kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
ahoj baby..
tak ked budete mat kus kludu a chuti porelaxovat hadam sa aj ja ukazem :-p a popiseme cosi
odem ja dnes na ten zivnostensky podat ziadost a tak pobehat...takze tu tiez nebudem =-)
lea...mas toho uz naozaj vybaveneho na komplet vsetko...si sikula :-)
caly...awoooj :-D segra :-D
ja som tu na chvilu došla kuk ;-) ...som sa trochen učila...ale som si stihla aj zacvičiř 8-) lebo so nemohla, ked som bola chorá tento týžden :-|
a kedy sa chystáš po úrdoch?
ja by som mala skočiř na mioldu pre zeleninu a vovoce :-D ....je kosa vonku ]-(
ahojte..sa mi normalne nic nechce..a to ma este caka dost toho..
akurat vypisujem papier na matriku..len neviem,co mam vypisat pri statnom obcianstve..stacislovenske,ci slovenskej republiky?
a sosovky stale nemam :-S
ja som chcela ísť nakúpiť...lebo doma nič nemáme...ale pojdeme poobede s chlopom..pojdem ho čakť do práce...ale až na 16tu :-)
takže tu chvílu pobudem a pádim sa učiť...lebo ma sereš...že ti to tak ide :-D :-D
ale nooo, zalezi aj od toho kolko ma jedna otazka stran ;-) napr. teraz som mala jednu otazku na 3 strany, takze pohoda...niektore mam aj na 7 :-| ale tie si nechavam ako ceresnicku na zaver :-D