy maju...
    konecne maju aj nemlete co su na chudnutie a udrzanie spravneho zazivania najlepsie a zatial sa mi nestalo ze by nemali na sklade. Mnam a su ako musli, nie ako ten nas prachovy odpad....jaj a adresa www.dukan-shop.sk

• @anet25  jogurt bez jahod!!!!
    ak chces ludi ktori drzia tuto dietu skoro rok a vedia odborne poradit daj si forum na dieta-protal.sk 😎

• @anet25  ja uz som schudla 6 kil,ale odvtedy uz 13 dni nic 😠

• @lokalistin  jáj tak 🙂 no ja musim dat dole 20 kil...ach jaj neviem ako som mohla až takto dopadnut...konecne som si to uvedomila a musim s tym nieco spravit.....dufam ze to pojde dole aspon tych 10 kil co najrychlejsie a potom to uz moze ist pomalicky 🙂

• @tesoro  ešte by som sa chcela spytať, mamina mi včera kupila v tescu lososa už hotoveho 2 kusy také filety , mozem to jest pri 1.faze?

• Hotovy losos? Pochybujem ze je cisto grilovany alebo vareny alebo na pare.......

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém