Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
ahojte holky zacinam byt nervozna, ale nie kvoli svadbe, ale mam dostat mrchu
inak ma stve aj ta jedna osoba z rodiny co ma chce prekonat na svadbe, ze bude hviezda = nemam zaujem totiz robit z toho sutaz
dnes mam blby den asi skoncim v praci skor a zajtra o 6:30 rano nam leti do KE a musim vstavat uz o 3tej asi umriem5. jún 2008ahojte! to je dnes pocasie - tfuj - ale aspon ked budeme behat po auparku nebudeme mat vycitky svedomia ze keby bolo krasne pocasie sme mohli radsej sa ist korculovat...takto budeme aspon radi ze sme "pod strechou"
ideme dnes kupovat koselu a topanky pre skoromanzela...ale myslim ze to zvladneme vemli rychlo...to viete chlapi - vlezu do prveho obchodu a vylezu s nakupomaspon ten moj je taky ...
Mirka a aku pracu si hladas? ja som tiez v takom stadiu ze keby prisla dobra ponuka tak by som mozno skusila nieco ine...ale je to tazke, pretoze podmienky v praci mam vemli dobre, mam svoju slobodu, plat je ok, aj ked inde by som mohla mat viac, ale tak celkovo po 2,5 roku uz mam take chute sa niekam inam posunut....ty preco chces dat vypoved?5. jún 2008u nas je pekne
vcera prisla burka a ja som sla domov clapkajuc,lebo som mala topanky plne vody
dufam, ze sa to neprejavi chrobou
inak, aj ja ocakavam "navstevu" a uz teraz ma boli brusko, dufam, ze sa to neodrazi na tvari tak ako vzdy a ze ak ano, tak sa to podari rychlo poriesit
ta menim pracu, lebo musim, firma konci, takze tak, mat zazemie, dobry plat a slobodu - brala by som hned, ja nejak nemusim tie behacky po pohovorch v personalnych agenturach, lebo nie vsetky su profesionalne, najviac ma vzdy pobavi, ked ma idu skusat z anglictiny a po par vetach uz netusia, o com hovorim, lebo ich aktivna znalost aj nie je mojou aktivnou znalostouhladam vselico, uvidim, co pride, buduci tyzden uz cestujem domov, tak by som to chcela vybavit, co najskor
5. jún 2008- Sponzor fóra
uz som to raz davnejsie mala, ked mi robili extravagantne licenie a vtedy mi robili neje skusky na citlivost oci avra ich nemam citlive
ako sa to da odstrait neviem, ale musi sa dat, to by sme potom museli do konca zivota uz len tak choditsama este neviem, ci si to dam aj na svadbu, uvidim po skuske
5. jún 2008tak take by som aj ja brala, uvidime, co z toho bude, akurat sa ma pytalai, aku dlzku asi budem chciet, ci dlhu, strednu alebo kraku, nemam ponatia, netusim, ake su moje mihalnice
som sa na tej otazke dobre zabavila
sama som zvedava, ako budem vyzerat komplet nalicena niekym inym, som totiz zvyknuta na svoj styl a tak dufam, ze sa zhodneme
5. jún 2008tak to netusim, kedze som ta nevidela, ja si skor myslim, ze to nezavisi od hustoty, ale ich dlzky a toho, ake velke, resp. vysoke mas nepohyblive viecko, ja chcem svoje predlzit, nie zhustit
Ak by mi to ale dosiahlo na obocie, tak to nie je dobre, iste by to vyzeralo hlupo
to mas vyhodu, ze sa pravidelne nelicis, nemas take naroky a nie si na seba ako na nalicenu zvyknuta, ja uz mam iste navyky, kedze sa licim kazdy den, ale dufam, ze to nebude problem, kedze sa s vizazistkou dobre pozname5. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
a mas spiralu aj na fotke? sa mi zda velmi jemnucka, ja uvazujem nad umelymi mihalnicami tak ku koncu, ze sa nalepsia len trsy do vonkajsieho kutikachcem to vyskusat, tak uvidime
on ma za to aj nejake nahrady? lebo to je z prace a ked mu lekar potvrdi, ze jeto tak, tak by mu mal zamestnavatel zabezpecit nejake kupele