Svadba v júni 2007. Pridajte sa
mamina inkognito aj ja som veľmi rada, že nás takto informujete, lebo všetky sme v napätí a každý deň tu píšeme len o Lenke a Ninke. Podľa toho, čo píšete sa zdá, že lekári majú takí názor, že ich slovo je sväté a budúca mamina do toho nemá čo kecať
Tiež som toho názoru ako Fialllka, že mohli ešte trochu počkať, veď týždeň nie je tak veľa. Bábätko chce prísť na svet vtedy, keď sa jemu chce a nie vtedy, keď mu to prikážu
Ale nie som lekár, tak nebudem mudrovať, keď sa do toho nerozumiem
Viem, že Lenka má z toho obavy, preto na ňu silno silno myslíme, držíme jej palčeky a želáme veľa šťastia a zdravia jej aj malej Ninke.2. apr 2008Babule ja som taká nervózna z Lenky aj Fialllky, ako keby som mala ísť rodiť ja
Fialllka ešteže si taká pohodová, ja sa stresujem aj za teba, že kedy to príde. Ale kdesi som čítala, že s bábätkom
sa naozaj dá dohodnúť, kedy by sa tak mohlo narodiťAle zrejme musí mať naozaj dobrú náladu, lebo zdá sa,
že u Lenky to nejako nefunguje.
Sloni a vy sa s maličkou máte ako?2. apr 2008- Sponzor fóra
monci: ja byt lekarmi, tak cakam u Lenky aspon tyzden, fakt ... ked je vsetko ok a funguje, tak preco zbytocne babo volat von .... ono sa same vypyta
baby, vy ste zo mna viac nervozne ako ja sama zo seba ... este vam budem platit lekarsku starostlivost, ak si navodite vredy
ale som zvedava aka budem hrdinka, ked to pride
ja teraz kompletizujem vsetky papierovacie birokracie, ktore treba vybavit .... normalne z toho vlasy dupkom stavajua ostala mi akasi kosa, tak som sa za PC zababusila dekou malej, co som Majkovi nachystala do porodnice, ked po nas pojde
sloniii: vela oddychuj, ked si mala pyta lezat, tak nesed a chod si lahnut .... ja to tiez tak praktizujem .... kym vladzem sediet tak sedim a potom hajde sa na chvilu vyvalit .....2. apr 2008baby, ja som tak zhnila na materskej co teraz som tych 6tt, ze az hruza
ledva sa prekotulam na WC, kuchyna a postel, ze az ....
sloniii: mne sa paci, ze moj Majko sa tiez s malou vela rozprava .... vzdy ked pride z prace a vidi, ze lezime, tak sa prituli, ked zacne rachotit, tak s nou vedie dialogy a ona mu odpoveda kopancami, co mi az vnutornosti trhaa vecer pred spanim ju pocuva uskom ako jej bije srdiecko a potom nas komplet namasti olejcekom .... zlaty je ...
kazdy vecer so mnou poctivo do sprchy, by som nezletela vo vani .... vcera dokonca aj depiloval, teda holil ziletkou, by sme boli pripravene ... a potom sa aj ujal masaze hradze, co som nesmierne rada a ked vie, ze mne to psychicky pomoze aj keby nahodou nie fyzicky, a vie, ze kazdy den masirovania je ku dobru, tak pomaha ako sa da .... a to nepisem o tom, ze neustale ma atakujem otazkami, ci nieco nechcem, alebo nie som hladna smadna, nieco podat a pod.2. apr 2008http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=126534&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
tak babule. pridala som fotky izbicky, ako sme ju vymalovali.2. apr 2008- Sponzor fóra
Sloni to je super, že sa manželík tak o teba stará. Som rada, že ste obe v pohodičke, len pekne oddychuj
Fialllka ty máš výhodu, že tvoj pôrodník je váš kamarát, tak by si mohla povedať aj svoj názorNa Antolskej to zrejme nejde... K tým papierovačkám - dobre si všetko zapamätaj, potom budeš radiť nám ostatným, čo všetko si máme vybaviť
Babule dúfam, že my ostatné momentálne nerodiace žienky sa v najbližšej dobe ešte stretneme niekde na kávičke
Sloni, Silwi musím skontrolovať vaše brušká, Alex je určite tiež na vás zvedavá a dúfam, že Eleni sa konečne podarí uvoľniť z práce, lebo tiež sme ju dlho nevideli2. apr 2008babenky: albumcek mojho svagra a jeho nastavajucej, ktorym v auguste pojdeme na svadbu
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=94709&vReferer=2. apr 2008babenky: fotky pridane
http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=59691&vReferer=2. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
fiallka - ty mas dnes dobru naladku.
som zvedava, kedy sa mala vypyta.