Sloni to je super napad, tiež by som vás rada videla :-)
Silwi žiadny problém, prispôsobíme sa.
Predpokladám, že naše maminy sa zúčastniť nebudú môcť, takže kto pripadá do úvahy? Zatiaľ sa hlási Sloni, Silwi, ja, dúfam, že aj Alex a ak by náhodou mala čas aj Eleni, bolo by to super. Dúfam, že som na nikoho nezabudla, tak sa hláste baby a navrhujte termíny.
Mne to vyhovuje zatiaľ kedykoľvek, cez týždeň môžem až okolo 18.00, víkendy sa dajú zariadiť.
tak to nie je tak daleko. ;-) a kedy mozete vy ostatne. ;-)
inak pridala som nejake nove fotky do mojich albumov. tak mrknite - brusko, vecickky a nas "big" prebalovaci pult. :-D
baby chcem sa vas opytat uplne na inu temu...neboli ste nahodou niektora z vas prechladnuta zo spodu??? ze ked ste boli na malej na wc vas to strasne pichalo a bolelo???a co ste nato brali? ake lieky aby to ustupilo??? bo kamoska mi dnes volala a je zufala a este k tomu dostala aj mrchu tak gyncos nepripada do uvahy... :-(
ak mate skusenosti, prosim poradte...
hej, to uz nam niekto hovoril. ale potrebovali sme schovat sijaci stol. tak sme ho schovali pod prebalovak. a navyse aspon tam mozem mat polozenu vanicku a malu hned vedla polozit a prezliect. ;-)
eri neviem, nemala som take... ale pocas mrchy toho asi aj tak vela nevyriesi... no ak by to bolo velmi zle, tak nech ide na gyndu aj pocas mrchy.... hold je to gynekologova praca, on to videl uz milionkrat...
sak to a lepsie ako trpiet, no tu su taki divni dokory...obyc doktor robi vsetko...by ta tu vystrelo ... a ani ti nechce dat lieky...videla som to na vlastne oci ked bol drahy...normalne si musel pytat dajte mi toto, dajte mi hento...otras...
Eri kamoška to mala, bola s tým normálne u obvoďáčky, tá jej predpísala antibiotiká. Antibiotiká jej dala preto, že to je vlastne nejaký zápal (buď obličiek alebo močového mechúra). Pokiaľ tvoja kamoška vie, že to má naozaj z prechladnutia, tak nemusí ísť na gyndu a obvoďáčka ju tam dole nebude vyšetrovať :-D
no nevie, ja som jej povedala ze som pocula ze taketo priznaky su s prechladnutia a ona povedala ze to moze byt...tak neviem :-)
ale obvodna tu v holandsku robi aj gynekologicku tak sme si aj mysleli ze jej da antibio a ze nebude na nu kuki...
tak uvidime....
ale dakujem moc moc ze ste mi napisali...ja jej to referujem poctivo ;-) ved treba si pomahat nie? :-p
ahojte
ja len idem zareagovat a ficim ku malej
eri: pravdepodobne ma kamoska zapal mocaku, ked ju picha a stipe a boli pri malej ... sluchaj, nech pije na litre urologicky caj, moze to zabrat a ak nezaberie, tak musi pre antibiotika ... drzim palcek 8-)
sloniii: ten tvoj manzelik je inak sikovny ... super prebalovak ;-)
ahojte kocky
konecne sa mi podarilo vlozit dalsie fotky, teda ako rastieme ;-) je to v dvoch albumoch a snad sa mi dnes podari vybrat zo 245 fotiek z krstenia nejake a tie potom pridam ;-) inak sa mame super a mala uz je riadny macek, predvcerom som sa s nou vazila pred kupanim a vazime uz 5,1 kg :-D
http://www.modrykonik.sk/album/album....http://www.modrykonik.sk/album/album....
Marcelka krásne fotky. Počuj tá vaša malá bude nejaký veľký mysliteľ :-) Strašne sa mi páči, ako si vždy podloží rúčku pod bradu. Len ešte jedno upozornenie, možno som paranoidná, ale fotky nahého bábätka by som na internet radšej nedávala. Vieš, sú rôzni ľudia, ktorí by to mohli zneužiť. :-x
Teším sa na fotky z krstín x-)
takže Alex a ja sa prispôsobíme termínu, Silwi môže až po 22.5., Sloni a hlavne Eleni by mohli navrhnúť nejaký termín. Eleni je pracovne dosť vyťažená, tak by sme sa mohli prípadne odpichnúť od dátumu, kedy bude v BA. Eli čakáme na tvoj návrh ;-)
ahojte!
ja som v BA v nedelu 25.5 (v noci pred tym na svadbe, takze by som navrhla termin niekedy poobede-podvecer)
potom znova cez vikend 7-8.6.
co vy na to? aky cas vyhovuje maminam? cez den alebo skor vecer?
Sloni keď dohodneme konkrétny termín, dáme vedieť aj Lenke :-) Ale pochybujem, že sa bude niekam do mesta trepať s malým bábätkom :-N
Silwi vyjadri sa nám aj ty k navrhnutým termínom :-)
Kočky ešte musíme premyslieť, kde sa stretneme. Ja navrhujem nejaké sedenie vonku, už je pekne a nebudú nám tam vadiť fajčiari :-)
super! ak bude pekne, mozme sa stretnut aj poobede v sade janka krala - tam by snad mohla za nami prist kocikovat aj Lenka a odtial to mame pesi blizko do Leberfingera alebo do Auparku - sediet vonku...
cafte babule,
no pozeram, ze na stretko ste navrhli same vikendy... coz mne az tak nevyhovuje, nakolko ma samu vlakom uz manzel nepusti a odviezt ma tam a cakat na mna sa mu asi tiez nebude chciet... a cez tyzden po praci byvam uz celkom utahana.... takze kludne sa dohodnite na akykolvek termin, mozno motyka vystreli a pridem aj ja ;-)
ahojte babule
stretko vam uprimne zavidim, skoda, ze sme tak daleko, isto by sme sa aj my s Terkou radi zucastnili ;-)
tu som vlozila fotky z krstin x-) prihlasila som sa pod novym uzivatelom, aby som ich tam vlozila, tak potom ked budem davat fotky do noveho nicku, tak dam vediet 8-)
http://www.modrykonik.sk/album/album....
dakujeme za komplimenty v mene Terezky x-)
moni: no snad nik ich nezneuzije, ved tu je kopec fotiek malych miminiek, ako sa kupu, tak som to nepovazovala za zle x-)