Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • Ahojte dievčatá - POZOOOOORRR !!!! Práve začíííínam.
    Teda od rána, ale je krátko po polnoci, teda už som s Vami na jednej lodi.

• @ankon  čím víc o tom přemýšlím, taky si říkám, že to budu muset vydržet ten rok, ale nevidím to nijak tragicky. Ta třetí fáze není až tak přísná a má to výhodu, že je stanoven nějaký řád, kdy si můžu 2x týdně bez výčitek i na něčem pochutnat... 😃 Přece to nevzdám před cílem.... 🙂

• @9ka   velmi ta obdivujem,aj ja by som chcela mat taku pevnu volu, drzim ti palce aby si to uspesne dotiahla dokonca 🙂

ahojte baby, chcem Vas poprosit o nejaky jednoduchy rychly recept na nieco sladke bez pecenia. Puding,palacinky a sladky tvaroh si davam,ale mam chut na nieco nove a nevie ma nic napadnut. 😞

Inak vcera vecer som robila cukinove placky a boli super, urcite vyskusajte. Dnes som mala na obed dusene ,chuducke, bio hovadzie masko mladulinke a ktomu baklazan grilovany. Kombinacia jak šlak 😃
    Zajtra budem mat pre zmenu bravcovu panenku a prilohu este neviem. Mate nejaky tip?
    ach uz by mohlo byt konecne teplejsie 😎

• Sponzor fóra
  • ahojte babenky - prosím Vás aký máte názor? Užívam dlhoročne Chlorellu /výživový doplnok/.
    Myslíte, že by som ju mala teraz vynechať? Osobne si myslím, že by som nemusela, ale chcela by som aj Váš názor počuť. Hmmm? A dúfam, že na antikoncepciu DD nemá žiadny vplyv?
    Viem, otázky ako nepríčetná, ale premýšlam nad všetkým. Aby mi niečo neuškodilo.
    Ďakujem za Váš názor.

• @dukaduka  myslim ze dieta nema ziaden vplyv na antikoncepciu a vyzivovy doplnok by som kludne brala dalej alebo ho nahradila nejakymi komplexnymi vitaminmi kedze nejeme ovocie

• @alore  ja si robim srvatku so steviou a puncovou prichutou z esencie z obchodu. - inak, videla som uz predavat aj srvatku prichut ananas a cokolada. je to na rychle zasytenie a este aj sladke, ta puncova v tom chuti fantasticky 😛

• Ahojte dievcata
    pozdravujem vas a prajem vela uspechov v chudnuti.Ja drzim DD od 23.januara a mam dole -4kg tak sa tesim.Prvu fazu som drzala 7 dni,nakolko chcem dat dole -15kg 😃 ,darmo dve tehotenstva sa na mne dost podpisali a zanechali kg.O dukanovej diete som citala v Emme a hned som si povedala,ze ked dokojim idem na vec 🙂 .Dietu som ziadnu nikdy nedrzala,nebolo treba a tato ma celkom oslovila,teda hlavne jej uspechy,aj ked travim zas viac casu v kuchyni,ale nevadi za tie zhodene kg to stoji.Akurat mi vykruca nos,ked vyvaram chlapcom a nemozem si dat 😃 🙂. A este sa vam musim postazovat,dnes som mala svoj prvy prehresok,jeden maly cokoladovy bonbon,musela som.Nastastie mi vcera muz doniesol od svokry rotoped,tak som si povedala,ze to vypotim na nom 😃

• @dukaduka  tesime sa 🙂

• Zdravim vas, ja som dietu zacala drzat dnes prvy den. Chcela by som schudnut aspon 10 kg. Ovsene otruby som nezohnala, no tie psenicne mam dva rozne druhy. Jedny z Kauflandu, tie su tak na hrubsie mlete a skusala som z nich upiect chlieb i muffiny, no vsetko islo do kosa.Neviem, ci bol zly recept, alebo ta chut otrub mi este nie je po voli. No otvorila som este jedny psen.otruby z DM-ky, tie su najemnejsie pomlete a daju sa zjest aj same. Najprv som mala pocit,ze su to mlete orechy. Chutia dost sladko, tak sa chcem spytat, ci nema s nimi niekto skusenost, ci tam nie je pridany nejaky cukor navyse, no v zlozeni som to nenasla. Je to jedno ,ktorym otrubom dam prednost? A naozaj jete vsetky jogurty v light verziach? Drzim vsetkym prsty, som inspirovana vasimi uspechmi!

