Svadba v júni 2008

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je ine, lebo ten moj zas nosi oblek a koselu denno denne a pre neho by ta klasika asi nebola nicim vynimocnym a tak sme volili 100% a drahusik chcel aj znackovy, aby mal na nejake spacialne firemne akcie, ja kosele sme kupovali take neklasicke, chcela som, aby sa na svadbe necitil ako v praci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je samozrejme ine.urcite by aj ten moj chcel byt iny keby nosil denno denne oblek.ale pre mna bude iny,lebo ho nenosi ;-) jaj ale taky bol chutny :-N ahoj amarela.hej oblek,cely den sme prebehali.najprv Madarsky Komarom,potom nase Komarno,trosku NZ a potom sme este frcali do NR.strasne ma bolia nohy,zaspim dufam ako babo |-|
Odpovedať
ahojte holky ja konecne mam trosku casu my sme objednali 1000 kolacov pre 50 ludi nezda sa Vam to vela + jedna dvojposchodova torta hmm ??? pocula som, ze nealka treba vrajze 2 litre na hlavu ked je teplo, ale neviem ci to je pravda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, 1000 kolacov je teda dost pre 50 ludi, ja osobne neviem, kolko kolacov sa zje, ja vacsinou kolace nejem :-) ale treba brat do uvahy aj to, kolko klasickeho jedla tam budete mat a ci nebude teplo, my mame 600 klasicky pre 60 ludi, upeciem pernicky, ale myslim, ze budeme mat viac tort, viem, ze mamka, krstna aj buduca svokra davaju piect, ale u nas je zvyk dat tortu aj na faru a tak co sa nealka tyka, spolahnem sa na ocka, predsa len, je zfachu, my na uvod davame len mineralku a potom sa daju klasicke velke flase, ja osobe som si ista, ze vypijem viac ako dva litre, najma ak bude tancovat a bude horuco :-)
Odpovedať
seagull a to beries aj s vysluzkami tych 600 hnmmmmmmmmmmm ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.nas bude okolo 70 a my sme objednali dokopy 1 400 zakuskov.ale tam su uz pocitane aj vysluzky a co sa berie do roboty a tak.
Odpovedať
ja v tych 1000 pocitam aj vysluzky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj vysluzky, lebo u nas bude vela donesenych tort, takze sa do vysluzky davaju aj zakusky aj torty :-) a je tam vsetko, aj do prace, aj kamaratom, tych pernikov bude asi 300 na jedenie, a krstna tiez nieco prinesie, aspon tak hovorila, ked som sa pytala znamych, tak vraveli, ze sa im vela zakuskov zvysilo, takze mamky rozhodli tak, tak sa ja spolahnem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no u nas sa davaju tie vysluzky v piatok,den pred.aj mama ma skusenosti z bratovej svadby,tak sme objednali trosku viac.a torty sa budu roznasat asi v nedelu.je to trosku na hlavu postavene,ale co uz :-S
Odpovedať
jasné, že sa dá reklamovať ;-) trutka to je super, že ste našli oblek. ja som bola včera na koncerte Zuzany Smatanovej. úplná paráda! hrte ľudí bolo, atmosféra perfektná, dobre som sa vykričala, vyspievala trochu nemám hlas heh :-N . ja sa tiež chystám pozerať hokej. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, maminka nalozi zakusky do krabic uz v piatok, necha ich v chladnicke, ak by bol nahodou problem a bolo by ich malo, tak bude cas este dorobit :-D :-D :-D
Odpovedať
u nás sa dávajú zákusky keď odchádzajú hostia. Mirka potom poraď ako beriete to nealko keď sa tvoj ocko vyzná, by mi to veľmi pomohlo. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a ako beriete nealko nasi asi kupia cca 50 2 litrovych nealko a co sa zvysi to si rozdelime so svokrovcami :-N
Odpovedať
AHOOOOOOOOOOJ NEALKO HLAVNE V JUNI POJDE NA SVADBE VIAC AKO ALKO ... MAM SKUSENOSTI.. MY BUDEME MAT 90 HOSTI.. BERIEME 100 2 L FLASE....... :-p
Odpovedať
