monci: ja tu tiez cucim a cakam, a to by som mala lezat .... vcera som mala desny vecer a uz myslela, ze rana nedockame a pojdeme v noci do nemocky :-D tak som si povedala, ze dnes budem lezat, lebo vcera som vela sedela a skoro vobec nelezala ale neviem sa dockat novych info, tak preto tu cucim a cakam :-D
Fialllka veď už aj ty máš na mále :-D Mohla by si aj ty zabezpečiť niekoho, kto nás bude informovať, keď budeš v pôrodnici, je to super vedieť, čo sa deje ;-)
inak babenky, ja som vcera mala brucho ako kamen ... vecer som prisla z kupelne a vravim mangelovi, ze nemozem dychat do brucha, ze mam brucho ako kamen ... on mi vravi, ze by sa mi krvi nebol dorezal, aka som bola bleda ... tak som hned volala segre, ze nemozem vobec dychat do brucha a ona, ze to mozem mat stahy maternice, ci ma nic ine neboli a ja jej, ze nie a len obcas citim bolest bruska ako na hnacku .... tak som si lahla a cakali sme, ci to povoli alebo nie .... nastastie sme zaspali a zobudili sa o pol druhej na WC, s malou dusickou som tam sla, ci je vsetko ok, potom lahla, mala sa pomrvila, trochu mi postrielalo do krizov a zaspali sme az do siedmej rana .... a teraz mam tiez akesi tvrde brucho, napate, normalne z toho nechapem ... tak si pojdem dnes lahnut ... poradnu mam az zajtra o jednej, tak uvidime, co to malo znamenat a pod.
no vidis, poviem sestre ;-) prihlasi sa pod mojim menom a bude informovat ;-) ak nepojde s nami do porodnice ;-) bo manzel nehrozi, ten bude so mnou :-)
silwi: len ona moze informovat len ked bude v praci, inak nehrozi a ked to pride cez vikend, tak potom by nemal kto informovat
ja skor napisem sms a vy to tu date ;-) silwi, ty mas net aj doma, takze asi teba budeme informovat ;-)