spravila som mnamkovu cesnakovu polievku :-) supla som si tam potom natenko nakrajanu sunku a nastruhany tvrdy syr, parada..skoro ako z restiky :-D normalne som na chvilu zabudla, ze dietujem :-D
@alore ahoj, tak ako váha.. ja som teraz brutal hriešnica, ale som rada že vaha rapidne nenarástla dnes rano 64 presne. Na buducu stredu odchadzam do španielska a tam držať nebudem, tak sa necham prekvapiť, ako dopadnem. kym sa vratim dovtedy sa zas namotivujem ist do toho poctivo, teraz som dala dole za 3 tyzdne 2 kila, tak ak sa mi to takymto tempom bude dariť nebudem sa hnevať. myslím, že pomaly človek ovela dalej zájde.
@prezidentka ahoj,zober aj mna do spanielska, budeme hresit spolu :-D moja vaha sa pohla na 63,2 takze + 100g ani neviem z coho, nic som neporusila, ale mam malo pohybu, len cele dni sedim a to fitko 3 krat v tyzdni to nezachrani. Takze ak sa zacnem viac hybat tak to pojde dolu. Ale aj tak som spokojna ze drzim tych 63 kilov skoro 2 tyzdne :) Tak si to uzi v tom spanielsku, daj si vela zmrzky a dobrot a potom poctivo spat na DD ;-)
@nimijale Já jsem měla skoro 106 kg když jsem začla s DDAle hubla jsem různými způsoby už od minulého podzimu to jsem měla něco přes 120 :-S Šlo to ale pomalu a hlavně jsem to nikdy nevydržela, ale apoň něco málo jsem zhubla za ten půlrok :-D A pak jsem v dubnu slyšela v telce mluvit nějakou ženu co díky ní zhubla přes 20kg za 3 měsíce a bylo jasno, našla jsem si info na netu, nakoupila potraviny a začala.Takže držím od dubna a mám dole 11,5kg už se pomalu a jistě vzdaluju od té příšerné stovky :-DA to dost často hřeším :-. :-( jinak by možná dvouměsíční výsledek vypadal mnohem lépe :-| ale co se dá dělat... ;-) Já už asi lepší nebudu :-D
@lajba gratulujem :) ja mam tiez 170cm a kedysi som mala 60kg. Uvidime, ci aj teraz sa podari. Aj mna to celkom bavi a hlavne to drzime s manzelom spolu, takze je to o to lahsie. Lebo keby on jedol zemiaky, ryzu, cestoviny a vyprazane masko, tak neviem, ci by som to zvladla. :)
@lucky3 hej, to je super, že držíte diétu spolu. Priateľ ju nedrží, ale nie je problém. Niekedy by sa mi nechcelo variť ešte pre rodinu, hlavne vtedy, keď toho veľa varím pre seba :D Včera som napríklad priateľovi piekla chlieb v pekárni a ešte som mu robila aj banánovú zmrzlinu :) Takto mi nevadí, že sa pri mne je, len musím byť najedená alebo mať po ruke svoje potraviny :)
@lajba verim, ze svoj ciel dosiahnes, ide ti to krasne dolu. ja meriam skoro ako ty, 173 cm a tiez by som brala 65 kg, to by bola parada, to som mala naposledy na gympli hadam :-D no ale caka ma este dlha cesta...nechapem, ako som tie kila nabrala...nevadi, dam dole, zatial po tretom dni - 2,3 kg :-)
@lucky3 drzim ti palce, moj chlap nie je nadseny z tejto diety, ale slubila som mu, ze ak mi bude zle alebo co, tak to stopnem. ale zatial mi je fajne, dokonca mam tusim viac energie :-D nech sa vam dari! :-)
@domid14 :-D ja si myslim, ze po zeleninovych dnoch veru pojde aj mne vaha trosku hore, ale to je zrejme len voda, nech ta to neznechuti :-D :-D super sa drzis! ja uz sa tesim na zelinu
@ncora tak ja mam schudnutych 5kg ale z inej bielkovinovej diety mam 51kg teraz a este by som rada tie 2-3kg ale absolutne neviem co jest a ako zacat :(