Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no tak moja mamka mala šedivé už v 25 - mala trápenie :-( mne sa našťastie ešte nečrtajú, mne je celkom dobre :-D .. a mám 24, takže som to asi nezdedila po nej..
ja si davam cierny sampon, kazdy sa cuduje ako je mozne ze mi tak dlho drzi a pritom mam tak zdrave vlasy.. ale sediny?? cosii :-D dufam ze az niekedy v 50-tke.. :-D
ja si farbim vlasy uz od 16tich :-D a tiez mi to veru uz lezie niekedy na nervy, ale naspat svoju farbu nechcem :-S aj tak by som tam uz mala aj zopar sedivych vlasov a ani by som sa tomu nedivila. (parkrat som si nasla 1-2 take vlasy, take strieborne :-N tak som ich vysklbla)
mna tiez este pred par mesiacmi v predoslej praci oslovovali slecna+ priezvisko a v terajsej uz zo mna urobili pani :-N tiez mi to akosi nejde do usi ked za mnou pride veduci (mimochodom tipujem asi tak o par rokov starsi odo mna) a oslovi ma pani, ale tak berem to, je to taka slusna komunikacia a nemoze predsa vediet ci som slecna alebo co. ale proste mi to oslovenie nejak nesedi, ale tak co uz :-N
a ozaj, k tym detom, mne vcera priatel povedal ze buduci rok ked pojdeme na predsvadobnu cestu, ze nech necakam ze nespravime potomka :-D :-D :-D tak neviem ci sa mam bat, alebo sa tesit :-N :-N
holky, urcite nie som v tom.. podla mna to je len nejaka divna ovulacia alebo co.. :-| dnes od rana nic nerobim len hladam po nete info ohladom priznakov.. este ma pobavilo to, ze holka si priznaky moze nahovarat :-D no akoze.. keby som brutalne tuzila po babatku, tak tomu uverim, ale takto?? ja som v stadiu normy zatial :-D som sa chystala ist k lekarke, no po dnesnych zisteniach pockam =-) a uvidim :-p bude, bude.. nebude, nebude..
ja chcem byt s vami na modrom konikovi :-D :-D :-D
inac som tak minule rozmyslala nad tym, ze to tak rychlo vsetko leti, ved len pred par tyzdnami bola zima a uz tu mame pomaly leto, chystate aj nejake dovolenky s priatelmi?
no my sme chceli ísť na sardíniu, no pravdepodobne to padne.. :-( drahý chce ísť na balaton sound, tak rozmýšľam či pôjdem s ním.. :-S inak sa teším, že budem doma, že si budem vegetiť ;-) budem mať u seba brata, lebo mamka pôjde na letnú brigádu do nemecka, tak budem mať "dieťa" na starosti.. :-) ach, ako to len zvládneme, už sme si aj celkom odvykli od seba.. :-S
simi dik.. ;-)
rora, ani mi nehovor.. ja sa nad tym casto zamyslam z pohladu, ze prednedavnom som pisala prihlasku na VS a uz buduci rok koncim.. je to teda rychle a zbesile :-D
co sa tyka dovolenky, tak my kazdy rok chodime k moru, no tento rok nam to nevyjde kvoli priatelovej praci.. no o to viac sa budeme tesit na nasu predsvadobnu cestu :-)
a holky este jedna otazka :-D neviem snad na nu niekto odpovie - ak si budem platit /studentka/ tie odvody 270 dni a potom prestanem a az /napr/ polroka na to sa nam podari babo, tak stale sa mi tie odvody budu pocitat do materskej?? =-)
my sme si povedali ze kazdy rok pojdeme k moru, pokial to teda pojde, lebo fakt je to jeden tyzden v roku kedy chcem byt mimo tohto vsetkeho co sa okolo nas deje, len ten navrat naspat je vzdy o nervy :-S zas do toho isteho kolotoca, ale tak co uz. jajha vratila by som sa na strednu a uzivala si zas prazdniny |-|
rora, tak to ti verim.. ja si uzivam plnohodnotny cas studentky.. uz len rok.. :-S ale zase ako vidis, ma to svoje nevyhody - keby sa nam podaril maly mrnus, tak mu zaplatim akurat tak plienky :-D :-D mozno ani tie nie z toho prispevku
no vies co ja aj ked mam pracu, zodieram sa tam jak taky blbec, este aj na 3 smeny a nechci vediet aku mam vyplatu, takze by som si tiez mohla dovolit akurat tie plienky. |-|