O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Nástroje
Zoznam úloh
Svadobný zoznam
Rozpočet
Dopytovač
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Svadobný zoznam
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Účes
Prosím o radu nevesty ktoré mali takýto svadobný účes, nevadili vám rozpustené vlasy? Nebolo to nep…
zuzanellka
Pred 5 rokmi
11
Svadba v Gazdovskom dvore v Prešove - skúsenosti
Ahojte, mali ste niekto svadbu v Gazdovskom dvore v PO? Boli ste spokojní? Jedlo bolo ok? Príst…
nikola295
Pred 4 rokmi
8
Cena za výzdobu
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť koľko cca ste si vyhradili na výzdobu ? Chceli by sme niečo podob…
aadriankaa
Pred 2 rokmi
28
Po svadbe
Neviete ako sa teraz vybavuju vsetky doklady kvoli zmene priezviska ked je koronavirus ked sa neodp…
jarabekova_l
Pred 5 rokmi
6
Svadobne saty...pre ktore sa rozhodnut..?
Ahojte dievcata...potrebovala by som poradit, mozno neaku radu,atd ohladom siat pre ktore sa rozhod…
lauri18
Pred 5 rokmi
22
Svadba v októbri ?
Ahojte baby, tak čo tie čo máte v svadbu september -oktober , ako to vidíte vy ? Keď vidím v správa…
denny007
Pred 5 rokmi
18
Sláčikové kvarteto
Dobrý deň, hľadám sláčikové kvarteto na hranie počas obradu. Svadba bude 10.10.2020 v Prievidzi. Ďa…
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
4
Kde nájdem obľúbené inzeráty z bazára?
Prosím baby pomoooc uložila som si niektore inzeráty do obľúbených a teraz neviem kde to nájdem...
maj89
Pred 5 rokmi
4
sponzor fóra
Kameraman 10.10.2020 na Svadbu Žilina - Čierne
ahojte hľadám kameramana na svadbu 10.10.2020 ak je ešte niekto voľný .. najskôr sme nechceli video…
dkvideo
Pred 5 rokmi
2
Svatební agentura na 8.8. v Prešově
Dobrý den, jelikož přesouváme svatbu, tak mi bohužel vypadla aranžérka. Svatba bude 8.8. v Prešov…
klarumila
Pred 5 rokmi
1
Odložené svadby
Milé nevestičky, ako prežívate situáciu po tom, ako ste odložili, alebo zrušili svoju svadbu? J…
katkahumenne
Pred 5 rokmi
26
Kapela/DJ na svadbu 19.9.2020
Ahojte vie mi niekto poradiť kapelu alebo DJ na svadbu 19.9.2020 najlepšie okres ZA ... za každú re…
djcooper
Pred 5 rokmi
6
Starejší na svadbu 22.8.2020
Ahojte / Dobrý deň. Nakoľko sme museli preložiť svadbu kvôli vzniknutej situácii, prišli sme o star…
kukynkoo
Pred 5 rokmi
4
Náuky pred sobasom
Baby, my mame až snáď v októbri svadbu ale bohužiaľ manžel v zdravotníctve pracuje takže iné ako ví…
hatsepset
Pred 5 rokmi
18
Ľudový súbor na čepčenie - Košice
Ahojte, hľadám súbor na čepčenie z okolia Košíc na 24.04.2021. Viete mi prosím niekoho odporúčiť? P…
viera_fialkova_fedorcakova
Pred 4 rokmi
10
Svadba v iný deň ako hostina
Ahojte baby poradte mi chceme sa vziať v lete len my dvaja,svedkovia,rodičia a babky v kostole. Bez…
lessi12
Pred 5 rokmi
24
Civilný a cirkevný obrad alebo cirkevný a obnova sľubu
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či sú tu nejaké nevesty, ktoré mali alebo plánujú mať dva obrady z…
noravana
Pred 5 rokmi
9
Ahojte, nájde sa svadobný fotograf z Nitry a okolia, ktorý má ešte voľný termín na 02.10.2020?
Svadba sa koná priamo v Nitre. Ďakujem.:-)
didifoto
Pred 5 rokmi
17
Fotograf na svadbu - 5.9.2020 Sabinov
Ahojte, ako aj kopec ďalších párov, aj nás postihla situácia s Covid-19 a boli sme nútení svadbu pr…
vokal
Pred 5 rokmi
8
Dj na svadbu v Sabinove - 5.9.2020
Ahojte, ako aj kopec ďalších párov, aj nás postihla situácia s Covid-19 a boli sme nútení svadbu pr…
fsenky
Pred 5 rokmi
3
Zlaté 5-ramenné svietniky na predaj alebo prenájom
Ahojte, nemáte niektorá zlaté 5 tamenne svietniky na predaj alebo na prenájom? Poprípade kde by som…
aljusa332
Pred 5 rokmi
3
Miesto fotenia TN/NMnV
Ahojte dievčatá, Idem si po radu či nepoznáte nejake pekne NEOKUKANE miesto na svadobne fotenie b…
didinka32
Pred 5 rokmi
3
Dj na malú svadbu v Sabinove - 19.9.2020
sihi
Pred 5 rokmi
3
Prosím, odporucte catering kosice, kosice okolie.
Poraďte catering Kosice/ Kosice-okolie.
duoaxis
Pred 5 rokmi
2
Svadba pre 45 ludi - oktober- Topolcany a okolie
Ahojte, zvazujeme prelozenie svadby na oktober, Topolcany a okolie, tak do 30min autom, mate nejake…
klaudiarybanska
Pred 5 rokmi
3
Svadba z AliExpress
Ahojte! :) pridávam videjko, v ktorom som ukázala, čo mám nakúpené na našu svadbu z aliexpress. Mož…
michalka0_0
Pred 5 rokmi
14
Vysnívané svadobné šaty..
Ahojte žienky, konečne som sa dočkala! Veľmi dlho zháňam šaty na tento spôsob no na Slovensku som s…
ludkaveng
Pred 5 rokmi
9
SVADBA OKTOBER
PEKNY DEN Chcem sa opytat tych neviest ktore mali svadbu v oktobri ci ste boli spokojne a co pocas…
deniska1994
Pred 5 rokmi
22
Žijeme v zahraničí no svadbu máme na Slovensku 30.05.2020
Je tu niekto, s rovnakým problémom. Nevieme čo máme robiť. Moc sa nám všetko prekladať a rušiť nech…
petrusa12
Pred 5 rokmi
8
Ako prebieha obrad v týchto dňoch na úrade?
Nevesty, máme termín svadby ale kvôli tejto situácii musíme celú svadbu zrušiť. Rozmýšľame však nad…
tenessi04
Pred 5 rokmi
7
1
2
…
119
120
121
122
123
…