Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
no tánička, to je jedno po čom.. hlavne aby to bolo aspoň 2 týždne po styku, kedy si myslíš, že mohlo dôjsť k oplodneniu..
Odpovedať
simi ano?? :-. takze aj test ktory je urceny "po" menst. si mozem urobit este pred nou?? :-.
Odpovedať
vraj áno..
Odpovedať
jeeeej, ty budeš prvá na koníkovi!!! :-)
Odpovedať
a tak nocny tyzden je okej, len som taka vecer spomalena a nic sa mi nechce :-N :-N tani ja som vzdy taka nafuknuta pred tym nez dostanem ms a este aj pocas nej, jak balon :-N
Odpovedať
simi :-N este to moze trosicka pockat, no ale ked nie tak nie :-D rora, ibaze ja nemam pred ms.. ja mam par dni po nej, bola som niekde pred prostriedkom cyklu ked bol priatel doma.. hladam na nete rozne priznaky, ale je to prilis skoro na to aby boli nejake "priznaky".. ja mam len pocit toho "pomaranca" ako som pisala :-D a miernu bolest a dost teple ho mam =-) no mozno ide len o nejaky blby tlak vonku.. sa neviem dockat vysledku.. 8-(
Odpovedať
na príznaky je fakt skoro.. no som teda zvedavá ako to dopadne ;-) a priateľ v strede cyklu veru nič negatívne neznačí x-)
Odpovedať
no ja som sa uz parkrat takto bala, lebo tiez sa sem tam "postastilo" a mala som akurat ovulaciu, a tak co, ked mam vtedy vzdy najviac chut :-D :-D :-D a priatel vzdy na to "no a co, tak sa stalo" :-N by som bola zvedava keby to "no a co" potom za par mesiacov place v postielke :-D :-D :-D
Odpovedať
aj ja som zvedava co to bude az to bude.. :-N sme obaja napati.. ale radostne napati.. prijmeme vysledok aj pozitivny aj negativny.. :-) len sa neviem dockaaaat :-x inak, simi - tie topanky co mas v albume, uz si sa pre nejake rozhodla? :-)
Odpovedať
no tak na prvom mieste sú tie prvé strieborné a alternatíva posledné.. :-| ja som strašne nerozhodná :-|
Odpovedať
rora :-D moj priatel reaguje momentalne tak isto.. a ked som mu dnes napisala, ze test si budem musiet urobit az po vynechani mens. tak hned mi volal - nechod do zafajcenych barov, nie ze budes s niekym pit, neber tabletky, pi vela vody, ... :-D :-D :-D no podareny bol
Odpovedať
tie prve sa pacia aj mne, ved som to uz pisala :-p radsej satky nad kotniky, aby bolo vidno aj ten luxus co budes mat obuty :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
no vidíš, táni, aký je zlatý :-) a má pravdu!!!
Odpovedať
simi, on sa velmi tesi na babatko, nemozem povedat jedno krive slovo.. byt mame vlastny, auticko tiez coskoro, po financnej stranke by bolo vsetko ok, pretoze nemame hypoteky, takze by sme vrazali jedine do babatka.. len akurat skolu by som nedokoncila s kludom, to je jedine minus.. inak nic :-)
Odpovedať
no počkaj počkaj, ja som zmenila poradie.. a nepamätám si ktoré sa ti páčili.. kukni a ešte raz napíš! ;-)
Odpovedať
tak momentalne su to tie posledne :-D
Odpovedať
no hneď som si myslela :-D
Odpovedať
ale aj tie prve su pekne, nemozem povedat, ze nie.. :-) mas dobry vkus
Odpovedať
ooo vďaka.. ešte som našla veľa pekných, ale to by som bola už totálne domútená :-D
Odpovedať
:-D :-D to poznam.. ja to mam take so satami.. ale kedze nemam vkus na saty, tak potrebujem niekoho aby mi povedal "toto je pekne" a "toto nie je pekne" :-D lebo postahovanych mam desiatky obrazkov svadobnych siat, ale teraz sa mi pacia, zajtra uz nie :-D popripade vobec neviem povedat ci su alebo nie su pekne.. :-S ach jaj
Odpovedať
ja už mám aspoň šaty predbežne vybraté.. s topánkami katastrófa.. :-D ty si zas opačne na tom..
Odpovedať
:-D presne tak, ja mam topanky buduci tyzden doma, tak snad mi budu dobre :-D o saty sa nebojim, tie si vyberiem, to ma este cas :-D ja to musim vidiet na sebe oblecene, nemozem hodnotit len tak na fotkach.. na modelkach to pekne nasvietia, upravia v grafickych programoch a saty vyzeraju ako z rozpravky.. prides do salonu a si sklamana ze co je to :-| :-D
Odpovedať
dúfam, že z tých mojich nebudem sklamaná.. lebo mne sa už nechce hľadať.. :-|
Odpovedať
a uz si si ich aj skusala? mne sa jedny satky pacili, taku mali nariasenu suknu, ale su takmer v kazdom albume :-S uz su otrepane a ked som ich videla na jednej neveste nazivo, tak boli odveci.. tie modelky maju proste idealnu postavu na tie satky..
Odpovedať
zatiaľ som neskúšala.. mala som ísť tento víkend do ba poskúšať, ale výlet sa nekoná :-(
Odpovedať
my mame ist s priatelom do BA tento vikend, ale este uvazujeme kvoli pocasiu.. ale na smahu som pozerala, tak vikend ma byt pekny.. :-) snad sa to nezmeni ked si v stredu kupim listok na IC :-D
Odpovedať
však sa zatrepete do eurovei a bude vám 300, že aké je počasie :-D
Odpovedať
:-D juj nie, ja chcem robit fotky mesta :-D aj ked neodmietnem ani nakupovanie :-D ale my sme taky opacny par - priatel nakupuje oblecenie a ja znechutena stojim pred kabinkou a pozeram sa vkuse na hodinky :-D
Odpovedať
tani jak keby si ty mala zlu postavu :-D :-D :-D
Odpovedať
nejak extra sa nestazujem, aj ked najdem na sebe veci potrebne na zmenu :-D ale nemam rada chodenie po obchodoch a skusanie :-S
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?