baby, vy vydate, chcem sa opytat jednu otazocku, ako ste chodili na zachod..lebo dnes ked som si skusala satky, tak si to dobre neviem predstavit... ze niekto vam drzal tie velke sukne, kruhy a ostatne capiny,co robia suknu velkou?
ved to, ze moje maju velku vlecku, ktora sice ked je vypnuta su saty v pohode ale su velke, takze ste mali pomocnikov...oki, to ma tiez napadlo, len som si chcela potvrdit, ze v svadobny den chodi s vami na wcko mamina...haha aka ironia :-)
tak snad bude mat dobre spravy...ona mala tie bolesti v podbrusku,vsak? mne sa vtedy z toho vyklula ovulacia ale stacilo mi...riadna bolest ]-(
a dnes mas vela robotky? ako manzel,je doma ci na cestach?
no luci dnes toho moc nevybavila, prave mi pisala, ze doktor je niekde mimo ordinaciu a dnes uz nepride, ale pas sa jej podarilo vybavit ;-)
eee nemam, a ani big boss tu dnes nie je, takze je nam hej :-D :-D
manzelicek je zatial doma, ale vyzera to tak ze pojde na cesty uz zajtra :-S
a vy co mate nove?
ahoj andzi, aj ja myslim na misku,ja mam pred oknom strom takze na oblohu moc nevidim ale obcas tu vykukne aj slnko..rano padlo par kvapiek
ja idem dnes kadernicke na melir a potom sa mam stretnut s kamoskou,posielam po nej oznamko dalsej kamoske..
zajtra chceme ist na tesco beh pre zivot a potom chcem ist janocke a vecer gratulovat na svadbu a 60tku
lucka: chystáš sa janocke na svadbu?
Ja som bola včera taká nazlostená na kaderníčku že ma skoro porazilo, bola som týždeň objednaná a prišla som, robila inú babu, akurát jej farbila hlavu, potom zobrala mňa a tak sa ponáhľala, že keď mi hlavu umývala, tak ma obliala a ani mi poriadne vlasy nevyfúkala. Bola som nahnevaná, lebo sa ponáhľala len aby stihla tú druhú babu, lebo tá mala na hlave farbu. Takže už k nej nepôjdem.