Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
mocarabia
Autor diskusie
02.01.2006
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Zoradiť podľa:
sunny6
11.08.2006
a preco ste ho nedali do pavuka,pre mna to bol velky pomocnik :-)
Odpovedať
sunny6
11.08.2006
ozaj zunka VSETKO NAJLEPSIE SLNIECKO :-) mi tu nemame meniny,len tak som kukla do temy a ty mi mas meniny,tak oslav ako sa patri,hlavne nezabudni na borovicku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
11.08.2006
zunka ja ja ti prajem všetko naj naj naj. aby sa ti splnili všetky sničky a priania. ;-) A hlavne aby tá tvoja svadba vysla podla predstáv. ;-) A hlavne sa velmi neopi.
Odpovedať
zunka
PRO
11.08.2006
ďakujem baby, no dnes si dám akurát tak harmančekový, žalúdočný alebo ženský čaj - ako už tri dni. Som taká hladná, že by som aj klince zjedla, no ak si predstavím, že by ma to bolelo ako včera, tak radšej nebudem aspoň 2 roky jesť =-) . Včera so robila aj koláče, no som ich nejedla. Vyzerajú celkom fajn. Aj takú nepečenú trvarohovú strechu z BeBe keksov. Isto je dobrá, ale keď budem zdravá potom si ju spravím znova a zjem celú sama x-) . sunny: 15.08. máš aj ty meniny - ja len tak, ak by si zabudla, keď nemáš kalendár. :-D a ináč borovička Ti chutí?? veď to je fuj fuj. Ešte tak fernet s tonikom, šampáňo, víno to ano, ale borovičku nieeeeee- blééé.
Odpovedať
sunny6
11.08.2006
dakujem za pripomienku zunka,ale na to nezabudnem,ved to znamena DARCEKY x-) Mozno som divna ale borovicku mam rada,najlepsie cistu z ladom,ale aj zo spritom :-p ja zas sampanske nemusim,tu v UK som mala dake drahe co sme dostali na svadbu,ale bleee nechutilo,vela bubliniek a take suche |-| 8-( ak sampus tak mam rada cervene de luxe od nas z SK ;-) zunka tak sa liec,ja som tiez raz mala take zaludocne problemy ,co som zedla to som vyvratila,ale mi to o 2 dni preslo,jedla som len suche -keksy,chleba,tekutiny
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
12.08.2006
ahojte babulky. ako víkendujete? Ja len pracovne. Dnes nám doniesli obývačku tak sa vytešujem. Je super, presne taká akú som chcela. x-) Už máme aj podlahu v obývačke. x-)
Odpovedať
sunny6
14.08.2006
ale vas tu je dneska?co mate sviatok? maly bol zas budicek,ale nastastie vstal aj velky :-D aky ste mali vikend? MoL bol nudny,uprsany a unavny.Robila som aj v sobotu,riadna makacka,potom ma cely vikend bolela chrbtica,a do toho moje male zive striebro,vazne zacina byt hyperaktivny 8-( |-| :-S Od soboty uz ma 2 modrinky na ksichtiku a to som sa dnes chcela objednat k doktorke,este na mna posle daku socialku ze si bijem dieta :-D vsade kde sa drobec pohne,vsade sa tresne :-( Ake mame pocasie na SK?Tu je to otras,vietor,dazd,zima,vcera sme aj kurenie mali zapnute :-|
Odpovedať
Profilova fotka
lenka75
14.08.2006
Ahojte, tak sa po dlhšej odmlke ozývam. ;-) Ešte som nestihla všetko preštudovať čo ste popísali, ale prajem všetkým meninovým oslávencom všetko naj, naj, tým čo sa podarili rekonštrukčné práce tak blahoželám na a kto má novú kuchyňu tak sa teším s Vami lebo aj u nás už vyrástla a dva týždne sa vytešujeme. :-D Pokročili sme aj v svadobných prípravách, síce len trošku, ale predsa. Včera sme nafotili predsvadobné fotky. x-) Trošku ináč ako si predstavoval "mladý" zať, ale uniformu z prvej republiky, na jeho veľkú maličkosť sme nezohnali a staré svadobné šaty tiež majú asi len v divadle. :-| Tak som Vám niečo vybrala do albumu tak sa kuknite. Sunny, to počasie čo tu bolo cez víkend bolo strááášne, :-| ale dnes už aspoň v BB. svieti slnko, 8-) tak Ti ho posielam do tej ďalekej cudziny.
