Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
kludne mozes, moja mama bola uplne mimo z toho kludu co tu je.... :-)
ja sa tesim, ze v sobotu obehame Baden-Baden a v nedelu mozeme vyrazit nach Strasbourg, juchuuuu s Vami sme tam este neboli....
všetky 3 sú pronovias, ale 2007 kolekcia. Kn je jeden salón kde majú pronovias v decebri im príde nový katalóg. a pôjdem aj skúšať, zatiaľ nemám čas :-(
v decemri katalóg a nejneskor v marci by mali byť šaty keď si objednáš. cenu zatiaľ neviem. vraveli, že by nemala byť viac ako 8000, ale to sa mi neako nezdá. predsa je to len svatová značka.
caute kocky,
bebecko: studia uspesne ukoncena, zajtra je odovzdavka, takze snad bude trochu volnejsie...jeeeeej ja sa tesim na piatok...dufam, ze zozeniem vsecko co mam :-)
ninny: kde siiii? si tu dlho nebola
ericca: vitaj junovka
AHOJTE, bebecko ja viem, ani ja som seba tu uz dlho nevidela :-D Ale uz treti den som prisla domov takto neskoro, a to odchadzam z domu nieco pred siedmou rano :D Dnes som aspon na chvilocku nakukla na netik co je nove.. :) mam sa inak celkom super, a co ty a witchka? Zajtra skoro rano mi pride mamina, tak uz sa jej neviem dockat a potom poobede mi dojde aj tatino. Tak idem upraaatovat:) a v nedelu mame oficialne zasnuby s mojimi aj Milankovimi rodicmi.. :-) drzte palce ;-)
bola som na matrike a zbytočne, musím ísť znova na matriku kde máme trvalé bydlisko. tetula nám zabudla povedať že ten "sobášny list" má platnosť len pol roka a zabudla aj 3pečiatky :-S
ooooooooooo, takze takto oficialne ste to ponali? u nas sa priniesla kytica mame, skatulka s prstenom, povedalo sa ze Mario sa opytal a ja som kladne odpovedala, a ze co ona na to? a moja mama, aby nesklamala a zachovala si ten svojsky humor odpovedala: len si ju ber a bolo vybavene, vyrizene, vymalovaneee... :-p x-)
ale drzim ti teda palceky, ale ved koniec-koncov, co by uz na to ine mali povedat, ako: "deti nase zlate, ....." a podobne rodicovske taraninky ;-)