Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Profilova fotka
@vancouver Tvaroh váži 250 g, ja to tých cibulových žemličiek dávam ten roztierateľný, ale už ich nerobím s cibuľou, ale len s cesnakom, tak cca 8 strúčkov, chutí mi to viac. Neviem teraz presne recept, ale tuším tam nejde prášok do pečiva. Dnes som piekla Rascový chlebík (robím to vo formách na Muffiny) a navrch som posypala ešte sušeným cesnakom a iná mňamka...taká, že môžem piecť znova, lebo mi ich manžel vyjedá :-p
Odpovedať
@zuzana018 Pytala som sa preto,lebo ja si musim cottage odvazit,no a tvaroh urobit./Tvaroh tu nie je a cottage len vacsie balenia/Tie cibulove buchticky su podobne,ako pazitkove zemlicky a tam ide drozdie./suche/.Preto som sa pytala .Dakujem za odpoved. :-)
Odpovedať
@zuzkoo Dakujem za odpoved. :-) :-)
Odpovedať
jaaaj Jilian odcvicena citim sa ako znovuzrodena, zajtra idem stiahnut level 3 :-D to bude masaker
Odpovedať
@alore ahooojky, teda 6 l vody, fúúha, ja som rada, keď dám 2,5 litra. Ale myslím, že to bolo presne tým kôprom ;-) zajtra uvidíš ...úspech a spokojnosť s váhou :-) :-) :-) u nás prší, asi idem aj ja cvičiť :-p
Odpovedať
@zuzana018 máš viac, gratulujem :-) :-) :-) , ja idem z váhy 69 kg a momentálne 64 kg. Ja som spokojná, hlavne že nehladujem, lebo potom by som bola nervózna. Môj cieľ je 60 a potom v tretej fáze ešte snáď 2 kg? Momentálne som ponorená do knihy a riadne ma motivuje. Vyhovuje mi, ak viem, čo sa v tele deje, mám rada veľa informácií, preto som "naše" fórum prelúskala úplne od prvej strany a snorím po ďalších info. Aj Miro Veselý sa na svojej stránke vyjadruje k Dukanke, som si prečítala, veď každý môže mať svoj názor :-) V knihe ma zaujalo, ako pán doktor vysvetľuje, že telo jednoducho musí reagovať na úbytok hmotnosti. Tie prvé kilá berie ako úľavu, hlavne pri obéznejších ľuďoch, ale pri prekročení určitých limitov sa váha prestane hýbať a organizmus si prestavuje celé fungovanie metabolického systému. A to je ten moment, kedy stále treba vydržať, nevzdávať sa a upokojiť svoju myseľ :-) Ok, idem dať Jillian a potom čítať knihu.... x-)
Odpovedať
@zuzana018 myslela som, že si viac zhodila -6 k tomu GRATULUJEM x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
@panthera veru, veru, soli uber a váha pôjde rýchlejšie dolu :-) :-) :-) ťa obdivujem, to je pokušenie, robiť chlapovi rezne a hranolky....ja som radšej toho môjho stiahla na Dukanku xi xi
Odpovedať
Profilova fotka
@pinetka26 jáááj, som to asi zle napísala :-D :-D :-D :-D ja som myslela, že vážim viac ako ty...nie že som už viac dala dole :-D :-D :-D Keby som teraz mala 64 kg ako ty, tak som šťastná ako blcha...ale na to si ešte počkám...ak sa vôbec dočkám ;-) :-) Takže to ja gratulujem tebe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som na bežiacom páse vydržala 35 min, 325 cal., sa lepšííííííííím :-p :-p :-D Jillien momentálne necvičím vôbec, sa bojím, že začnem naberať svalstvo a to ja teraz ešte nechcem, najskôr nech schudnem z tukov, ktorých mám na rozdávanie..ozaj, nechcete niektora?? :-D :-D :-D no a potom by som chcela začať viac upevňovať ;-) i keď cvičievam na brucho...to je stále ako tehotné :-p
Odpovedať
@zuzana018 už mám odcvičené, skúsim viacej piť aj ja, uvidíme, čo to dá. Zuzi neboj, ja som tiež mala naposledy 60 kg pred 16 rokmi a už som neverila, že niekedy uvidím na váhe toto číslo. Teraz, to začínam vidieť reálne a veľmi mi pomáha aj toto fórum :-) Svalov by som sa až tak veľmi nebála, veď v prvej fáze cvičenia má Jillian také "lahodné" cviky x-) x-) a v múdrych knihách píšu, že svaly rýchlejšie spaľujú energiu, či? Alore ty si tu za akčnú, daj radu :-) :-) :-)
Odpovedať
@vancouver Ahoj, no ja mam prezyvku hadam uz aj 10 rokov ze visna :-) a vsetko co sa da mam visnickove :-) ale tak zase s mierou :-D moj tvaroh co kupujem ma tusim 275 g, ale ja kupujem polsky... takze sa moze lisit od slovenskych :-) dnes som bola dlho v praci, nebol cas na veceru :-( tak teraz jem domaci pribinacik este , mala som aj kusok tiramisu :-D a inak, s tou tiramisu, neboj sa, ja ju robim hadam uz aj naspamat a je stale lepsia a lepsia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@alore aj aj idem na lever 3 , zajtra nemozem cvicit, cely den budem v praci ale v pondelok ma ten prvy den levelu 3 asi zabije :-S
Odpovedať
