Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
lentilkabj + domika: držím prsty na zajtra, nech všetko výjde podľa predstáv.
Odpovedať
Profilova fotka
andzi-dakujeeeem velmi pekne :-) ....fotil nas Dusan Mazak...spolupracuje s Jankom Cechovskym...je to fakt profesional,spolupraca s nim bola neuveritelna,aj ako clovek je uplne uzasny
Odpovedať
lenti: hneď je to vidieť, že tie fotky sú na vysokej úrovni. Darmo, Dušan má zvučné meno a je to aj vidieť.
Odpovedať
Profilova fotka
andzi-je to pravda...je skvelý,svoju prácu si robí naozaj skvele...velmi som sa bala,ci nieco bude z fotiek,ked bolo skaredo,strasne fukalo,slnko vobec nesvietilo...ale vysledok mi naozaj vyrazil dych
Odpovedať
Leni, fotecky su faaaaaaaaaaaaakt kraaaaaasne , super ste boli :-) greatulujem este este raz, a prajem, aby vam vsetko v zivote vychadzalo takto super :-)
Odpovedať
Lentilka - jeeeee vitaj, si tu chybala... :-) domi a lentilka - prajem vam nech mate zajtra najsamsuper dnik, drzim palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skipi-dakujeeeeeeeeeeeeeeem velmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, lenti kraaaasne fotecky....naaadhera x-) velmi velmi gratulujem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj adenka-dakujeeeeem ti veeeelmi pekne :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kočky moje,idem vás ešte pozdraviť a frčím do postele,som unavená ako kôň :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja len na skok idem pozdravit, lebo sme len teraz prisli domov od rana :-/ tak ahojte. :-D lentilka, domcur, zajtra drzim palec a vidime sa :-*
Odpovedať
Lentika 1981 - Leni blahozelam k uzasnej svadbicke, som rada ze ste si to uzili a perfektne vychutnali :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lentilocka,domcurik-myslim na vas,drzim palciaky,aby vsetko dopadlo podla predstav :-) ...uzite si to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
radlinka-Leuska,dakujem ti velmi pekne :-) ...svadbica dopadla nad ocakavanie,bavili sme sa az do 4:30 pri pocte 36 ludi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranecko. ja zase len na skok. utekam kupit kvetinky pre tie dve potvoracky. :-) co mate noveho?
Odpovedať
Profilova fotka
oocko-vyboskavaj ich aj za mna :-D ja idem tiez na svadbicu,to je nove,ale asi stare...inak nove nic :-D ...a tyy???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lenti. jasne vyboskavam :-D a nove asi nic, len ze o 2-3 tyzdne nam uz dom bude stat :-D teda, ak sa nic nepokazi
Odpovedať
Profilova fotka
oocko-tak supeeeeeeeer :-) :-) :-) ...vy ste sikovnici ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
konecne sa to rozbehlo. uz to strasne dlho staviame
Odpovedať
Profilova fotka
ale podstatne je,ze dostaviate :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz nech to mame z krku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz nech popijame vinko u vas na terase :-D ...noooo...uz som sa sama aj pozvala :-D :-D
Odpovedať
caute holky, ako vam to ide dneska ? mne sa nic nechce :-)))))))))))))))) Lenocka - to super, ze ste sa mali tak fajnovo a este si stale doma na SK ? kedy letite spat ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, uz sme spat. lentilka bola nadherna. x-) a pozdravuje vas :-)
Odpovedať
ahoooj.... aj my ju zdravime...super :-D akurat som doupratovala ten moj dom :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. pod aj sem upratat, nejak nestihackujem, idem este vecer na jednu svadbu :-D
Odpovedať
milacik na to zabudni, to si ja radsej najdem cleanera a zaplatim mu od hodiny, ako by som sa mala hnevat na upratovanie cely den :-D tak si to nechaj na inokedy, ved ti to neujde a uzi si svadbicky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
čautéééééé, už máme potom a bolo fantasticky!!!!!! Majulienka-ďakujem ti!!!!!! x-)
Odpovedať
Lenti - gratulujem vsetko len to naj naj do spolocneho zivota... a pis podrobnosti ako bolo? do kedy ste boli?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj skipi, bolo perfektne!!! zábava bola do 5.15 :-p :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?