no to je tak akurat aj my mame do 50 hosti a bereme 50 2Litrov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz som sa na to ocka pytala, ale nic konkretne mi zatial nepovedal, lebo sa este nebavili s buducimi svokrovcami o ich prdstave, zakusky a pitivo zatial nechavame na rodicoch, ja osobne som za 2 litre nealka na osobu, ale myslim, ze vezmeme rezervu, ktora sa potom vrati do velkoskladu a to najma preto, ze neviem, kto ake nealko pije, t.j. ci viac mineralky, ci kolu alebo nejake ovocne, zasadne rada a dohodneme sa, myslim ale, ze voda sa nepokazi tak ano napr. zakusky, ked sa nezjedia, vezmeme domov a bude, ved potom aj na nedelu treba :-)
Odpovedať
my mame tiez tu vyhodu, ze co sa nevypije a bude nerozbalene sa da vratit do velkoskladu takze aj ked by nieco zvysilo nie je problem to vratit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved to je to dobre, ze sa netreba bat a ak sa zvysi a nebude sa dat vratit, tak sa to iste vypije :-)
Odpovedať
tak u nas to tak nie je, zeby sme to mohli vratit, ale nevadi aspon si aj nieco nechame :-D
Odpovedať
Profilova fotka
isto to pouzijete, vypijete neskor :-)
Odpovedať
ahojte, my to mame v restauracii, cize ja len dufam ze budu mat dost vsetkeho ;-) aj som rada, lebo si neviem predstavit ze pri tych vsetkych veciach co treba vybavovat a ktore ma niekedy aj otravuju by som musela mysliet este aj na to ze treba kupit nealko/alko... uz sa tesim ked ta svadba´prebehne...aj kvoli tomu ze to bude krasny den ale aj kvoli tomu ze sa ten vybavovaci osial skonci...a pred nami len "socialni istoty" :-D
Odpovedať
barbike mas pravdu aj ja sa nato tesim uz aby to bolo ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
barbike a preco to mate v piatok a nie v sobotu?
Odpovedať
barbike v restite ti urcite vsetko zabezpecia tak aby bolo vsetkeho dost, predpokladam, ze s tym maju skusenosti ;-) ja som sa dnes zas skvele zabavala bola som na koncerte Crystal (ty ma dost sklamali :-| ) a na Horkyze Slize, uplne skvela zabav bola. zajtra sa chystam na Subbase Monsters a PEHU. :-)
Odpovedať
to majkaa: v piatok to mame preto, ze sme sa rozhodli mat svadbu az v januari 2008...cize pre organizovanie svadby a najdenie kvalitnych ludi a sluzieb dost neskoro....takto v piatok mali vsetci co sme ich chceli volno /fotograf, kadernik, DJ, restauracia, atd/ ...a okrem toho mame v restauracii 10% zlavu z konzumneho a listky na rok do fitka za to ze to mame v piatok :-) a bude to urcite menej stresu...pre vsetkych... ;-) a este jedna vec....ja som vzdy chcela byt niecim ina...a rebel ....a tak ten piatok je len vyjadrenim toho, ze chcem ist "proti prudu"....o kratkych svadobnych satach a cyklamenovych sandalkach ako svad. topankach ani nehovorim ;-)
Odpovedať
barbike urcite budes originalna ;-)
Odpovedať
ahojte holky tak barbike ja tiez robim veci po svojom, ale sobota sa mi zdala praktickejsia - ludia si nemusia brat dovcu atd..... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez zacinali s pripravami v januari a sobota bola volna, ale je pravda, ze len velmi tesne :-) ozaj baby, stava sa vam, ze sa vas poslednu dobu pytaju, ci ste si to este nerozmysleli ]-( alebo ci stupa nervozita :-( alebo mi sem-tam len tak mimochodom, mimo celkovu temu povedia: "Tak uz sa ti to krati."? A mne prejde zaludkom take cudne mravcenie. To je hlupe, ked mi to tak hovoria, iba ma strasia.
Odpovedať
Profilova fotka
hej akurat tento vikend to hovoril kazdy komu sme vzali pozvanku.sem tam trosku znervozniem.mna strasia tym,ze ved uvidis potom co si spravila.alebo uvidis po roku a take veci 8-(
Odpovedať
ahoj seagull tak ja musim este aj prekusnut to, ze v rodine mam cloveka z priatelovej strany, ktory nam pod nohy pred svadbou hadze polena tak to mame este stazene no blbe 8-( inak ako budete mat redovy nejako organizovane a co odpytacku???hmmm uz mam z toho hlavu v smutku neviem ako to urobit :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?