• @aeneas  ja mam psenicne otruby z tesca a nechutia sladko, tiez som si musela zvyknut na chut otrub. Ovsene som u nas kupila v bio obchode.
    jogurty jem nizkotucnu bielu activiu alebo rajo-ten ma menej kalorii ale chuti horsie 😠

• tesoro pridavam sa k vam.... 🤔 🙂

• @alore  dakujem za odpoved, no tie z DM-ka su fakt dobre chutovo, tak by som rada vedela,ci ma niekto s nimi skusenosti. A ta activia je klasicka biela, alebo je este biela nizkotucna? Vdaka

• k těm otrubám: ovesné otruby jsou rozpustná vláknina a pšeničné otruby jsou nerozpustná vláknina, takže je dobré je kombinovat.
    Tady je článek, na konci je část "Vláknina a její vliv na organismus" a tam je vysvětleno jak to funguje v těle:
    http://www.zdn.cz/clanek/priloha-pacientske-listy/sacharidy-450333

• babyyyy pridaaavam sa k vam.... 🙂 nekale typy na jedalnicek? 😐

• @aeneas  Ahoj. Som s tebou na tom rovnako. Prvý deň mám úspešne za sebou. Myslím si, že dôležité sú ovsené otruby. Môj ja to nazývam štartovací balíček som si objednala z D shopu. Všetko mi prišlo behom 2 dní - som spokojná. A teraz postupne zháňam v obchodoch či náhodou nenatrafím aj tam na tie veci.
    Držím palce!!

• Sponzor fóra
  • ahojte,ja kupujem otruby v bio obchode ale maju ich u nas aj v DMke

• ahojte dukanske kocky tak ja mam dnes 12 den 😉 som skoro stale smadna a hlad nepocitujem dokonca mi mobil pipa ze najedz sa a jem da sa povedat na sili kadze 3 hodky nieco male 🙂 vaha neviem ako sla dole kedze som jednu svokrinu rozbila tak sa radsej nevazim a meram si obvodov stehien a brucha a hlasim 5 cm dole zo stehien 3 cm z bruska 🙂 citim sa unavena napchavam sa vitaminmi 🙂 a brutane ale maxi brutalne mi padaju vlasy 😞 a vysusuje sa mi pokozka ale to moze byt aj super teplotou ktora je vonku 😉 😉 😉 tak drzim palceky mile dukanky a nech kilecka idu rychlo dole a hlavne navzdy 🙂 a pekny dnicek

• Zdravim vas vsetky, ja som zatiel ovsene otruby nezohnala,tak som na psenicnych. Vacsinou som len na jogurtoch a kuracine, kedze som este nemala cast dnes nieco ukuchtit, kedze moje super aktivne deti mi to akosi nedovoluju, tak mozno vecer, ked zaspia. Bola som na nakup v Lidli a nakupila som biele jogurty PILOS s 3% tuku a tiez tvaroh PILOS 2,5% a este k tomu tiez ich syr, ten bol 12%, prosim o info,ci je to ok, majte sa zatial pekne a pekne nervy 😵

• @ywaywa  ahoj s tou poozkou som na tom rovnako, odkedy drzim tutu dietu mam suchu kozu na celom tele, pijem ako tava ale nepomaha takze sa kremujem 2 krat denne. s vypadavanim vlasov mam tiez problem ale to je uz niekolko rokov asi pred mesiacom som zacala pouzivat kofejinovy sompon Alpecin a Plantur 21. vlasy uz padaju menej su take hrubsie, vyskusaj 🙂

• @pitynka  ahoj my sme zacali s dietou tak rovnako, chcem sa ta spytat ako si na tom s vahou, ja som za posledny tyzden pribrala 0,5 kg, tak by som chcela vediet ze ako sa tebe dari a ci stale striedas 1 a 1 den .

• @aeneas  ahoj ten tvaroh a syry je podla mna ok, ale jogurty 3% tuku to je dost, v lidli zozenies aj 0,1 % alebo s 1%, skus este popozerat. ovsenne otruby mozes objednat aj tu : http://zelenyobchodik.sk/eshop/catalog/products.php?1068&cPath=1_28&sid=u5cquecgfn3bm70kukikl4qsh0 alebo na dukan shop 🙂
    a kolko by si chcela dat dole?

