Svadba 30.08.2008. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
no, este sa vratim k vcerajsku. Priatel si nemusi nic dorabat, ani nechce
, ked sme boli na fare v Tn, museli sme poziadat o dispenz a povedali sme, ze na nauky budeme chodit do Ba. To je vsetko. Ja mam vsetky sviatosti. Na to aby sme mali sobas v kostole i s omsou to staci.Kedysi to tak nebolo, ale teraz sa zmenili pravidla, asi sa cirkev stala otvorenejsou, neviem...
30. jan 2008mzz: no ved prave
aj my sme strasne dlho hladali a pozerali milion svadobnych DVD, vypytovali sme sa a napokon sme zistili, ze od DJ asi cakame nieco ine (alebo viac?) ako sme videli na tych pozicanych DVD.. ale nam odporucili jedneho mileho pana v hoteli, kde mame hostinu. ma vyber originalov od 50tych rokov az po sucasnost a tiez mu mozeme dat nase vlastne skladby + nacasovanie kedy chceme aby ich zahral. my sme mu totiz dali poziadavky, ze nechceme aby hrali vselijake super hyper megamixy, ale aby skor zaradil viac originalnych pesniciek. urcite je to prenho narocnejsie, lebo musi davat pozor, aby mali pesnicky dobru navaznost, ale snad to bude o.k.
teda.. osobne nemam nic proti senzus, boney-m alebo pomada mega mixom, ale nechcela by som, aby to hralo celu svadbu30. jan 2008- Sponzor fóra
ahoj petocka...skor som sa sem nedostala..baby ste vsetky supeeer.Som rada ze si tu mozem s niekym poklabosit a vytesovat sa z priprav.No salu uz teda mame,aj fotografa,kameru,kostol,aj starejsieho...no a tie pohariky budu kraaasne,take jemne broskynove...v takej farbe chcem mat celu vyzdobu...este ich nemame,pridu tak za 2-3 tyzdne.A obrucky sme uz boli tiez vybrat...ratam ze za 2 tyzdne ich mame doma.Juchuuu
A chystam sa buduci tyzden na satky...musim uz zacat obkukavat,aby som si aspon nejake vyhliadla.
1. feb 2008
tesim sa na tvoje skusanie