Ahojte kocky, kolke z vas maju svadbu 1.9.2007? V teme September 2007 maju totiz slecny svadbu prevazne ostatne septembrove soboty..Ako ste na tom s pripravami? Ja sa snazim zhanat, vyvolavat cez net ale najvacsi problem je urcite s fotografom...
Anitka - no mňa tiež varenie nikdy nebavilo, ale teraz je to úplne iné, proste varíš pre svojho drahého, a keď sa ešte aj za ušami oblizuje, tak to je najväčšia motivácia x-) Mne tiež svokra dávala rady ako čo robiť v kuchyni, ale zatiaľ - aspoň mám pocit - to nerobila s tým, že by ma chcela naprávať :-D , ale ja si aj tak robím po svojom, v tomto som dosť tvrdohlavá :-D
Iwuska - tak snad to aj nadalej budeme rozbiehat :-) :-D Ty si učiteľka ? To je super, aj ja som vždy chcela byť :-) A čo učíš ?
Najhoršie na tom všetkom je dievčatá to, že ja si hovorím v určitých veciach "Určite v tomto nebudem ako moja mama", ale obávam sa, že gény nezapriem :-D :-D .
Aj mne sa to páči, ako sa to tu rozbieha, len kolegyni je divné, prečo sa sem tam uškŕňam, keď len čumím do PC.
Marya, nie som študovala sociálnu PG, ale nepracujem v obore :-( , je to veľmi ťažké...všetci si myslia, že takých odborníkov nepotrebujú a potom to tak v praxi vyzerá...s deťmi si nevie dať nikto rady a je to problém už prvého stupňa ZŠ :-| ...
Presne Anitka, bojím sa toho aj ja, že gény nezapriem :-.
Baby - gény sú síce gény, zmeniť sa nedajú, ale správanie ovplyvniť sa dá ;-) Ja tiež vidím veci na svojich rodičoch, ktoré sa mi nepáčia, a keď už sa prichytím pri tom, že dokelu, však som jak mama ( alebo tatko ), tak nabudúce si už na to dávam pozor... :-) no veď uvidíme...aké svokry z nás raz budú :-D :-D
Iwuska - to máš pravdu, s deťmi je to v školách ťažké, hlavne keď im chýba komunikácia v rodine....Ja by som sa ešte asi vedela odhodlať na strednú školu, ale decká zo ZŠ - to by bol tvrdý oriešok...
no ked sme pri tych detoch /aspon o tom mozem hovorit kedze este nemame byvanie :-| /no tak my s drahym chceme este pockat nejake tie 3 rocky este,bo sme mlady obaja na to este /aj ked by to doslo skor tak som neni proti/...ved uvidime podla domceku a tak... :-)
mozem sa pridat? my uz cca od svadby snazilkujeme a strasne by sme najaky ten prirastocek chceli....
i ked mi vcera moja vseob doktorka povedala ze som mlada, ale podla mna to nie je len o veku... :-|
dakujeeeem ;-) ja mam 22 a moj manzelik 35. Mozno som tu aj najmladsia vekovo :-D
uz cca 3 roky sa stretavam skoro stale len z ludmi vo veku manzela a vobec mi to nevadi, mam uplne ine nazory na zivot a vela veci sa mi zmenilo, ale v dobrom x-)
Čaute baby, jeana - aj mne povedala lekárka to isté, že som mladá a na deti mám čas, ale čo ju je do toho...tiež mám 22 a môj manželík 30. A tiež by sme chceli deti, veď uvidíme, ako sa zadarí :-D x-)
zo zaciatku boli, ale my sme cca po pol roku kupili byt v BA, v TN sme sa ukazovali len sporadicky a vsetci si zvykli, teraz je to uuplne v pohodicke a uz by som si mladsieho partnera ani nevedela predstavit... :-)
Marya, no ahoj...ako si sa rozhodla? Požičiaš toho Tvojho šikovného manžela :-D ...
Ja mám tiež šikovného, nešťažujem si x-) .
Juj, ja som stará kôrka...Vy také mladuchy :-D ...ja už o mesiac 26 =-) 8-( :-.
Iwuska - veď to máš najlepší vek :-D Aj nás to čaká ( v tom lepšom prípade samozrejme... :-D )
Juj, no s tým mojím starým...normálne nebývam lakomá.... :-S :-D :-D ale toto je iný prípad :-D
Iwuska...Uf...ale som si vydýchla, že sa nehneváš :-D :-)
No ja sa na svoj vek nesťažujem, podľa mňa je každý dobrý, len človek musí chcieť byť spokojný :-) A koľko rokov má Tvoj drahý ?