• @liliana0000000000000  diky za info, ja som v Lidli ine biele jogurty s nizsim obsahom tuku nevidela,no musim sa este rozhliadnut, raz som sice jedla RAJO,no ten mi nechutil.A co povies na ovocny jogurt,ktory ma 0,01% tuku? Nemoze sa to vobec?bol by to velky prehresok? Ja by som rada dala dolu aspon 10kg, takze potrebujem tu prvu fazu vydrzat aspon 4 dni asi. Ale este som nikdy ziadnu dietu nedrzala,tak som zvedava. Diky za link na stranku. Ten dukan shop myslis ten na Broninej stranke? A kde ste kupovali umele sladidlo v tekutom stave,al. vanilkovu aromu? Zbieram si vsetky potrebne info na dobry zaciatok...

• @liliana0000000000000   dakujem za radu vyskusam ale ja som sa pre istotu objedlana aj na krv 😉 nech sa na mna kuknu 😉

• @aeneas  ahoj ja sa musim priznat ze mam bielych jogurtov uz po krk takze si kupujem presne tie ovocne s 0,01% tuku, ten dukan shop ano tam ja som si od tial objednala. ja pracjem v nemecku takze sladidlo a rozdne aromy kukujem tu, u nas som este veru nepozerala. ale uz sladidlo nepouzivam lebo mi momentalne isla vaha o 0,5 kg hore 🙂
    ja si myslim ze tych 10 kg das dole, tato dieta nie daka drasticka, dolezite je menit jedla stale nieco nove si dat inak sa toho clovek rychlo preje a uz mu tie jogurty a tvarohy nechutia 🙂
    drzim palce napis potom ako sa ti dari

• @liliana0000000000000  ok,urcite napisem, len dufam,ze budem mat cas si varit, prajem pekny vecer!

• @liliana0000000000000   ja mam tak isto suchu pokozku som si myslela,ze je to tym, ze sa ochladilo a aj v praci je chladnejsie ale aspon vidim, ze nie som jedinna. vlasy neviem lebo som ich teraz ostrihala takze padaju menej ale tiez mi padali dlhsie.

• ja som dnes robila tiramisu. neviem najak mi nechuti asi som neodhadla aromu ale nevadi zjem 🙂))

• @tinkylinky  já dávám aromu jen trochu do těsta - v té náplni a kávě chutná fakt divně... 😛

dneska jsem si dělala k snídani dukanovské galletky - bylo to překvapivě dobré. Nejdřív jsem nevěřila, že to ještě někdy odlepím z pánve, ale chce to počkat 5 min, než se to "zatáhne" a pak teprve zkoušet obrátit...
    Je to hned první recept v knize - přepisuji:
    Dukanovské galletky na sladko
    1 vaječný bílek
    2 lžíce ovesných otrub
    2 lžíce NT jogurtu
    1 čajová lžička sladidla vhodného na vaření a
    pečení
    Vyšleháme sníh, zvlášť si smícháme otruby s jogurtem a sladidlem, pak opatrně zamícháme sníh. Pánev vymažeme mastným papírem, rozetřeme na ni těsto do placky, pečeme 5 min, pak obrátíme a pečeme dalších 5 min.

A co se žloutkem? Já jsem ho smíchala s tvarohem, sladidlem a pár kapkami citr. šťávy a naplnila tím tu placku.... 😉

Pokud to budete jíst na sucho, je možná lepší si udělat víc menších placiček...

• @liliana0000000000000  ahoj, mne to ide veľmi pomaly, cvičím, nejem škrob ani kakao, ale napriek tomu mi stojí váha na jednom.. z 59,3 na 57.. a tiež mám toho pol kila hore dolu.. už nestriedam 1/1 ale 3/3 a aj mi to viac vyhovuje .. tak snáď sa to pohne..

• ahojte kocky, uz vas dlhsie citam, studujem, nechala som sa namotat, dietujem s vami "uz" 7 dni. Neschudla som nic. Ale nevzdavam sa, nieje mozne, ze sa ta vaha nepohne, verim, ze aj ja sa budem môct pochvalit mojimi mierami 🙂 pekny den vsetkym. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém