Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
nooo pjekneee vecicky aj botky su kraasnee
a tie nausky no parada
ja mam tiez nausky aj v albume ale na krk si nedam nic....no alebo uvidim podla ucesu...pojdem sa niekedy v maji pdebatit s kadernickou co na to povie ona...
ja cakam na mail ohladom obrucok uz sa maju vyjadrit ci ich vedia vyrobit....sme im nakresili podrobny nakres ako si to predstavujeme takze dufam, ze pride kladna odpoved....a tak...este toho starejsieho zhanam...14. apr 2008awoooj caly
to je dobrý trikto musím vyskúšať na tie moje...ale pomáha to asi iba na koženné, či nie?
pia..kráásne náušky a aj prádielko
ja som dnes ani mrk do učenia...mamču som už odprvadila..bolo oki
práve som si zajednala vizážistku za 1000 plus 150 jedna umelá riasa ( teda trs ) tak to beriem, však sa vydávam len raz ( teda dúfam)
a dalej mám objednané od catyky také sponečky do vlasov...pre istou dve..a jednu z nich vyberiem
14. apr 2008ano tie uz som to prehodnotila... velmi sa mi pacili ked som ich obliekla a citila som sa v nich ako v teplacikoch
pacia sa ti?
tie puzdrove boli tiez krasne ale tazko by som sa v nich hybala...a trochen by som musela do nich schudnut
satky som si nevsimla tvojeidem mrknut album este raz...mas ich tam??
14. apr 2008lorinko....hej hej na kozene asi len
ta catyka je sikulka uz som vela citala o nej tu...ja som v tom salone nasla kadeco co poziciavaju k satkam...mali vraj veeeelmi peknu celenku co sa hodi k tym kremovým satam..ale ja necemaspon si myslim..a nukali mi aj take ruzicky s goralkami do vlasov ale mne sa to voooobec nepaci..dam si zive kvety a basta
noo tak vizazistka si dost pýtau nas to nastastie nie je take drahe a mam kamosku ktora líči ma obchod z dekorativkou takze uz je tiez oboznamena
14. apr 2008- Sponzor fóra
caly...to je ešte dobrá cena...lebo tí známi vizážisti...tam je to od 3 vyššie
...ale ja v tom mám aj skúšku zdarma
a s tými umelými ružičkami máš pravdu...niet nad živé kvety...ja umelé ee
pia...chlopovi som práve vravela, že si dám umelé riasy...a on, že to néé...že to budem vyzerať....ale on sa v tom nevyzná...však len také jemné...nie jak transka14. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
no vyzdoba stoji nejakych 2000 sk, bez navlekov...ale taka vyzdoba , ze nam usta padli
navleky si doobjedname.

aha, tak to ma mrzi