Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
ozaj zunka VSETKO NAJLEPSIE SLNIECKO :-) mi tu nemame meniny,len tak som kukla do temy a ty mi mas meniny,tak oslav ako sa patri,hlavne nezabudni na borovicku :-D
zunka ja ja ti prajem všetko naj naj naj. aby sa ti splnili všetky sničky a priania. ;-) A hlavne aby tá tvoja svadba vysla podla predstáv. ;-) A hlavne sa velmi neopi.
ďakujem baby, no dnes si dám akurát tak harmančekový, žalúdočný alebo ženský čaj - ako už tri dni. Som taká hladná, že by som aj klince zjedla, no ak si predstavím, že by ma to bolelo ako včera, tak radšej nebudem aspoň 2 roky jesť =-) .
Včera so robila aj koláče, no som ich nejedla. Vyzerajú celkom fajn. Aj takú nepečenú trvarohovú strechu z BeBe keksov. Isto je dobrá, ale keď budem zdravá potom si ju spravím znova a zjem celú sama x-) .
sunny: 15.08. máš aj ty meniny - ja len tak, ak by si zabudla, keď nemáš kalendár. :-D
a ináč borovička Ti chutí?? veď to je fuj fuj. Ešte tak fernet s tonikom, šampáňo, víno to ano, ale borovičku nieeeeee- blééé.
dakujem za pripomienku zunka,ale na to nezabudnem,ved to znamena DARCEKY x-)
Mozno som divna ale borovicku mam rada,najlepsie cistu z ladom,ale aj zo spritom :-p
ja zas sampanske nemusim,tu v UK som mala dake drahe co sme dostali na svadbu,ale bleee nechutilo,vela bubliniek a take suche |-| 8-(
ak sampus tak mam rada cervene de luxe od nas z SK ;-)
zunka tak sa liec,ja som tiez raz mala take zaludocne problemy ,co som zedla to som vyvratila,ale mi to o 2 dni preslo,jedla som len suche -keksy,chleba,tekutiny
ahojte babulky. ako víkendujete? Ja len pracovne. Dnes nám doniesli obývačku tak sa vytešujem. Je super, presne taká akú som chcela. x-) Už máme aj podlahu v obývačke. x-)
ale vas tu je dneska?co mate sviatok?
maly bol zas budicek,ale nastastie vstal aj velky :-D
aky ste mali vikend?
MoL bol nudny,uprsany a unavny.Robila som aj v sobotu,riadna makacka,potom ma cely vikend bolela chrbtica,a do toho moje male zive striebro,vazne zacina byt hyperaktivny 8-( |-| :-S
Od soboty uz ma 2 modrinky na ksichtiku a to som sa dnes chcela objednat k doktorke,este na mna posle daku socialku ze si bijem dieta :-D vsade kde sa drobec pohne,vsade sa tresne :-(
Ake mame pocasie na SK?Tu je to otras,vietor,dazd,zima,vcera sme aj kurenie mali zapnute :-|
Ahojte,
tak sa po dlhšej odmlke ozývam. ;-) Ešte som nestihla všetko preštudovať čo ste popísali, ale prajem všetkým meninovým oslávencom všetko naj, naj, tým čo sa podarili rekonštrukčné práce tak blahoželám na a kto má novú kuchyňu tak sa teším s Vami lebo aj u nás už vyrástla a dva týždne sa vytešujeme. :-D Pokročili sme aj v svadobných prípravách, síce len trošku, ale predsa. Včera sme nafotili predsvadobné fotky. x-) Trošku ináč ako si predstavoval "mladý" zať, ale uniformu z prvej republiky, na jeho veľkú maličkosť sme nezohnali a staré svadobné šaty tiež majú asi len v divadle. :-| Tak som Vám niečo vybrala do albumu tak sa kuknite.
Sunny, to počasie čo tu bolo cez víkend bolo strááášne, :-| ale dnes už aspoň v BB. svieti slnko, 8-) tak Ti ho posielam do tej ďalekej cudziny.
dakujem lenka za slniecko,este asi putuje,lebo tu neni 8-)
fotky vyzeraju supis,kde to bolo fotene?v ktorej dedine?
dufam,ze tvoj muzik neni taky prisny,ako vyzera :-o
Boli sme na Borovom to je smerom ku poľským hraniciam ako sa ide do Zuberca. A či je taký prísny? :-) Kdeže to len pri fotení dobre zahral. ;-) Medzi tým sme sa rehotali. Fotili sme to podľa svadobnej fotky mojej babky a tam bol dedo tiež vážny.
Lucka: a akú máte tú obývačku? odfoť skrinky a pridaj do albumu? alebo už aj sedačku máte? a varila si niečo v kuchyni?
Lenka: odfoť vašu kuchyňu, nech aj my vidíme
Zunka: dáme ich na oznamko len ešte musíme vymyslieť formu a asi ich napíšeme rukou čiernym tušom a potom sa to nafotí na nejaký starý papier. Ešte neviem.
