Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • jéj..zas som to mala prepnuté na českú klávesnicu 😠

• caute baby,
    ja som sa rozhodla, ze tento tyzden uz nebudem nic hladat na svadbu, len sa budeme musiet rozhodnut, ako budu vyzerat nase oznamka. 😉

• cauky 😉 tak prijemnu robotku prajem , ja som sa planovala cely vikend ucit, no nejak nevyslo 😐 😬
    no, v kostole uz zapisnica je spisana, chodime uz na nauky a este potrebujeme vybavit tu matriku, aby to bolo vsetko kóšer 😃

• Sponzor fóra
  • janja...no u nas je to tak, ze vsetko mam na starosti ja, draheho tym nemam zatazovat, takze aj tie oznamka som riesila ja 😒

• awoj janja...a máš už predstavu, však? 🤔 😉

pia...no u nás je to podobne..ale som sa včera divila, že chcel kúpiť výzdobu na stoly...tak sme boli kúpiť v ikea 😃

• no ved aj u nas oznamka vacsinou riesim ja. Mam asi 20 navrhov, tak treba uz len vybrat ktory.
    Baby, dufam ze ste sa ucili cez vikend 😛 ale ako vidim, tak ste zasa planovali svadbu 😃

• lori..videla som tu vyzdobu bude pekna 😉 musim teraz na chvilu prec, tak sa zatial majte 😎 papik

• pia...pápá 😉

janja..nó..niečo som si prečítala...a večer som začala spracovávať tú diplomovku 😉
    a ty si čo porábala?

• ja dokopy nic. Boli sme u nasich, v sobotu sa nieco porobilo a v nedelu sme kukali telku a cestovali spat do KE.

• janja..ty nie si v zahraničí? 🤔 alebo to mám len popletené???🤔

• ty si to poplietla 😃 to lea je v zahranici 😃

• a ešte kopec báb tuna..napr.slavulik a katka...atd...takže v tom mám menší zmatok 😛 😃

• ano tak je
    co ste kupili v ikea?

• komplet dekorejšn už máme...kúpili sme vačšie svietniky na gerbery a menšie spolu so sviečkami...a už máme aj tie sklenené kamienky 😎 inak mám to všetko nafotené v albume 😃 😉
    inak aké otras počko nás čaká tento týžden...ževraj snežíť..no fúúúj 😛 😠

• no to je super, ze ste uz vsetko zohnali. Mate uz pokoj. 😉
    Vsak u nas rano prsalo a teraz zacina svietit slnko, no cisto aprilove pocasie.

• Sponzor fóra
  • aj tu sa teraz celkom dá, ale ževraj má začať pršať... 😐

dnes asi pôjem do cukrárne riešiť toru..tú nám kupuje mamina 😉

• takymto tempom vyriesis vsetko tento mesiac a potom uz nebudes mat co robit 😃

• to nehrozí...ešte kopec toho nemáme...v podstate celý chlop ešte chýba 😃 ( oblek, košela, boty...atd )
    ja mám v tomto traumu z lea..ona toto má kopec 😃

• ved hej, lea toho vela stihla. Lenze ona to ma trosku ine ako my, lebo je daleko.
    Inak sa vas chcem spytat baby, aku kozmetiku pouzivate? ja rozmyslam ze prejdem na vichy. Pouziva ju niekto z vas?

• ja mám v podstate všetko nivea a Loreal...a ešte dove 😃 vichy som ešte neskúšala...dosť drahá mi príde..ale určite stojí za to 😃 ja radšej vyhadzujem prašule za oblečenie...v tomto som maník 😃
    a ty? máš nejaký problém s doterajšou?

• ja mam tiez niveu, som s nou spokojna, ale nie az tak ako by som mohla byt. Asi budem musiet vyskusat nieco ine.
    Bodlo by mi ist aj ku kozmeticke 😐

• no lori, mali by sme sa ist ucit. Ja musim prekladat anglinu, v lete chcem mat skusku a treba mi prelozit 200 stran odborneho textu a mam asi len 20 😐

• janja..tak ty si šikula..takže prekladáš, hmm? 😃
    jasné utekáj...ja sa tiež idem 😉 večer sem prídem 🙂

• caute baby..tak zas sa nudim v praci..ale o chvilku mame obednajsiu prestavku uz 🙂 takze aspon nejake pozitivum..a potom este cosi vyse dvoch hodin a mozem ist spokojne domov..

janja..a co dobre prekladas..z akeho odboru?
    lori..naucena uz?

necitala som si vse..ale vidim,ze ma chvalite.. 🙂 no tak dakujem 😃 musim stihat rychlo vsetko..
    a to som sa najnovsie dozvedela,ze musim stihat este obed s jeho a mojimi rodicmi na pol ceste..to bude teda zaberak 🤔 😒

• caute kocky, uz som doma, ucim sa 😐 bola som dnes na matrike, takze este zaniest to na faru, a je to ok 😃

• Inak, dnes som si kupila listok na ladovu sou Pljuscenka 😎 tak sa vytesujeeem 😃

• pia..tak to je super..nas matrika este len caka..
    co take sa ucis?

• lea, ja prekladam veci ohladom tunelov: osvetlenie, vetranie, bezpecnost......a tak dalej. Bude zo mna tunelarka 😃

• janja..no super..ja som prekladala matiku 😃 😃 😃

• no hej, len tebe to ide lahko teraz. Ja sa nad tym musim trapit sama aby som vedela na skusku 😐

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov