uk a co chcu ked volaju a pisu? a druha otazka ako na to reguje manzel, sice ste manzelia ale on by mal ako ich priama rodina sa k tomu vyjadrit a s nimi o tom skusit pohovorit, tak to bolo aj u nas....
dani mam dvoch bratov ale nevlastnych a uja, ktory je mamin o 20 rokov mladsi brat tak ten vyrastal so mnou spolu v dettskej izbe ako surodenec, ... no mam to komplikovane ja co sa tyka rodiny.. |-| |-| |-|
jaaaj...mne moj muz prave povedal ze mam odniest veci uctovnicke ja ze nie lebo ja neviem kde to je...ale pojdem s nim ked chce...
a on ze hej..."ja budem nosit veci uctovnicke a programovat a vsetko a ty budes sediet na zadku"...
...no ...tak toto..... ]-( ...drzak jeden!!!
no pisala som vyssie...on chodi domov v noci...ja skor...takze sa vidime v praci...obcas mame lepsiu naladu tak je nam fajn...dnes nam naladu obom pokazili papulnate usta jeneho z nas...(a ja to nie som :-D )...jasne ze som sa na chvilku urazila a som sa s nim nerozpravala...ale potom som zacala...ale to uz bol on rozladeny zo mna...wrrrr ]-(
a ty ako..pochval sa aspon ty
no cely tyzden som skusala na statniciach, t.tj. nic moc unavne a vycerpavajuce, a stale som nevyspata a pan manzel ma zapal pluc tak o nicom to je zdravotne :-(
inak fajn, sa mi paci ked sa rano zobudzam a hovori mi ze moja draha manzelocka a nosi poctivo obrucku aj spi s nou :-D :-D a cuduje sa zeja nie :-D
no doma doma....
bola som trosku na zahrade, ze sa so sestrou opalime...ale taka nam na tom vetre bola zima, ze sme to vzdali 8-)
no tak som si aspon nabalila nejake veci :-) ...z ideme do robotky s milackom
jasne, a aj s asi neham na prazdniny dorobit sa mi topaaaaciiii :-D
ale fakt s nimi robim vsetko ako napr aj som minule prederavovala karton od mineralky a podobne srandy.. :-N
a tz?
Tak tak krava svagrina okomentovala manzelov prispevok na FB, ze co furt mame, ze mame zacat normalne zit, ze sa mame spamatat, a ze si mame vazit co nam Simonovi rodicia dali, a ze vsetkych stalo vela penazi prist na SR a ze co este chceme...proste zacala sa do nas montovat tak som jej odpisala z manzelovej FC ze nech sa laskavo stara o seba a ona na to, ze nemame byt drzi a ze oni teraz musia utesovat rodicov a ona je tehotna a somariny...najradsej by som ju kopla do tej jej velkej riti fakt
robia nam totalne peklo a tak som zavolala svokre, ze nech sa laskovo zajtra dostavi a zrejme ju zhodim zo schodov...mi lezu na nervy...akoze nikto ich na svadbu nenutil tak neviem co robia a to ze sme nedostali ani dary riadne a od jeho brata vobec nic ani posratu kartu tak ako no comment...to okomentovali, ze kedze jeho zena na svadbe nebola nevidia to za potrebne nam nic davat a ze cesta ich vela stala, pritom tu im platil svokor akoze je mi z nich maximalne zle a banujem ze som sa aj do tej rodiny vydala...po zajtrasku ked nahucim na svokru nech si spravi poriadky vo svojej rodine a nech nas uz viackrat nekontaktuju
Je z toho uplne nestastny...ze vobec ma neberu ako jeho manzelku ale beru ma ako handru...on povedal zajtrajsia navsteva ukonci vsetky vztahy a ze ak raz bude babo tak nikomu ho neukaze...ze kasle na nich
Este aj po svadbe sa clovek musi jedovat...dnes som volala domov a moja mamina je nestastna z tohoto vsetkeho...ze ona by v zivote nepovedala, ze dala som ti toto alebo tolkoto no ze ako to mozu robit oni...ale keby nam dali dako vela ale posranych par tisic a uz tu nariekaju...vsetko im dam spat, nech mi o par rokov nevycitaju ze nam daco dali fuj je mi z nich zle a uz to vidim na vredy
hlavne musite drzat spolu, nie je to lahke a to viem co hovorim, a aj vies preco ta tak beru? preco aky dovod akoze maju na to? ci len proste tak, je to jedno, a beru ta tak??