Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • ahoj iwuskaaa, zase sa vam tu trosku vpletiem... 😬 Ja by som si dala na tvojom mieste asi tu roletku, mne osobne sa vertikalne zaluzie velmi nepacia, pripadaju mi ako v kancli...
    a vidim, ze ti moje vzdialene kolegyne z upsvar davaju zabrat... 😃

• lilly ti tiaž pracuješ na UPSVaR?

• ano

• Sponzor fóra
  • tak to sme kolegyne. 😃

• ivkáááááá, vieš čo ma práve napadlo? že sme ešte nevideli jankine foto!!! 😠 😃 Kde to väzííí

• no tedaaa. 🤔 Vo zvolene? A na akom oddeleni si ty? Ja som financne

• Je finančné. tam by som sa rada dostala aj ja. 😃 Ja som na dávkach v hmotnej núdzi. Ale mám skončenú VŠ podnikový manažment tak na finančnom by som aspoň približne robila to čo som vyštudovala. 😃

• ja sice robim skoro to co som vystudovala - teda ekon. fakultu TU v KE, mam na starosti pohladavky, ale som na stredoskolskej pozicii, takze az taka vyhra to nieje, ale som verejna sluzba a nemam take blbe skusky ako furtom maju v statnej sluzbe..

• všetko má svoje výhody aj nevýhody. 😃 ja som síce na vysokoškolskej pozícii ale zase robím niečo čo ma vôbec nebaví a k tomu som len v dočasnej štát. službe. Dúfam že sa tu už dlho nezdržím a pojdem na materskú. 😃
    aj vy tam musíte v stredu oxidovať do 17:00? 😠

• veruze musime, a to ku nam ani stranky, teda klienti nechodia.. blby system, ale co uz my s tym narobime. Ty si vo zvolene na urade?

• ano vo zvolene. aj ked po svadbe som sa presťahovala ku detve, takže tam by som to mala bližšie. ale zase sa nechcem zahrabať na ten smer. nech aspon do roboty chodím do mesta aj ked mi to dennodenné cestovanie ide na mozog. 😃
    Co by som práve dala za top aby sem prišla aspon jedna stránka. Aspon by som sa tak nenudila. 😃 Ale dnes je dáko pusto.

• to by si mohla byt teoreticky Demianicova Lucia?

• lill demianicová nie som. 😃 Preco, poznáš niekoho od nás z uradu?

• nepoznam, len som si pozerala v lotuse adresnu knihu.. 😃
    tak potom by si mohla byt Barborasova, Chrapanova alebo Simkova Lucia. Viac lucii na zvolenskom urade nieje.. 😬

• nie nie nieso ani jedna. Ja som teraz hukelová, pred tým fridrichová. 😃 A tie mené čo si vymenovala mi teda nič nehovoria. 😬 Ja som na zastupovaní Ivety Tóthovej. takže mozno moje meno tam ani nie je. 😃

• Sponzor fóra
  • hmmmmm, tak neviem, ale mozno ste na inom servri, ci domene, ci ako sa tomu nadava, aj u nas maju zamestnanci na socialke ine mailove adresy ako zvysok. Ani Iveta Tothova tam nie je.. 😐

• Jééj Lilly, vitaj v našej téme, je to milé 😉 . Tak ak môžem skočiť do Vašej debaty, poznám Barborášovú, no predtým sa volala Chrapáňová, tak to je tá istá osoba 😃 . Lilly, ani nie, že by trápili Tvoje kolegyne, celkom slušne sa správali 😃 , ale jedna teta na mestskom úrade. No keby ste ju videli. Mysleli sme si s drahým, že sa tam rozplače pred nami, koľko má roboty 😠 . Vážne. Ja som bola opäť drzá, tak som jej povedala, že to jej práca, ja za to nemôžem 😃 . No a čo?!

Lucka, viazne to u Janky, je zaneprázdnená, tiež sa cez víkend sťahovali a tento týždeň má jej manžel dovolenku, tak si užívajú 😃 . Poviem jej, nech sa rozhýbe 😃 . Ináč, sú perfektné tie foto 🙂 .

No a viete ako som sa rozhodla so záclonou? Nebude ani jedno ani druhé 😬 . Obidvoje sa mi zdalo dosť drahé vzhľadom na kúsok materiálu, tak sme to poriešili tak, že sme dali klasické žalúzie, teda horizontálne a v jemne oranžovej farbe 😵 . Jupíí, bude to vyzerať pekne. Veď bude kolaudácia, tak uvidíte 🙂 🙂 🙂

• Halóó, kde ste všetky? Zunka, išla do Poľska to viem 🙂 , už nakupuje v plnom prúde 😃 . Zabudla som jej povedať, nech si všimne po koľko tam idú žehliace dosky 😵 .
    Lucka, Ty dnes nepracuješ? 🤔

• ahojte babenky. tak ja sa vám hlásim z domu. som u rodičov /srdiečko ahoooj, práve sedím uz tvojej izbe 😬 😃 / lebo dnes mám šetrenie dochodcov po sekieri. 😠 Joj tak sa mi nechce, ked si predstavim ako sa idem nachodit. 😒

ivka tesim sa na kolaudáciu. 😵 a povedy janke nech si láskavo svihne, ze sa nevieme dočkať. 😃

• Lucka, dobrá to robota z domu 😃 . Jasné, poviem jej, dúfam, že s ňou budem teraz častejšie, keď máme hotové aj my, aj oni 🙂 .
    Lucka a to čo chodíš za dôchodcami a zisťuješ čo? 🤔
    Nevieš prosím Ťa osvedčený recept na...bolí ma hrdlo už od nedele, ale len pri prehĺtaní. Ale fakt veľmi, cítím, že tam mám riadne opuchy 😞

• ivka v tom ti nepomožem. ja si kupujem cukríkz proti bolesti hrdla ale ked to uz mas v takomto stadiu tak neviem.

zistujem ci im nevyjde este dávka ku dochodku. takže chodím y domu do domu a otravujem ich. Nabehám sa ako krava lebo neviem kde sa ta a ta ulica nachádza. 😠 boooze ale som dopadla. 😬

• iwuska, daj si horuci caj s citronom a medom. A prip. este sam med s citronom, len tak po lyzickach.
    lucka, aj vy chodite tak teraz za dochodcami a im nukate nejake extra prispevky? Som take cosi tu zacula, ze tetky zo socialky maju teraz taketo extra ulohy.. 😒

• ano aj my. a som y toho hapyyyyyyyyyyyyyyyy. 😠 😠 😠

akoby som nemala co robit tak nám daju este toto. som zvedava kto spravi za mna uzavierku. 😠 Mne sa tak nechce ist. a zajtra to iste.

tak ja sa pomali babenky zberám aby mi babky neušli do mesta. 😃 ahojteee.

• lucka nechces aj mne prist ponuknut nijake extra money? 🙂

• Sunny, to isté som sa chcela spýtať aj ja 😃 , či mi náhodou nevyjde špeci dávka 😃
    Lilly, nepomáha ani to, už som ich vypila na litre 😞 .

• tak ja som uplne grogy. tato práca ma zabije. a ako na potvoru muselo by tak teplo. 😠 a zajtra ma to čaká znova. čo zajtra, do konca mesiaca. 😒 cez víkend sa s toho musím spamätať.

dnes ste toho teda nepopísali 😃

• bré ranko vsetkým. mna dnes opäť čaka narocný den. 😒 Som ako vygrcaný rezanec 😛

srdiečko dovolila som sa ponuknuť s kukuricou. ale dali sme si ju napoli s tinuškou. teraz tu sedí a hladí na mna že ešte chce. 😃

