Svadba v júni 2007. Pridajte sa
Sloni to je super napad, tiež by som vás rada videla
Silwi žiadny problém, prispôsobíme sa.
Predpokladám, že naše maminy sa zúčastniť nebudú môcť, takže kto pripadá do úvahy? Zatiaľ sa hlási Sloni, Silwi, ja, dúfam, že aj Alex a ak by náhodou mala čas aj Eleni, bolo by to super. Dúfam, že som na nikoho nezabudla, tak sa hláste baby a navrhujte termíny.
Mne to vyhovuje zatiaľ kedykoľvek, cez týždeň môžem až okolo 18.00, víkendy sa dajú zariadiť.14. máj 2008- Sponzor fóra
baby chcem sa vas opytat uplne na inu temu...neboli ste nahodou niektora z vas prechladnuta zo spodu??? ze ked ste boli na malej na wc vas to strasne pichalo a bolelo???a co ste nato brali? ake lieky aby to ustupilo??? bo kamoska mi dnes volala a je zufala a este k tomu dostala aj mrchu tak gyncos nepripada do uvahy...
ak mate skusenosti, prosim poradte...14. máj 2008Eri kamoška to mala, bola s tým normálne u obvoďáčky, tá jej predpísala antibiotiká. Antibiotiká jej dala preto, že to je vlastne nejaký zápal (buď obličiek alebo močového mechúra). Pokiaľ tvoja kamoška vie, že to má naozaj z prechladnutia, tak nemusí ísť na gyndu a obvoďáčka ju tam dole nebude vyšetrovať
14. máj 2008no nevie, ja som jej povedala ze som pocula ze taketo priznaky su s prechladnutia a ona povedala ze to moze byt...tak neviem
ale obvodna tu v holandsku robi aj gynekologicku tak sme si aj mysleli ze jej da antibio a ze nebude na nu kuki...
tak uvidime....
ale dakujem moc moc ze ste mi napisali...ja jej to referujem poctivoved treba si pomahat nie?
14. máj 2008ahojte
ja len idem zareagovat a ficim ku malej
eri: pravdepodobne ma kamoska zapal mocaku, ked ju picha a stipe a boli pri malej ... sluchaj, nech pije na litre urologicky caj, moze to zabrat a ak nezaberie, tak musi pre antibiotika ... drzim palcek
sloniii: ten tvoj manzelik je inak sikovny ... super prebalovak14. máj 2008- Sponzor fóra
ahojte kocky
konecne sa mi podarilo vlozit dalsie fotky, teda ako rastiemeje to v dvoch albumoch a snad sa mi dnes podari vybrat zo 245 fotiek z krstenia nejake a tie potom pridam
inak sa mame super a mala uz je riadny macek, predvcerom som sa s nou vazila pred kupanim a vazime uz 5,1 kg
http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=130716&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D0%26vOrderBy%3D1
http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=145186&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F15. máj 2008Marcelka krásne fotky. Počuj tá vaša malá bude nejaký veľký mysliteľ
Strašne sa mi páči, ako si vždy podloží rúčku pod bradu. Len ešte jedno upozornenie, možno som paranoidná, ale fotky nahého bábätka by som na internet radšej nedávala. Vieš, sú rôzni ľudia, ktorí by to mohli zneužiť.
Teším sa na fotky z krstín15. máj 2008Sloni keď dohodneme konkrétny termín, dáme vedieť aj Lenke
Ale pochybujem, že sa bude niekam do mesta trepať s malým bábätkom
Silwi vyjadri sa nám aj ty k navrhnutým termínom
Kočky ešte musíme premyslieť, kde sa stretneme. Ja navrhujem nejaké sedenie vonku, už je pekne a nebudú nám tam vadiť fajčiari16. máj 2008cafte babule,
no pozeram, ze na stretko ste navrhli same vikendy... coz mne az tak nevyhovuje, nakolko ma samu vlakom uz manzel nepusti a odviezt ma tam a cakat na mna sa mu asi tiez nebude chciet... a cez tyzden po praci byvam uz celkom utahana.... takze kludne sa dohodnite na akykolvek termin, mozno motyka vystreli a pridem aj ja18. máj 2008ahojte babule
stretko vam uprimne zavidim, skoda, ze sme tak daleko, isto by sme sa aj my s Terkou radi zucastnili
tu som vlozila fotky z krstinprihlasila som sa pod novym uzivatelom, aby som ich tam vlozila, tak potom ked budem davat fotky do noveho nicku, tak dam vediet
http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=147078&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D0%26vOrderBy%3D1
dakujeme za komplimenty v mene Terezky
moni: no snad nik ich nezneuzije, ved tu je kopec fotiek malych miminiek, ako sa kupu, tak som to nepovazovala za zle20. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
sloniii veru obkukavaci mam uz za sebou, dnes asi uz budem musiet zacat pracovat