Svadba v apríli 2011. Čo už máte nachystané?
Ahojte, my sme mali dnes taký smutný upršaný den...no ja som mala s tými topánkami riadnu dilemu...ale ved ked to Tebe / neveste nebude vadit tak preco iným.... a niektoré volia uplne inú farbu už som videla neveste aj zelené a aj červené topánky a nevyzeralo to zle...
asemilka aj ja som chcela vždy biele a potom sa mi páčili také niečo medzi bielou a sampáno, a myslím, že boli lepšie a nakoniec budú biele, lebo priateľ chcel biele18. okt 2010- Sponzor fóra
presne tak..ked sa ti pacia zelene , daj si take
baby, som zacala robit oznamenie, a neviem ze ci je lepsie urobit len taku karticku, ( je to prakticke lebo v buducnosti by sme to chceli mat na aldnicke)..alebo to dat ako skladacku( nieje to take "fadne- ze len karticka...)..?som spravila jeden navrh co poviete18. okt 2010Ahojte babenky, dlho som tu nebola, tak len citam a citam, co ste tu popisali
Buba23: oznamko je pekne, co si urobila, ja este neviem, ake budeme mat
Asemilka: topanky mozes mat aj ruzove, poznam nevesty, co nemali biele topanky, ale farebne a mne sa to celkom pacilo.
Alisska: skoda, ze nas opustasAle ak ta potesi, tak nas prvy datum bol 1.10.2011. A ja si myslim, ze na datume nezalezi, len aby ste boli stastni a aby ti vsetko vyslo, tak ako si prajes
19. okt 2010Ahojte, Buba23 dala si mi chrobáka do hlavy s tými oznamkami aj ja som mala vybrané na skladanie, lebo kartička sa mi zdala jednoducha,ale ved v jednoduchosti je krása tak ešte pouvažujem...
Alisska, to mi je ľúto,že odchádzaš od nás z témičky, ale nezúfaj aspon budeš ešte v oktobry pekne opálená od leta aj mi sme rozmýslali nad oktobrom, no ktovie ešte sa možno stretneme v spoločnej teme s rovnakým dátumom19. okt 2010mucik1985, no sak to...ale je tu este jedna moznost, mal to moj spolužiak veľmi pekne oznamenie..
V princípe: mali kartičku cca 20x9 cm -Pozdlzne, a na nej napisane vsetko ohladom svadby, ale ta karticka bola "zabalena v pauzovacom papieri, takze ten pauzak si musela "otvorit tak v strede ze jedna strana pauzaka isla hore a druha dole.." a pritom presvitala karticka..no neviem ci som to opisala odbre, ale snad hej19. okt 2010- Sponzor fóra
alisska tak to ma mrzi ze nas opustas , aspon sa budes vediet od nas inspirovat ked uz budeme mat po a my budeme v dobrom zavidiet ze ty mas pred
no ja si davam po novom roku ako predsavzatie iba oznamko, saty a obrucky by uz mohli byt, ale uvidime a dalsie predsavzatie bude po vianociach dieeeta bo to ide so mnou dole vodou
inak pekny vecer baby19. okt 2010jaj moja tak to my sme rovne, ja mam teraz asi 64 kg, do svadby chcem mat 57 kg a po zime myslim vianoce mavam bezne nad 70 kg
ale ja mam rada aj dietu spolu s cvicenim. idem to lahsie lenze ked prestanem cvicit a chudnut a este aj jest tak to ide smerom hore, neva
v novom roku si nieco vymyslime a ideme na to
uz sa tesim
20. okt 2010alisska, tak ti drzim palce nech to v oktobri vyjde
baby ja uz maam popolnocky , som isla dnes okolo jedneho obchodu a hned mi padli do oka aj mi sadli ako uliate a v pondelok si idem pre neno , ale este to chce trosinka schudnut su na snurovacku tak to nebude problem aj ked schudnem , tak sa tesim, ze oblecenie uz mam . su jednoduche, ale ved v jednoduchosti je krasa nie?
zet7 aj ja chcem do svadby schudnut nejakych 5-6kg, ale ja uz zacinam teraz a musim si davat pozor lebo velmi lahko priberiem a hlavne cez vianoce to bude kriticke, tak budem musiet mat pevnu volu20. okt 2010Babenky ta ja uz chudnut nemozem, lebo od januaara do maja som schudla z 58 na 51 a niekedy uz mam aj 50, ta keby ste videli ako vyzeram, ako nejaka vyschnuta kostricka
My oznamko budeme riesit asi este pred Vianocami, lebo budeme mat aj hosti z daleka a budeme im musiet dat oznamko asi skor, lebo sa s nimi uvidime na Vianoce.
Babenky jak Vam fajne, ze uz mate niektore aj popolnocky, ja este nemam ziadne, nic mi nejako nepadlo do oka. Nemozem ist v plavkach???20. okt 2010
Ahojte, baby uz mate kostol? ja kostol, saty a pbrucky az po january idem vybavit..myslite ze to je neskoro?