kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
no na co mam cvicit,ked mi to robi viac skody..cvicila som brusaky a pribrala na pase 4cm ]-(
ovtedi ich nerobim..kupila som si masazny pas a uprednostnujem strecing..po nom sa citim skvelo..
ale mam jedno uk dvd..podla,ktoreho som cvicila trikrat..je to take skackanie :-)
tak ja som uz von...nevydrzim dlho :-( ale sa citim ako znovuzrodena...idem kuknut televidenie aj ja :-D uz prisiel aj moj drahy...akurat papa paradajkovu polievocku :-p
tak sa tu majte kocky..paa
pekny vecer
Ahoj Caly, tancovat bude kde, ta fotografia to cele nezachytava. Videli sme tu salu nazivo takze super :-D vy uz mate salu?
Lori, to vazne budete mat tam kde my. Mali sme na vyber 2 saly, jedna sala sa vola Klub a druha Duhovy salon. Vybrali sme si Duhovy salon, ten sa nam pacil viac takze sme nemali dilemu a bolo rozhodnute za par minut ;-) Vybrali ste si aj vyzdobu? My sme dali bez navlekov na stolicky lebo to sa nam strasne nepaci a vyzdobu sme dali svetlo-modru. Mali velky vyber farieb, ale o farbe bolo rozhodnute este davnejsie.
Inak Lori, jak si mi napisala, ze to mate tam presne kde my, trocha som sa zlakla, ci nespravili duplicitnu rezervaciu. Ale vsetko je v poriadku, kedze vy mate svadbu 19. jula a my 12.-teho :-)
to ja tomu hovorim stredna, lebo vela svadieb je len cca 15-20 ludi a take okolo 100 a viac ludi moc nemusim. Ale to je na kazdom, ako si rozhodne. Satky mam a som s nimi na milion percent spokojna :-)
no super..som si spomenula,ze si pisala,ze ste toho stihli za jeden den a ty potom este druhy si behala :-)
ja chodievam castejsie domov a vybavujem..vymyslela som si kopec veci..tak sa musim starat a zial sa nedaju vybavit za jeden den :-S
no keby mi niekto povedal, ze vybavim toho tolko za 2 dni tak by som neuverila. Ja pojdem domov este na konci maja na tyzden a potom priletim az na svadbu cca na 2 tyzdne.
no ja musim obehavat aj doktorov,tak to mam o to horsie.. :-(
zaciatkom aprila zas priletim na chvilu a potom este mozno v maji..a pred svadbou netusim kedy :-N
svadobna by sa patrila..len este neviem,ci v auguste alebo az na jesen..