O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Volný fotograf Malacky, 10.10.2020
Dobrý den, po přesunu termínu svatby hledám fotografa na svou svatbu, termín 10.10.2020, Hotel Spa…
kvetinovesteny
Pred 5 rokmi
11
Dovera
Ahojte ako vybavit po svadbe zmenu priezviska v Dovere? Na stranke pisu ze im zmenu nahlasi registe…
aljusa332
Pred 5 rokmi
3
Nemecko - slovenska svadba
Pekny den, So snubencom zijeme vo svajciarsku a planujeme svadbu na slovensku. Moj snubenec je ne…
majka2023
Pred 3 rokmi
7
Motel M Malacky
Baby prosim Vas. Ocino mal mat 13.6. oslavu v Motely M v Malackach... Vzhladom sa situaciu nam rodi…
tatiana1329
Pred 5 rokmi
1
Miesto na svadbu 12.9.2020/ BA, LV
Ahojte, keďže nám pred dvoma dňami zrušili svadobný priestor, potrebujeme sa urgentne zariadiť a ná…
balotka
Pred 5 rokmi
7
Fotograf na 10.10. 2020
Hľadám fotografa na termín 10. 10. 2020, Holíč. Ďakujem za ponuky.
vokal
Pred 5 rokmi
6
Miesto na svadobnu hostinu - BA, 8.8.2020
Ahojte, prosim vas mate nejaky typ na pekne miesto pre svadobnu hostinu v centre BA. Mali sme mat…
lienka.7
Pred 5 rokmi
18
Svadobné papučky
Ahojte baby prosím Vás kto vie vyrobiť alebo kde by som vedela zohnať takéto papučky? Jednej babe s…
klaudia1512
Pred 5 rokmi
5
sponzor fóra
Svadobné šaty z miadresses.sk, eshop.spolocenske-saty-online.sk alebo luxie.eu?
Ahojte dámy, mám na Vás otázku čo sa týka svadobných šiat.. skúšala ste niektorá kupovať šaty z …
majka5151
Pred 5 rokmi
5
Svadobné šaty z www.miadresses.sk,eshop.spolocenske-saty-online.sk alebo luxie.eu?
Zdravím dámy, mám na Vás otázku čo sa týka svadobných šiat.. skúšala ste niektorá kupovať šaty z…
simusitko
Pred 2 rokmi
6
20.11.2020 DJ Kosice
Ahojte, hladame DJa na nasu svadbu v Kosiciach, odhadovany pocet hosti je cca 80 osob z toho 70 …
fsenky
Pred 5 rokmi
3
Video z fotiek
Vedel by mi poprípade kameraman (alebo kto sa tomu venuje) spraviť svadobné video z fotiek? Ďakujem
rita113
Pred 5 rokmi
6
:) ceny svadobnej výzdoby
Ahojte, chcela by som sa opýtať koľko Vám vychádza cena výzdoby tak pre 50 ľudí? Ja som si dnes poč…
luxdecor
Pred 5 rokmi
12
Kozmeticka a Kadernicka na svadbu v BA 20.06.2020
Dobry den, zhanam kozmeticku a kadernicku z BA na svadobny uces a licenie na 20.06.2020. Najleps…
legart_studio
Pred 5 rokmi
6
Odporučte mi prosím FOTOGRAFA a Kameramana na SVADBU - v okolí Nové Mesto n/V.
hľadám fotografa a kameramana na svadbu na jeseň 2020 v oblasti BECKOV.
rmvideo
Pred 5 rokmi
10
Kedy sa dáva výslužka?
Ahojte milé nevestičky, keďže ste mi tu vždy dobre poradili, tak si idem po rada znova. Prosím Vás …
ajuskaandrejka
Pred 5 rokmi
6
Kartičky o zmene dátumu
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste si niektorá robili kartičky o zmene dátumu. My sme presunul…
aminka_002
Pred 5 rokmi
1
Píšu sa aj mená svedkov pri vybavovaní svadby?
Chcem sa opýtať na začiatok ked sa vybavuje svadba sa pisu aj svedkovia. A ked ten svedok nebude mo…
petronela59
Pred 5 rokmi
6
Robia sa teraz vikendove prednasky?
Chcem vediet ci sa v tej situacie robia predmanzelske nauky vikendove a kde asi to robia alebo neja…
lenka_01
Pred 5 rokmi
3
Obrad a oslava v iný mesiac - skúsenosti
Ahojte, chcela by som sa poradiť... Pôvodný termín svadby máme 12.12. No vzhľadom na koronakrízu sm…
adriana1027
Pred 5 rokmi
7
Svadobné líčenie - 3.10.2020 Nové Zámky a okolie
Dobrý deň. Hľadám vizážistku na svadobne licenie na 3.10.2020 v okoli Novych Zamkov. Viete mi nieko…
emmam87
Pred 5 rokmi
5
Zakusky ... 🍰🤔
Ahojte baby, mam dalsiu dikemu..🤔 kolko zakuskov, akolko druhov na svadbu... Budeme mat 30ludi tak …
nikiki29
Pred 5 rokmi
6
Starý hostinec BS
ahojte, máte niektorá skúsenosť so svadbou v starom hostinci v BS? aky je personal, kuchyna, organi…
barbora287
Pred 5 rokmi
1
V ktorom salóne ponúkajú tieto šaty?
Prosím ak viete o nejakom salóne alebo dáme napíšte. Ďakujem
anelli_sk
Pred 5 rokmi
5
Hľadá sa DJ na svadbu 5. 9. 2020 - Žilina
Dobrý deň, budeme mať svadbu na Slovensku v Žiline, 5. 9. 2020. Zatiaľ nevieme, či by sme ch…
djchvojka
Pred 5 rokmi
4
Svadobné šaty podľa vlastných predstáv
Pekny den nevesticky, Vedeli by ste mi poradit Svadobny salon kde nam usiju sikovne krajcirky sat…
anelli_sk
Pred 5 rokmi
2
Fotograf 3.10.2020 Bernolákovo
Ahojte, vedeli by ste poradiť fotografa alebo fotografku na svadbu 3.10.2020 v Bernolákove? Niekoho…
didifoto
Pred 5 rokmi
11
Pansky svadobny oblek
Vedeli by ste nám poradiť kde na východe Slovenska (Bardejov, Svidník, Presov) nájdeme pansky salón…
silvia125
Pred 5 rokmi
5
Minerálka v skle
Ahojte, moji budúci svokrovci chcú na svadbe minerálku v skle, pretože sú názoru, že je to elegantn…
engynka
Pred 5 rokmi
11
Svadobná torta, zákusky na 15.5.2021 - Brezno a okolie
Dobry den, hladam prosim cukrarku v okoli Brezna, na svadobnu tortu, kolace a candybar. Svadba bude…
kikus101
Pred 5 rokmi
5
1
2
…
117
118
119
120
121
…