Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@ivka86 podla mna ti postaci aj obycajna delena strava, dukanova je trochu drasticka a na velmi dlho, napr. tretia faza sa drzi za kazde zhodene kilo 10 dni... 5kil nie je taka nadvaha na dukanovu... teda moj nazor... ja som dala dole za prvy tyzden 6,5 kil... potom to uz ide pomaly
1. jún 2012@ivka86 první se zhubne nějaká ta voda, ale pak už jdou jen tuky. Což se projeví mj. tím, že se zmenší prsa...
ůčinná je pro ty, co jí dodrží celou - všechny fáze.
Vidět na postavě to je určitě - když neshazuješ zrovna kila, tak jdou dolů cm...1. jún 2012- Sponzor fóra
@mirecka0809 ved prave preto sa pytam... leboviem ze prva vec co sa pri diete stava je ta ze clovek schudne vela kil ale je to z toho ze ma zrazu menej vody v sebe i ked pije pravidelne... a creva ked sa ocistia je to tiez par kil..
dakujem za info...1. jún 2012@ivka86 no ja som ju prave preto zacala drzat ze najprv ide dole voda - mam zdravotne problemy s tlakom, tak som vraj skor opuchnuta a naliata ako tlsta
1. jún 2012@alore nazdarek, aj ja sa dnes vytešujem.. čistých 63 mi ukazuje, za 3 tyzdne 3 kilá..a tie cm...fuuu..super
) inak kupila som si taký ten rotačný disk domov..celkom sranda to je.
ja dnes ranajky, šunka, desiata jogurt, a zas neviem čo na obed. možno toho žraloka skusim, len neviem ako ho upraviť.
baby..neviete nahodou ako spraviť steak zo žraloka na dukanovsky?1. jún 2012@prezidentka super ubytok za tri tyzdne
)) len tak dalej
ved posyp zraloka bylinkami na ryby a daj ho do truby1. jún 2012@ivka86 ja som šla z vahy 56 na 50, schudla som asi za mesiac, potom som šla do 3 fazy, tam som schudla eštete dalšie 2 kg, a ešte mi chýba 14 dní do konca 3 fazy
ja určite odporučam
ja osm s touto dietkou spokojna
1. jún 2012@atlantida a mozem sa spytat ako si striedala v druhej faze dni, jeden den bielkovinovy a druhy BZ? dik
1. jún 2012@myskkaa nie, striedala som 2B/2BZ
1. jún 2012@zuzana17 ja som dnes robila tiramisu je to užasne
želatinu som však davala
1. jún 2012Baby skúšala som robiť langoš a je neskutočnýýý, mňaaaaaaaaaaaaam
2PL sušeného odstředěného mléka
2PL maizeny/gustinu¨
trochu sušených kvasnic
1 vejce
2PL tvarohu nebo jogurt
Vše smíchat dohromady, péct na pečícím papíru při 180 stupních 10 minut
vyskúšajte, toto si budem robiť pravidelne1. jún 2012- Sponzor fóra
@zuzana17 myslím že dá...jen ti to asi neztuhne ale pokud to uděláš do misek tak je to jedno
1. jún 2012@jenn já jsem četla že nejúčejší je třídání 5/5 ale po čase se to prý stejně srovná tak že je to nakonec ve výsledku jedno jestli 5/5 nebo 1/1. Já držím 4B dny od pondělí do čtvrtka a pak do neděle BZ dny tak abych měla zeleninu na víkend
Vím že se má střídat pravidelně, ale mě to vyhovuje takto.V ten čtvrtek když mám chuť si odpoledne už klidně dám i zeleninu takže by se dalo říct že držím 3a půl dne B a 3a půl dne BZ
Mě vadilo že to vychází všelijak tak sem si to upravila takto, protože víkendy bez zeleniny byli kruté
1. jún 2012@locikaaa a mozem sa spytat, s vajickami to robite ako? v prvej faze bolo ze ak bielka tak neobmedzene ak cele tak max 4 tyzdenne, takto to je aj dalej? ak si peciete chlebik alebo nieco tak robite len z bielka?/ mam si na to davat pozor? diky moc
1. jún 2012@myskkaa pokud nemáš problémy s cholesterolem tak to nemusíš řešit...Pokud ten cholesterol nemáš tak jsou povolené 2 denně, ale já neřeším ani toto, prostě jím jak mám chuť některý den sním možná i čtyři, když počítám ty skryté
v pečivu, ale pak zas třeba žádné, prostě vajíčka já jedu neomezeně
a hubnu
1. jún 2012http://www.topdieta.sk/dukanova-dieta/ baby citajte, je to tam perfektne popisane
1. jún 2012@prezidentka ahoj tak ako? Ja som bola vcera cvicit klasicky, potom som taka na speedovana ze nemozem zaspat
Dnesne menu:
ranajky-otrubove pecivko+pomaznka bylinkova+ rajcina+ paprika
desiata- home made pomarancovo grepova stava, mnaaam som nemala uz po roka sa tesim
obed- kvasnicova polievka,,,vyprazanyˇˇ syr zeleninka
olovrant- zeby jogurt?
vecera- zeby leco?
pekny den2. jún 2012@jenn ked s tym mas problemy nechces zaradit doobeda ovocie do jedalnicka? Z toho nepriberies a nebudes mat problem. Mne to velmi pomohlo
a este nemam chut potom na sladke, takze nevymyslam
2. jún 2012kočky natrafila som na kukuričnu muku ako to je s nou tu môžme??? a ozaj a čo pukance?
@alore kupila som si to psylium tak uvidim snad sa to upravi2. jún 2012@jenn obavam sa, ze ziadna muka sa nemoze, lebo ja som nasla sojovu, ci aku a ani ta sa nemoze.
a ked sa nemoze kukurica, tak sa nemozu ani pukance
2. jún 2012@jenn kukuricna muka sa nemoze, a celkovo je kukurica zakazana, pre jej vysoky obsah cukrov, cize pukance tiez ee
2. jún 2012@alore našla som prave jeden recept na dukanovu pizzu a tam kukurična muka ide
2. jún 2012@jenn tak to nebude dukanova pizza
2. jún 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
je ta dukanova dieta naozaj tak ucinna? premyslam ci zacat alebo nie lebo chcem dat dole 5 kg... ale ide o to ze ci to vazne na cloveku aj vidno alebo je lahsi na vahe len kvoli tomu ze sa mu vycistia creva a ze sa odvodni... hm?
koceny ktore uz ju drzite dlhsie dajte plis nejake info...