• Dobré ráno slečny a panie,..... 😵 ako seriózne som začala. Teda mala by som niečo popoľsky sputiť

včera bolo aj dobre aj zle 😠
    Ľubo si kúpil oblek, mama kostým, švagriná šaty, svokra kostým, Ľubov švagor oblek, netere šaty, topánky, kabelky, náhrdelmíky, sestra šaty s topánkymi a kabelkou.
    Mali tam neskutočný výber šiať všetkým možných strihov a farieb. Asi tak 200 šiat, no keďže veľkosť 34 a 36 nemám šancu natiahnuť, tak som bola odkázaná na výber z nejakých 7 šiat, ktoré mali konečne aj veľkosť 38 alebo 40. Predavačky po pohľade na moju postavu, ma posielali do stánkov pre moletky (a to som si už myslela, že aj som dačo schudla) 😠 . Najprv som bola zameraná len na zelenú, no bolo to nemožné. Nakoniec asi tam o 13:00 som videla jednu babu ako si skúša také super tmavo-hnedé šaty - dlhé, vyšívané či aké, horný diel veľmi pekný(šaty v jednom celku, nie sukňa +korzet). Wau to sú šaty tie chcem. No to boli posledné a tá baba si ich kúpila. Skoro ma trafil šľak. No nakoniec mali ešte jedny oblečené na figuríne, taká som bola rada. Sadli mi super(v páse trochu širšie, ale to by som si doma na stroji zúžila). Tak som si ich kúpila a bola som hapy. Šťastná som si vykračovala k autu, že môžme ísť domov, že konečne mám šaty. Ale o ochvíľu pri aute ma už skoro fakt trafil šľak. Ľubova sestra si kúpila také isté. Stále sme chodili spolu po stánkoch, len potom na koniec sme sa nejak rozdelili a kúpili si rovnaké 😞 . A bolo po mojej radosti. Tak rýchlo behom (so slzami v očiam a nechuťou) som išla zháňať ďalšie. No samozrejme už žiadne sa mi nepáčili ako tie prvé. Nakoniec som si zobrala také oranžové (aspoň, že tá farba je pekná), dlhé, na ramienka(tie zruším), tiež šaty v jednom kuse-nie korzet, sú mi trochu veľké , no to si zúžim. Ľubovi sme hneď aj takú košelu+kravatu. A všetci mi hovoria a utešujú ma, že tieto oranžové sú krajšie, že sa mi viac hodia, no mňa ide z toho rozhodiť 😠 . Ale dnes ráno sa mi už trošku viac páčili ako včera 🙂 , tak dúfam, že každý deň sa mi budú viac a viac páčiť. No a teraz mám dvoje šaty. Môžme chodiť na plesy 😉 .
    nič iné som nekúpila, iba ešte záclonu do spálne - žlto-oranžová, z tej mám fakt radosť.

• zunka a nemohla si ist ine kupiť ta svagriná? ved ty si predsa nevesta. 😠 Hod foto aby sme ich aj my videli. 😬
    inak zunka aj ja ked som si kupila saty na prezlečenie bola som z nich neštastná lebo neboli presne také ako som si vysnívala. ale cím dlhšie som sa na ne pozerala tým sa mi viac pácili a teraz by som ich už za iné ani nevymenila. 😃

• Zunka, Vy ste tam boli celá rodina, to bol špeci pre Vás autobus 😃 . Musela som sa nasmiať 😃 . No ja by som tiež povedala ako Lucka, mohla si ona ísť kúpiť ďalšie a nie Ty ako nevesta 😒 . Ja by som teda neustúpila. 😐 . Neboj sa, určite v nich budeš krásna a časom Ti tak padnú do oka, že až 😉 . Jééj, žlto-oranžová záclona, aj ja chcem 😵 .
    No keby ste ma videli, mňa tá choroba tak zmiatla. Už to mám aj v očiach, riadne ich ani neotvorím 🤔 a to sa začalo len bolesťou hrdla. Bežím do lekárne, nakúpiť vitamíny a kvapky. Potom chcem ísť do bytu, ešte zmerať niečo, aby som mohla kúpiť koberčeky a niečo už aj poukladám do obyv. steny 😵 😵 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov