caute baby, dakujem moooc za priania...sme akurat prisli domov, ale moooc sme mali v pohodicke den...a tesime sa na zajtrajsi...dufam,ze vyjde pocko
miska bola dnes moooc krasna, velmi jej to slusalo...hodim do albumu jej fotocky....
caute a hlasim sa :-D
janocka, aj tebe zelam moooc krasny dnik...sme v tom zajtra spolocne :-D
jéžiši a zabudla som ti pogratulovať. takže milá Miška a Roman: želám vám veľa lásky, šťastička, mnoho zdravých detičiek, veľa peniažkov a krásny spoločný život.
Ahoj Andzi :-) dakujem veeelmi pekne. Vsetko bolo super, juuuj, uplne uzasne. Bavili sme sa do 2,30 asi, ale uuuplne nam to stacilo, boli sme strasne unaveni. Vyslo vsetko podla predstav, este aj pocasie sa nam umudrilo a mali sme krasne slnecno a teplo.
Miska, vsetko najsamlepsie na spolocnej ceste zivotom!!! bez obláčikov a plný slniečka...moje fotky nasej janocky su na fb ;-)
andzi - a ty si nebola :-( stale som ta vyzerala :-o
Juuj a dnes sme si samoska nenechali ujst Skipi. Od rana sme boli v kontakte, stretli sme sa v hoteli, ked sme sa my pomaly balili a Skip aj s Matkom sa tam uz pripravovali na svoj krasny dnicek. Tak som rada, ze nakoniec tiez mali krasne pocko, slniecko svietilo, sice im fukalo, ale nijak ich to neohrozilo :-D
Jehooo, Janocka bola kraasna. Takze Jani, vsetko len to dobre nech vas stretava a to zle nech sa vam na miliony kilometrov vyhyba.Krasny spolocny zivot plny lasky.
no,celkom v poho..dnes som ja mala gratulacny den lebo som absolvovala gratulacie na 2 svadbach a jednej 60tke...ale pomaly si uvedomujem,ze uz len tyzden..ale tesim sa, ze len dva dni v robote a potom budem svadobne dovolenkovat :-D
jaaaj, ano, ved Ty si mala narocny den :-) ale uz Ti bude dobre. Je to tak kraasny den, ale pre mna bol aj trosku stresujuci. Hlavne ked sme uz stali pred oddavajucim, strasne mi bilo srdce :-N potom to az na Romana preslo a pre istotu som sa ja ukludnila. A samoska na veceri som do seba skoro nic nedostala :-D
caute babky, taaak to mame za sebou... bolo velmi fajn, sme zurovali do 4.30.... bol to moooc krasny dnik aj pocko nam vyslo v ustrety, mala prehanka bola iba ,ked sme isli fotit...
miska este raz dakujeme, ze ste nas prisli podporit, si to vazime :-)
jani bola si nadhernaaaaaaaa ako aj miska, skipi, lenti, druha lenti, andzi aj jika , no aj ja som bola teda aspon dufam :-D :-D
misi - este raz neni zac, ale skipi je taka ukecana, staci ked sa prejavi tu na ms :-D