Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Baby čo hovoríte na dátum stretka 26.9.2010(t.j nedeľa) ? v Žiline v Oc Max alebo Tesco alebo dátum 25.9.2010
Aj takto to napíšem..každá z Vás by mala mať IP ale keďže je nás veľa môže sa stať že som na niekoho nechtiac zabudla ;-)
lady.. aj ja chcem ist domovvvvv, zavidim..... :-(
zuzik, ked si napisala, ze ides skusat riasy, ja som myslela, ze riasy - mihalnice.... :-D :-D :-D :-D Pozerala som na FB tvoje torticky - no kraasa, fakt velmi pekne!!!!!
Dostala som email od foto, uz mu dosla zaloha... jupii a je nas..... Ale aranzerka mi nic neposiela.... uz som z toho nervozna.... slubila, ze posle predbeznu cenu a nic.. nie, ze ma potom vystrie a tej ceny... =-)
no zuzik, uz som videla stranky, kde sa cukrarky prezentovali ako profesionalky, co pecu na zakazky a tie torty boli strach a hroza.... takze nebud skromna!!!!! ;-)
baby, je tu taky napad - ale asi so mnou nebudete suhlasit. Co keby sme vsetky isli do Bratislavy na stretko 25.9? Ja tam budem od rana - prilietam ;-) a nasim mozem povedat, ze meskalo lietadlo........nejakych 5 hodin ;-)
ladyjh - do bratislavy by som to možno stíhala, podľa toho kedy by to bolo :-)
bero - my sme sa s palim už stretli, aj sme podpísali zmluvu a zaplatili zálohu :-) ja ho už poznám asi rok :-)