Snídaně Otrubová kaše se skořicí, káva Svačina Mléko Oběd cuketové bramboráčky s kuřecí směsí Svačina Pórkovo sýrová polévka, káva, přesnídávka s cukety Večeře Cuketové bramboráčky s kuřecí směsí a teď jsem ještě dojedla "Kinder mléčné řezy" Hrozný víkend nehorázně žeru :-D, ale tak nic hrozného jen povolené věci, ale móoóóóóóóc :-D
Odpovedať
no dnes som si kupila knizku nech mam poruke vsetky info co ma napadnu pytat sa av com by bolo nejasno :-D a plus pre inspiraciu receptiky tak supeeeer :-) som zvedava zajtra na vehe ze co po dnesnom tiramisu :-D
Odpovedať
Dobre ranko takze dnes mi vaha doma ukazala 61,5 potom som sa bola merat na takom speci pristroji mi ukazalo vysku 186 ]-( vahu 61,0 a tuku mam 17,5% a mam mat 17-24% co je 10,3-15,9kg a mam 10,5kg jupiii :-D :-D :-D zacinala som s vyse 14 kg tuku :-) ;-) Moje dnesne menu R- luxusne nedelne, otrubova zemlicka s porikom + philadelohia bylinkova+ morcacia sunka+ mozarella+ cherry D- ako inak- melonik :-D O- no co ine v nedelu ako snicliky a kuraci vyvar Ol- prave peciem pernikove muffiny V- makrela mnamky Plus ako vzdy Jillian ma uz nedockavo caka :-D
Odpovedať
tak ja dnes po vcerajsom zazracnom tiramisu - 0,5kg :-D takze uz -2kg a do ciela este 8kg. este by to chcelo cas a energiu na cvicenie len akosi vsetku miniem na mojho 16mes. betara :-D
Odpovedať
taaak dovolenka objednana, plavky VS tiez dorazili, uz len schudnut na 58 kg ale to dam aj keby nejem mesiac :-D :-D
Odpovedať
babulkz nemate niektora recept na cuketovz kolac, mam jej vela a nebavi ma jest placky :-|
Odpovedať
kolacik sa uz pecie :-D :-p
Odpovedať
juchůůůůůůů :-D Číslo devět pokořeno a už ho nikdy na váhu nepustím :-D Chtěla jsem se vážit až zítra ráno, že je váha ráno menší ;-) ale neodolala jsem a stoupla jsem na ni už teď a ukázala 89,7 a to jsem najezená a mám po BZ dnech, možná ráno bude ještě míň.Zlaté tiramisu,4 dny jsem ho jedla a opět splnilo účel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja by som chcela dukanku :/ ale ja neviem vobec co mam jest.. kde najdem nejaky jedalnicek ?
Odpovedať
http://www.dukanovadieta.com/Tady je i vzorový jídelníček ale nejlepší je si jídelníček sestavit podle sebe na co máš chuť,co máš ráda, protože když budeš jíst něco co ti nechutná tak to brzo vzdáš :-| Prostuduj recepty a uvidíš ;-) , ze začátku to bude těžké pořád něco chystat,zvykneš si a hlavně stojí to za to :-D
Odpovedať
Jillian odcvicena zajtra hor sa na 3 level! :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahojte kočanyyyyyy......... noooo...som tu tak trošku nová.... 8-) všetky vás tu vo velkom obdivujem....dnes začínam...tak držte palec... ;-)
Odpovedať
@domiq ahoj, tak drzime palce, prajeme pevnu volu a rychlo ubudajuce kila... ;-)
Odpovedať
Zeny, dnes idem na 3 level , ak uz nenapisem, znamena to , ze Jillien ma zabila :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahojte dukanky a Alore :) dlho som tu nebola, ale všetko som si prečítala :) Tak dnešný stav je 79,5kg, chýba mi už len polkilečka do rovných -20kg :D Rada by som dala do dvoch mesiacov ešte 14 :D ale to sa asi nepodarí...stačí tých desať :D Dnešné menu: R: otrubová kaša (300ml mlieka a do toho dám dve lyžice otrúb a stéviu, nedávam tam škrob, kašu uvarím a počkám 5 minút a ona zhustne :) D: acidko O: kuracie prsia pečené (boli naložené v jogurte a cesnaku) Ol: domáci pribináčik V: netušííím :) dnes to vyzerá na opaľovanie vonku :D a navyše musím už začať cvičiť, lebo dva týždne sa len flákam!!! Ale včera som bola na bicykli hodinku :) Želám Vám príjemný dník :)
Odpovedať
Ďakujem krásne...tak pekučky deň.....bežím si ešte dokúpiť chladničku...aaa cherrymania, Jillien vyzerá super....tak poobede začínam aj ja .... ok...zatial paaaaaaaaaaaA
Odpovedať
Ahoj holky, už několik dní pročítám Vaše téma a moc vám gratuluji k vaši pevné vůli a ke shozeným kilům! Moc bych se k vám chtěla přidat, ale kojím.. Co myslíte, mohla bych zkusit tuto dietu nebo mám raději počkat? Malá bude mít 11 měsíců, ale je to závisláček (pořád kojím i v noci co 2h) a odstavovat nechci, ani nemůžu :-) Chtěla bych kojit tak do 2 let, ale nechci do té doby vypadat jak teď :-)) Jinak jsem si stáhla taky tu Jillien a hodlám zkusit, tak snad to se mnou nešlehne :-)) Nejsem zvyklá cvičit :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?