Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • to su tie co si si pridala do albumu ??? su pjekne 🙂 tak aj tu dnes bolo celkom sviezo..mi sme v Nizkych Tatrach takze tu je sviezo az do maja 😃

• lori..no mna spravi cakaju okolo polnoci..klasika..to si este pri tom troska svaly ponatahujem..a mozem ist spat..

caly..no ja ani plavat neviem 😬

• ja som si mala vtedy dať dole masku z očí a z nosa a dýchať len tou trubicou cez ústa...ale to sa nedá, ked aj do nosa mi išla voda....blééé, ešte teraz mi je z toho zle.. 😒 😛 to ma drahý na to nahovoril...ale ved spoznávať podmorský svet sa dá aj so šnorchlom...to mi stačí 😃
    mne rybky nevadia..ale iba pokial sú malé 😃 mne strááášne vadia riasy a rastlinky 😛

• Sponzor fóra
  • ja som za tyzden na dovolenke vela poplavala a bolo to aj trosku vidiet na postavicke a pojdeme aj teraz pred svadbickou 😃 dnes som pozerala akurat na strankach CK chorvatsko a nase miestecko 😞 uz aby bolo leto

• aj ja sa teším..ej veruže...ááá jar a letooooo 😃 😃

no musím končiť..i ked nerada...ale chlopa musím pustiť

😃 😃 sa majte 😃 😃

• caly..neboj,budes kocka na svadbe..ako vsetky ostatne..ja som pribrala teraz cosi a musim zhodit aspon polovicu z toho do 3tyzdnov..a to jem teraz same sladke..no od konca tyzdna budem ovela lepsia..ale teraz nemozem..

• tak paa...lorinko

lea..teraz papam tau dietu koli tej chorobe same nizkotucne veci a zeleninu a take zdrave za az...tak a uz teraz nic tak sa uz nebudem znervoznovat ani to riesit nijako 😛 a basta...
    ale ved ty si stihla ako som videla na foto 😉
    a kocky budeme hlavne pre nasich manzelikov 🙂

• no tak este pridaj k tomu nejaky pohyb a bude to uplne v pohode..
    mne sa najlepsie chudne na jar..no na niektorych foto som chuda..ale pribrala som cosi,tak to treba dat prec..nech este lepsie vyzeram..a hlavne,nech sa lepsie citim..
    hej,chlapi to vedia ocenit..ale niektori su taki,ze ti rovno povedia,ze by si mala zhodit.. 🤔

• lea...idem do postele..este nieco precitam a chŕŕŕŕ 🙂 tak sa aspon dnes vyspi pa

• no dufam..pokusim sa skor si lahnut..ak nebude fucat,tak sa bude dat..
    pekne sny prajem 😉

• v rukach drzi dendrobium to je tiez orchidea 😉 🙂 taka lacna 60 sk jedna stonka

uz idem do postele 😃

• caly..no pekne si to nasla 🙂

• dakujeeeemmmm 🙂

• a terz uz utekaj do tej postele 😛 😃

• Sponzor fóra
  • jééj caly...dakujééém 😃 😃

• caute baby..este spite? 🤔

• lea...ako si sa vyspala??? fučalo??
    ja sa chystám do školy... 😛

• no konecne nie..aj vykuklo slnko teraz,no zas sa stihlo schovat.. 🤔
    aj ja idem 😃

• tak príjemný den 😃
    u nás je teraz pekne...ale má dnes aj pršať postupne 😠
    tak sa mi nece ísť do školy 😞 😒 ááách...

• ani mne nie..ale hadam to rychlo zbehne..nemame dnes toho vela.. 😛

• leatea..ahoj..nas o pol deviatej zobudila postarka 😃 hanbaaa 😛

dnes bude lazoplazo den... ty ako uz zarezavas???

lorinko...paciasa ti aj take??? orchidee...tieto som myslela ked som ti pisala..ale phalenopsis je elegantnejsia vsak??

• caly este som doma..ale za chvilku vyrazim..

• tak ja idem..majte sa tu..a budte dobre 😛 😛 😛 😃

• ahojte a drzte sa... 😃

• janja..to sa ti paci?
    to prve vyzera super..som na to minule pokukovala 🙂

• no pekne je to len tak vsak ciste tvary linie bez zbytocnych somariniek okolo toho....aj mne sa to paci leatea..

• je to pekne, dala som tu link, zeby ste kukli........na inspiraciu

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov