Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
Ahojte, ja uz som tu nebola ¨riadne dlho
pozeram, ze uz vsetky mate toho vela vybaveneho
. My este stale vybvujeme papiere, kedze moj milacïk je z Nemecka potrebujeme desattisic dokladov a vsetko prelozene a hrozne kolko casu to vsetko trva...ale sak snad to nejako zvladneme. Ja sa uz tak velmi tesim na celu svadbu, uz aby to bolo.
30. apr 2008Ja som bola posledne dni taka smutna z celej svadby, priatelovym kamaratom sa nechce trepat na Slovensko, ze je to moc daleko a par ludi nam aj z mojej strany odrie¨klo, tak som si uz povedala, ze na nich kaslem a ze budem mysliet optimisticky a tesit sa. Nech to dopadne akokolvek
ja z toho vyjdem vzdy ako vitazka
ziskam predsa toho najuzasnejsieho muza ne svete a bude leeeeen a leeeen moj
.
30. apr 2008myslim, ze kazdy vie, o co na svadbe ide
, aj ked to bude po madarsky
ja mam tendenciu prehanat a stresovat, napr. co s tymi ludmi, co zostavaju spat, ako a kto sa o nich rano postara a ako im dame zakusky, ked zostavaju a Ivko mi vzdy len povie, ze sa uz nemam bat, ze su jednak dospeli a ze sa urcite niekto postara30. apr 2008- Sponzor fóra
ja som figurky poriesila tak, ze na tie paradne orty nepojdu, lebo sa mi vsetky zdali gycove, tak tam pojdu kvietky
este mozes pozicat teleporty ci ako sa volaju tie srabdovne sluchadka, tak by to posobilo mozno dobre, ake pravomoci ma mat taky tlmocnik, co preklada v kostole? pytam sa, lebo som uz tlmocila kde kade, ale s kostolom skusenost nemam30. apr 2008
mate baby aj vy taky pocit, ze ste este na nieco drobne zabudli? ja stale uvazujem, na com este nemyslela