Odpovedať
sunny6
14.08.2006
dakujem lenka za slniecko,este asi putuje,lebo tu neni 8-) fotky vyzeraju supis,kde to bolo fotene?v ktorej dedine? dufam,ze tvoj muzik neni taky prisny,ako vyzera :-o
Odpovedať
Profilova fotka
lenka75
14.08.2006
Boli sme na Borovom to je smerom ku poľským hraniciam ako sa ide do Zuberca. A či je taký prísny? :-) Kdeže to len pri fotení dobre zahral. ;-) Medzi tým sme sa rehotali. Fotili sme to podľa svadobnej fotky mojej babky a tam bol dedo tiež vážny.
Odpovedať
zunka
PRO
14.08.2006
Lenka: tie foto sú super - uverila by som , že sú fakt staré. Dáte si to na oznamko?
Odpovedať
zunka
PRO
14.08.2006
Lucka: a akú máte tú obývačku? odfoť skrinky a pridaj do albumu? alebo už aj sedačku máte? a varila si niečo v kuchyni? Lenka: odfoť vašu kuchyňu, nech aj my vidíme
Odpovedať
Profilova fotka
lenka75
14.08.2006
Zunka: dáme ich na oznamko len ešte musíme vymyslieť formu a asi ich napíšeme rukou čiernym tušom a potom sa to nafotí na nejaký starý papier. Ešte neviem. A čo už žalúdok počúva. Keď sme boli na tom Borovom tak tam ochorela na brucho celá rodina.
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
14.08.2006
baby tak ja už zarezávam. Máme tu krízovú situáciu. nikto nič nevie a každý sa niekam ponáhla. Už ma boli hlava s toho ako kazdý behá hore dole. ]-( 8-( zunka nafotím ked bude trochu času.
Odpovedať
zunka
PRO
14.08.2006
No pomaly už začínam jesť všetko, tak už je to lepšie. Ale vo štvrtok som myslela, že mi ho roztrhne a to myslím doslova, že roztrhne. Ja tiež vymýšľam nejaké oznamko. Mám nejaké návrhy aj v albume, no nepáčia sa mi veľmi. Chceme tam kreslený obrázok cyklistov a text ktorý tam je, no celé sa mi to nedarí dať do nejakej peknej formy.
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
14.08.2006
lenka fakt zaujímavé fotky. to bude zaujímavé a originálne oznamko. už sa teším na výslednú verziu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenka75
14.08.2006
Dúfam, že do konca týždňa bude oznamko na svete tak Vás potom oboznámim, :-N no a kuchyňu tiež nafotím len tam ešte chýba jeden obklad. Otec nám robí dorábky a v utorok ho seklo :-S tak teraz chudáčisko leží na posteli, ale do konca týždňa sa mu hádam zadarí, lebo už si poňho príde mama :-| , že už jej po dvoch mesiacoch čo je u nás chýba.. ;-) Pekne pracujte, aj ja idem, zajtra príde šéf z BA skontrolovať ako sa nám tu darí tak už sa teším.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
14.08.2006
tak konečne výdych aspoň cez obed. ivka a ty sa kde tulaš? ako pokračujete s bytíkom?
