O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
24.4.2021 Hľadáme fotografa - Ilava
Na 24.4.2021 hľadáme fotografa. Ak o niekom viete napíšte prosím. ďakujeme
didifoto
Pred 5 rokmi
19
Rezane kvety - online objednanie
Ahojte, riesili ste prosim niekto sama kvietky online cez stranku kvety.sk? :-)
nikushka26
Pred 5 rokmi
2
Svadba 1.8.2020 a korona
Ahojte, máme mať svadbu 1.8.2020 lenže vôbec nevieme čo ďalej. S prípravami sme zastali a stále sto…
kati301
Pred 5 rokmi
13
Priezvisko bez ová
Ahojte baby v pripade že budem mať priezvisko bez ová v mužskom rode , tak budeme rodina napr Mrkvi…
lessi12
Pred 5 rokmi
6
Odstupime penzion Romantik
Ahojte baby, pokial je tu niekto, kto si chce svadbu presunut alebo potrebuje rychlo vybavit salu, …
redzmen
Pred 5 rokmi
1
Nalepovacia podprsenka z Intimissimi
Ahojte, mali sme niekto nalepovaciu podprsenku od intimissimi? potrebujem košíky s bočnými lepiacim…
darinita55
Pred 3 rokmi
6
Levandula v septembri
Zdravím, mame svadbu v druhej polovici septembra a túžim po levandulovej výzdobe. Je jedno či čerst…
adka135
Pred 5 rokmi
4
Hľadám "starejšiu"
Hľadám starejšiu. Zatiaľ iba tak informatívne. Chcela by som skúsiť niečo menej tradičné a tak by s…
tatiana1329
Pred 5 rokmi
11
sponzor fóra
Svadba 10.10.2020
Ahojte hľadám DJ na svadbu 10.10.2020 odporúčania, niekto kto má ešte voľný termín? Nitra
kukynkoo
Pred 5 rokmi
2
Hladame starejsieho a dj (nemusi byt 2v1) na 15.05.2021 v okoli Brezna (salas Zbojska)
Dobry den, hladame starejsieho a dja na svadbu v salasi Zbojska. Kedze svadby sa prekladaju na budu…
elegna
Pred 5 rokmi
8
Vizaz a vlasy 15.05.2021 v okoli Brezna, pripravy na salasi
Dobry vecer, hladam prosim vizazistku a kadernicku na svadbu, mozno aj pre viac osob ak vie prist n…
legart_studio
Pred 5 rokmi
4
Make up a vlasy
Dobry vecer, svadbu budem mat na buduci rok v maji, na salasi Zbojska. Ja som z vychodu, zenich z L…
tinykinga
Pred 5 rokmi
1
Svadobne moravské koláčiky - NMnV/TN
Dobrý deň vedeli by ste mi poradiť niekoho kto robí dobre/chutné moravské koláčiky v tom takom mini…
blazena_gregova
Pred 2 rokmi
5
Midi svadobne šaty - okolie Piešťan
Dobrý deň. Viete o salóne v okolí Piešťan (prípadne aj Bratislava), ktorý požičiava aj šaty v midi …
miskamilka
Pred 4 rokmi
5
Fotenie v okoli Bratislavy
Ahojte nevesty, tie, ktore ste sa boli fotit v Bratislave a okoli, prosim poradte pekne miesto.…
cacianka
Pred 5 rokmi
2
Je tu niekto, kto kupuje umelé kvety z alieexpresu?
Kvety
28ivka
Pred 5 rokmi
6
Je tu niekto kto predáva KOMPLET svadobnú výzdobu? Ideálne vo farbe jemnucka ružová, alebo biela?
Kúpim komplet výzdobu vo farbe smotanová/biela, môžu byť jemne ružové doplnky. Pierka už mám. Hľad…
veselie
Pred 5 rokmi
4
Kruh pod šaty, bolerko
Dievčatá hľadám kruh pod svadobne šaty a tiež nejaké ľahké bolerko/kabatik na svadobné šaty. Dakuj…
lenkolienka
Pred 5 rokmi
3
Koľko zákuskov na svadbu tak pre 60 ľudí +20 kamaráti
Koľko zákuskov tak pre 60 ľudí na svadbu pre kamarátov, do prace a vysluzky? Aby bolo dost
neila19
Pred 5 rokmi
12
Strata zásnubného prsteňa
Ahojte žienky, stalo sa nejakej z vás že ste stratili zásnubný prsteň? Zmenil sa nejako váš život? …
katuska284
Pred 5 rokmi
10
Chcela by som nakúpiť umelé kvalitnejšie kvety, neviete poradiť dobrého predajcu z alieexpres
Kvety
aljusa332
Pred 5 rokmi
2
Prosím vás, dá sa teraz cez coronu nakúpiť z alieexpresu?
Alieexpres
28ivka
Pred 5 rokmi
12
Svadobné taniere
Prosím poraďte niekoho šikovného kto vyrába pekné svadobné taniere a príbory :) Ďakujem :)
aljusa332
Pred 5 rokmi
2
Svadba po korona vírus
Ahojte mame svadbu až 1.8. Ak pôjde všetko podľa planu do konca júna by už malo byť všetko pootvara…
natussik
Pred 5 rokmi
26
Svadba pocas druhej fazy uvolnovania
Ahojte, ak vsetko pojde ako ma, svadbu budeme mat pocas druhej fazy uvolnovania ekonomiky. K tomu…
natussik
Pred 5 rokmi
18
Oblek na svadbu
Dobrý deň, chcem sa pýtať kde v Martine alebo okolí Martina majú pekne svadobné obleky? Dakujem
lalia33
Pred 5 rokmi
6
Miesto svadby v Michalovciach
Ahojte, rada by som vedela, či sa v Michalovciach a okolí nachádza sála, kde by bola možnosť využiť…
sovickakj
Pred 5 rokmi
7
Kapela - Humenné 17.10.2020
Hladam tip na kapelu - 17.10.2020. Ludovky, rusnacke, vychodnarske, moderne... Idealne kapela ktor…
smejo678
Pred 5 rokmi
2
Civilny sobas v kostole
Vie mi niekto poradiť kde najdem nejaký zooznam na odsvätené kostoly kde sa konajú civilné obrady…
annias
Pred 5 rokmi
19
DJ Bardejov 10.10.2020
Zdravím, viete mi poradiť dobrého Dj, ktorý má voľné 10.10.2020 v Bardejove? Najlepšie 2 v 1 DJ…
fsenky
Pred 5 rokmi
5
1
2
…
118
119
120
121
122
…