A čo už žalúdok počúva. Keď sme boli na tom Borovom tak tam ochorela na brucho celá rodina.
baby tak ja už zarezávam. Máme tu krízovú situáciu. nikto nič nevie a každý sa niekam ponáhla. Už ma boli hlava s toho ako kazdý behá hore dole. ]-( 8-(
zunka nafotím ked bude trochu času.
No pomaly už začínam jesť všetko, tak už je to lepšie. Ale vo štvrtok som myslela, že mi ho roztrhne a to myslím doslova, že roztrhne.
Ja tiež vymýšľam nejaké oznamko. Mám nejaké návrhy aj v albume, no nepáčia sa mi veľmi. Chceme tam kreslený obrázok cyklistov a text ktorý tam je, no celé sa mi to nedarí dať do nejakej peknej formy.
Dúfam, že do konca týždňa bude oznamko na svete tak Vás potom oboznámim, :-N no a kuchyňu tiež nafotím len tam ešte chýba jeden obklad. Otec nám robí dorábky a v utorok ho seklo :-S tak teraz chudáčisko leží na posteli, ale do konca týždňa sa mu hádam zadarí, lebo už si poňho príde mama :-| , že už jej po dvoch mesiacoch čo je u nás chýba.. ;-)
Pekne pracujte, aj ja idem, zajtra príde šéf z BA skontrolovať ako sa nám tu darí tak už sa teším.. :-p
Ahojte babenky ;-) ,
ja nejako cez deň nestíham sem nakuknúť, tak aspoň takto Vás pozdravím :-) . Čo mám nového? No starosti okolo bytu ]-( , ale už to hádam nejako dokopeme. Už máme vymaľované, obývačka a spálňa už stojí :-) , už treba len vyriadiť kúpeľňu, presťahovať moje všetky veci a doplnky, ktoré som dosiaľ nadobudla a už to asi aj bude. Len už týždeň máme byt, ale elektriku ešte nezapojili ]-( . Keby tá bola, všetko by bolo aj hotové, ale takto robíme len pokiaľ je vidno :-( . Ďalej musím ísť prihlásiť plyn, TV :-S . Neviete mi náhodou poradiť, kde sa prihlasujem TV? Nieže mi prídu potom platiť penále, že užívame TV a neplatíme :-o . No tak to sú moje novinky. A samozrejme stále som bez roboty a už ma z toho chytajú poriadne depresie a to myslím smrteľne vážne :-( ;-( . Baby, neviete o nejakom voľnom mieste? Hocikde, keď aj predavačku robiť budem, ale bez príjmu je to strašne ;-( . Mám hroznú náladu :-| .
Zunka, Tebe prajem k oneskoreným meninám veľa veľa lásky, zdravia, šťastia a krásnu svadbu, ktorá sa Ti už blíži ;-) .
Sunnyinka, Tebe prajem k zajtrajším meninám taktiež veľa veľa lásky, šťastia, zdravia a trpezlivosti s malinkým Christianom a nech Ťa manžel poslúcha ;-) .
Tak sa majte pekne, na obed sa tu ukážem, mám malého celý deň, keď bude spinkať, prídem Vás pozrieť ;-)
SUNNY: ******VŠETKO NAJLEPŠIE K MENINÁM*******
Iwka: ďakujem a pochválim sa, že v sobotu mám 25 rokov ;-)
a o nejakej robote neviem, síce jeden kamoš sa ma asi tak pre 1 mesiacom pýtal, či neviem o niekom kto by chcel robiť makléra, lebo on má na starosti aj ZV, LC a neviem čo ešte a nestíha to. Tak, že ak by som o niekom šikovnom vedela, aby som mu dala vedieť. On predáva nehnuteľnosti v jednej realitke. Stále chodí na aute krížom-krážom.
dobré ránka. Našej oslávenkyni aj ja prajem všetko naj naj naj aby drobec posluchal a robil maminke len radosť. A to isté platí aj o manželikovi. x-)
ivka o žiadnom mieste neviem. :-( Aj ja som amla tieto stavy ked som nemala robotu ale neboj, určite si ju čoskoro najdeš. ;-)
zunka tak 25!? 8-) tak to bude riadna oslava. x-)
wááááááuw. horalku. ty sa máš. :-D :-D :-D tak to fakt od hladu nezomrieš. To ja už mám za sebou celu cokoladu a tvarohovú buchtu a jeden mesiačik včerajšej pizze. :-D Takže výdatne a hlavne dietne ranajky. :-D
Ahojte ;-) , aspoň takto na skok Vás pozdravím.
Srdiečko, pozerám stále, posielam životopisy a nejak stále nič :-( .
Zunka, a to asi tak čo by bola náplň mojej práce? Zdá sa mi to zaujímavé :-) . Jááj, tak 25? Ty brďo, to bude oslava :-D
Lucka, mňam :-p chutné raňajky, aj ja by som si dala, ale kto pôjde do obchodu? :-D Lucka ako dlho si bola bez práce Ty? :-S