Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
inak mate fakr krasne veci v albumoch, niektore som uz pouzila ako vzor. este sa stale neviem rozhodnut ako bude vyzerat dekoracia stola, farby mame zeleno-smotanove. jej a neviete kde by sa dali nejake pekne jemne male kosicky pre moje dve male druzicky zohnat? na ruzove lupienky :) nejako sa mi nechce vyhadzovat vela penazi za ne
on musi mat nejake poverenia od statu, ja ti ani neviem ake, nejake gulate razitko, ci co to...nastastie tuto temu riesi maminka, lebo ja by som asi nic na tu dialku nevyriesila :)
gulata peciatka - cize uradny tlmocnik, no, tak to drzim palce, inak existuje databaza sudnych alebo uradnych tlmocnikov a daju sa najst kontakty aj miesto, kde pracuju
kosicky, krasne, jemne som videla v Tescu
v tescu? no musim pozriet. ja prave pracujem na tom, hned tam tie figurky vlozim, len mi musi moj mily ich nejako z internetu stiahnut, lebo mne to nejde :)
no co baby? ja somsa tesila, ze co nove si precitam a vy nic :-)
my mame konecne pohare doma, su vysokanske,ale krasne, som rada, ze som sa spolahla na priatela :-), aj bublifuky som dokupila :-)
zmizla si a nemala som si s kým písať. tak som bola na pošte, dokúpila pierko pre starejšieho a zas som videla krásne svadobné šaty. ma chytá neistota. som povedala nejdem už do mesta, potom len vymýšlam s tými šatami. 8-)