Odpovedať
zunka
PRO
14.08.2006
o chvíľu už končím - idem do LC - objednať komodu a nejaké veci ešte zariadiť - zajtra podím info čo som kúpila :-) . Ahojte
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
14.08.2006
ahoj zunka. joooj aj ja by som už isla domov. ale ja mám ešte 2 hodiny. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
iwuskaaa
14.08.2006
Ahojte babenky ;-) , ja nejako cez deň nestíham sem nakuknúť, tak aspoň takto Vás pozdravím :-) . Čo mám nového? No starosti okolo bytu ]-( , ale už to hádam nejako dokopeme. Už máme vymaľované, obývačka a spálňa už stojí :-) , už treba len vyriadiť kúpeľňu, presťahovať moje všetky veci a doplnky, ktoré som dosiaľ nadobudla a už to asi aj bude. Len už týždeň máme byt, ale elektriku ešte nezapojili ]-( . Keby tá bola, všetko by bolo aj hotové, ale takto robíme len pokiaľ je vidno :-( . Ďalej musím ísť prihlásiť plyn, TV :-S . Neviete mi náhodou poradiť, kde sa prihlasujem TV? Nieže mi prídu potom platiť penále, že užívame TV a neplatíme :-o . No tak to sú moje novinky. A samozrejme stále som bez roboty a už ma z toho chytajú poriadne depresie a to myslím smrteľne vážne :-( ;-( . Baby, neviete o nejakom voľnom mieste? Hocikde, keď aj predavačku robiť budem, ale bez príjmu je to strašne ;-( . Mám hroznú náladu :-| . Zunka, Tebe prajem k oneskoreným meninám veľa veľa lásky, zdravia, šťastia a krásnu svadbu, ktorá sa Ti už blíži ;-) . Sunnyinka, Tebe prajem k zajtrajším meninám taktiež veľa veľa lásky, šťastia, zdravia a trpezlivosti s malinkým Christianom a nech Ťa manžel poslúcha ;-) . Tak sa majte pekne, na obed sa tu ukážem, mám malého celý deň, keď bude spinkať, prídem Vás pozrieť ;-)
Odpovedať
zunka
PRO
15.08.2006
SUNNY: ******VŠETKO NAJLEPŠIE K MENINÁM******* Iwka: ďakujem a pochválim sa, že v sobotu mám 25 rokov ;-) a o nejakej robote neviem, síce jeden kamoš sa ma asi tak pre 1 mesiacom pýtal, či neviem o niekom kto by chcel robiť makléra, lebo on má na starosti aj ZV, LC a neviem čo ešte a nestíha to. Tak, že ak by som o niekom šikovnom vedela, aby som mu dala vedieť. On predáva nehnuteľnosti v jednej realitke. Stále chodí na aute krížom-krážom.
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
15.08.2006
dobré ránka. Našej oslávenkyni aj ja prajem všetko naj naj naj aby drobec posluchal a robil maminke len radosť. A to isté platí aj o manželikovi. x-) ivka o žiadnom mieste neviem. :-( Aj ja som amla tieto stavy ked som nemala robotu ale neboj, určite si ju čoskoro najdeš. ;-) zunka tak 25!? 8-) tak to bude riadna oslava. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
srdiecko22
15.08.2006
sunny všetko najlepšie k meninkám! Iwka, skús pozrieť stránku profesia.sk, tam bývajú celkom dobré ponuky práce! Lucka ahojky!
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
15.08.2006
ajoooj. tak ako, nezabudli ste na mna s obedom??? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
srdiecko22
15.08.2006
Neboj, mamča všetko zvláda, obedík ťa čaká u nej. A kto mne prinesie obed??? ]-( Ale od hladu hádam nezomriem, mám so sebou poistku - horalku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
15.08.2006
wááááááuw. horalku. ty sa máš. :-D :-D :-D tak to fakt od hladu nezomrieš. To ja už mám za sebou celu cokoladu a tvarohovú buchtu a jeden mesiačik včerajšej pizze. :-D Takže výdatne a hlavne dietne ranajky. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
iwuskaaa
15.08.2006
Ahojte ;-) , aspoň takto na skok Vás pozdravím. Srdiečko, pozerám stále, posielam životopisy a nejak stále nič :-( . Zunka, a to asi tak čo by bola náplň mojej práce? Zdá sa mi to zaujímavé :-) . Jááj, tak 25? Ty brďo, to bude oslava :-D Lucka, mňam :-p chutné raňajky, aj ja by som si dala, ale kto pôjde do obchodu? :-D Lucka ako dlho si bola bez práce Ty? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
iwuskaaa
15.08.2006
Halóó, kde ste všetky? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
15.08.2006
tu som.ale mááám vela práce. ]-( Ja som bola bez práce od júna do novembra. ]-( Neboj zamestnáš sa. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?