Svadba v júni 2007. Pridajte sa

4. okt 201157550
  • zlatinko to mas na brusku slahacku ci krem?

• silwi vyzera to ako slahacka....

• slahacka 😛 😃 potom sme ju zmlsali 😃

• Sponzor fóra
  • tak to uz hej 😃

• fiali vy ste ini betari 😃

• ja som chcela na velku noc z nej urobit vajicko, len som nemala doma potravinove farby, tak aspon slahacku sme vyuzili vcera 😃

• xixi vajicko??? co vas este nenapadne 😎
    baby zajtra letime na SK 😛 tak zehlim, periem, balim....uf uf tesime sa mooooooooc 🙂 🙂 🙂

• fialllka ty si dobry expert 😛

• eri ti verim ze sa uz tesis, aj ja by som uz isla pozriet nasich, som tam uz od noveho roku nebola...

• eri a na kolko idete na SK? si to tu riadne uzite

no babenky, mna niektore kraviny take napadaju, ze normalne zo seba nechapem ... som zvedava, ci budem taka kreativna aj ked bude mimco na svete a vymyslat jej hovadiny 😃 😛

• uf od noveho roku? a ti kde byvaju ked neni na navstevu cas???? ja som bola vo februari lebo maminka bola v nemocnici tak sme isli na predlzeny vikend a teraz zase....
    uz sa neviem dockat 😃 ze nasich zase vystiskam 😉 😉 😉
    juj fialka na kratucko v nedelu ideme spat 😞 ale maminka mala narodeninky a svokor ma v sobotu oslavu 60-tku, tak sa napraskame 😉 😉 mnaaaaaaaaaam

• eri nasi byvaju v bardejove, to je asi takych 450 km odtialto a nakolko som stale na PNke bez akychkolvek vychadzok, tak sa neda...

• Fialllka podarené fotečky 🙂
    Eri šťastnú cestu a užite si to tu. Hoci odo dneška hlásili zase prehánky a dážď 😐 Ale však to pri oslavách a dobrom jedle vôbec neprekáža 😉

• no jasne silwi....jedaaaaaaaaaa to je dost daleko...sak my mame cca 4 hodky 400km do pariza...teda neviem to presne....
    no a vasi nechcu prist na navstevu?

moni dakujem...snad priletime v poho....juj monicka na prehanky, dazd sme tu v holandii zvyknuti....u nas stale prsi...a ludia stale chodia na biku...to sa vzdy smejem ked kuki z okna ako leje a oni slapu a slapu...ale oni to chcu to je najhorsie...
    dnes nam uz asi 4x prsalo...aj teraz pred minutkou skoncilo a teraz je tu oskar 🙂 strasne rychlo sa nam to meni

• eri nasi uz boli... skontrolovat ma ci som v poriadku 😃
    a hadam coskoro dojdu zas 😉

• Sponzor fóra
  • no vam prajem prijemne oslavy...
    na to cestovanie ste uz asi obaja zvyknuti, ze?

• monci: dakujeme 😉

eri: tak to fakt na kratucko ale aj to je nieco 😉

• tak to je super ze ta boli pozriet...
    no dakujem, uzijeme si ich a konecne si uzijem ze ma budu obsluhovat a nebudem musiet varit 😃
    silwi zvyknuti minuly rok som letela 17x a tento rok to bude uz 4x

hej na kratucko...ale aj to je fajn...maminka ma stale problemy s tlakom tak jej aspon pomasirkujem chrbatik, nozicky a tak 🙂 nech ma aj nieco zo mna...urcite bude chciet aby sme spolu spali v spalni a ocina vystahujeme 😃 xixi
    budeme spat kazdy u svojich rodicov aby si nas uzili, inak budeme stale spolu len v noci nie... 🙂 byvame od seba 4min autom tak to je pohodicka 🙂

• jej to je mile, to budete mat ako pred svadbou 😃

• no tak to ano 🙂
    hovorim matkovi, ze no to bude hrozne ze nebudem sa opierat o jeho rameno ked budem zaspavat 😉 a on sa na mne smial 😃 ze co sa bojis, aspon si budeme vzacnejsi 😎 😎 😎 xixi tak som sa nasmiala...
    a ja chcem aby si nas aj nasi uzili ved zase s nimi nebudeme 2-3 mesiace...

• skoda ze sa uz neozvala maminka inkognito ze ako sa ma lenka....

• to ano silwi...ja to sem stale chodim checkovat...ale mozno vecer nam pride este sprava...

• ani ziadnu smsku som nedostala, to by som hned dala vediet.... 😉

• asi dnes nic...ved nebojky oni nam daju vediet...

• jasne, daju veiet, ale ked ja som uz taaaaak velmi nedockava 😃

• Vcera 13-tej Lenke odisla zatka a dnes rano dostala na vyvolanie tak uz fucala ked mi volala 7,20 hod.,ma take menstruacne bolesty, krize ju bolia cakala vizitu a uz len treba cakat neviem ci sa mi ozve este pred porodom,
    ked budem nieco vediet hned sa vam ohlasim

• júúúj Lenkina maminka ďakujeme za informácie, velmi na ňu myslíme, držíme jej päste. Prosíííím hneď sa ozvite.
    Dnes je deňň D tak budem celý čas nervózna. Veľa šťastia prajem 😵

• Prave mi volal Michal, Lenka uz je na porodnici, podali jej nejaku tabletku a v tejto chvili sa uz u nej dostavili stahy po minutovych intervaloch.

• inkognito: dakujeme za info, drzime palceky moc moc moc 😉

• Lenkina mamina: ja som ako na ihlach aj za nu ... dufam, ze z toho neporodim 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov