Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • no tak moja mamka mala šedivé už v 25 - mala trápenie 😞 mne sa našťastie ešte nečrtajú, mne je celkom dobre 😃 .. a mám 24, takže som to asi nezdedila po nej..

• ja si davam cierny sampon, kazdy sa cuduje ako je mozne ze mi tak dlho drzi a pritom mam tak zdrave vlasy.. ale sediny?? cosii 😃 dufam ze az niekedy v 50-tke.. 😃

• uvidíme aké budeme mať deti.. potom uvidíme či je to v génoch 😃

• Sponzor fóra
  • a zase sme pri detoch 😃 😃 😃 haha

• ja si farbim vlasy uz od 16tich 😃 a tiez mi to veru uz lezie niekedy na nervy, ale naspat svoju farbu nechcem 😒 aj tak by som tam uz mala aj zopar sedivych vlasov a ani by som sa tomu nedivila. (parkrat som si nasla 1-2 take vlasy, take strieborne 😬 tak som ich vysklbla)
    mna tiez este pred par mesiacmi v predoslej praci oslovovali slecna+ priezvisko a v terajsej uz zo mna urobili pani 😬 tiez mi to akosi nejde do usi ked za mnou pride veduci (mimochodom tipujem asi tak o par rokov starsi odo mna) a oslovi ma pani, ale tak berem to, je to taka slusna komunikacia a nemoze predsa vediet ci som slecna alebo co. ale proste mi to oslovenie nejak nesedi, ale tak co uz 😬

• a ozaj, k tym detom, mne vcera priatel povedal ze buduci rok ked pojdeme na predsvadobnu cestu, ze nech necakam ze nespravime potomka 😃 😃 😃 tak neviem ci sa mam bat, alebo sa tesit 😬 😬

• rora, dobré ráno 😉 a teš sa!!! 🙂

• rora, tesim sa s tebou 😃 😃 aj so vsetkymi ostatnymi, ktore chcete pracovat na babu uz coskoro 😃

• mne drahý zase pripomenul, že o dva roky budeme traja, ak pán božko dá 🙂

• a my by sme to brali aj zajtra, aj o rok, aj o dva.. minimalne 3 deti chceeem 😃 ak teda budeme moct.. 😛

• som zvedavá ako ti to dopadne, táni 😵

• ano tani 30 a sedive pramene ale normalne mu seknu 🙂

• no to som aj ja zvedava ako dopadnes tani, ja by som tiez brala hned babo, ale to musime obaja chciet ale zatial len ja nad tym rozmyslam 😞

• holky, urcite nie som v tom.. podla mna to je len nejaka divna ovulacia alebo co.. 😐 dnes od rana nic nerobim len hladam po nete info ohladom priznakov.. este ma pobavilo to, ze holka si priznaky moze nahovarat 😃 no akoze.. keby som brutalne tuzila po babatku, tak tomu uverim, ale takto?? ja som v stadiu normy zatial 😃 som sa chystala ist k lekarke, no po dnesnych zisteniach pockam 🤔 a uvidim 😛 bude, bude.. nebude, nebude..
    ja chcem byt s vami na modrom konikovi 😃 😃 😃

• nebooooj, však sa tam aj stretneme!!

• Sponzor fóra
  • ano, ale tym padom ja vas pockaaaam.. teda moje momentalne "tehu" sa vylucuje 😃

• aj ja si myslim to iste !!!!!!

• inak, neviete ako dlho trva vybavenie si toho platenia co sa tu stale spomina?

• myslím, že to ti vybavia za jeden deň.. ale nehovorím na 100%

• simca dakujem za dobre rano 😃

• aj zajtra 😃

• inac som tak minule rozmyslala nad tym, ze to tak rychlo vsetko leti, ved len pred par tyzdnami bola zima a uz tu mame pomaly leto, chystate aj nejake dovolenky s priatelmi?

• no my sme chceli ísť na sardíniu, no pravdepodobne to padne.. 😞 drahý chce ísť na balaton sound, tak rozmýšľam či pôjdem s ním.. 😒 inak sa teším, že budem doma, že si budem vegetiť 😉 budem mať u seba brata, lebo mamka pôjde na letnú brigádu do nemecka, tak budem mať "dieťa" na starosti.. 🙂 ach, ako to len zvládneme, už sme si aj celkom odvykli od seba.. 😒

• simi dik.. 😉

rora, ani mi nehovor.. ja sa nad tym casto zamyslam z pohladu, ze prednedavnom som pisala prihlasku na VS a uz buduci rok koncim.. je to teda rychle a zbesile 😃
    co sa tyka dovolenky, tak my kazdy rok chodime k moru, no tento rok nam to nevyjde kvoli priatelovej praci.. no o to viac sa budeme tesit na nasu predsvadobnu cestu 🙂

a holky este jedna otazka 😃 neviem snad na nu niekto odpovie - ak si budem platit /studentka/ tie odvody 270 dni a potom prestanem a az /napr/ polroka na to sa nam podari babo, tak stale sa mi tie odvody budu pocitat do materskej?? 🤔

• táni, myslím, že nebude..

• 😮 ou.. tak to musim presne na chlp odhadnut 😮

• my sme si povedali ze kazdy rok pojdeme k moru, pokial to teda pojde, lebo fakt je to jeden tyzden v roku kedy chcem byt mimo tohto vsetkeho co sa okolo nas deje, len ten navrat naspat je vzdy o nervy 😒 zas do toho isteho kolotoca, ale tak co uz. jajha vratila by som sa na strednu a uzivala si zas prazdniny 😴

• rora, tak to ti verim.. ja si uzivam plnohodnotny cas studentky.. uz len rok.. 😒 ale zase ako vidis, ma to svoje nevyhody - keby sa nam podaril maly mrnus, tak mu zaplatim akurat tak plienky 😃 😃 mozno ani tie nie z toho prispevku

• no vies co ja aj ked mam pracu, zodieram sa tam jak taky blbec, este aj na 3 smeny a nechci vediet aku mam vyplatu, takze by som si tiez mohla dovolit akurat tie plienky. 😴

• 😞 to si viem zivo predstavit, ale tym padom by si dostala vyssiu matersku ako holka v mojom pripade.. 😐

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov