Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sme aj na fb, chceš sa pridať aj ku mne? :-D
Odpovedať
ja som myslela, ze tam mate nejake svadobu skupinu, ale jasne :-D...Diky :-D
Odpovedať
Baby čo hovoríte na dátum stretka 26.9.2010(t.j nedeľa) ? v Žiline v Oc Max alebo Tesco alebo dátum 25.9.2010 Aj takto to napíšem..každá z Vás by mala mať IP ale keďže je nás veľa môže sa stať že som na niekoho nechtiac zabudla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte, lady, riasy su uvarene a spapane, nema to ziadnu chut. Dala som to do ryze k tomu pecene masko. Nabuduce skusim daku polievku.
Odpovedať
Profilova fotka
ja 25.9 nemozem, idem na stretko cukrarok, naucit sa finty na torty.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) ja som dnes varila bylinkové kuracie horné stehná a ryžu, mňamka :-)
Odpovedať
Zuzi....a 26? Baby tka čo je prevaha 25 alebo 26???? Hmmm aby som vedela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero ty aky kohut. no toto ;-) :-D :-D :-D az teraz som si vsimnla tu spravu o stretku! nejako nestiham! :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh - ja nestíham vôbec, pozerám že 440 strán, pekne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
26 moze byt.
Odpovedať
Profilova fotka
idem na postu. dajte mivediet, na akom datum ste sa dohodli. V sobotu prilietam do BA rano.
Odpovedať
Juj uvídíme kedy :D
Odpovedať
Ideeeeem :-D Držte palce aby som od Radkovej tetušky prišla celá ]-( :-D :-p
Odpovedať
lady.. aj ja chcem ist domovvvvv, zavidim..... :-( zuzik, ked si napisala, ze ides skusat riasy, ja som myslela, ze riasy - mihalnice.... :-D :-D :-D :-D Pozerala som na FB tvoje torticky - no kraasa, fakt velmi pekne!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
mňam, tortičky, hneď by som si nejakú dala :-D
Odpovedať
weru, neverim, ze ty aj torticku si das, ked si taka chuducka :-D!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dostala som email od foto, uz mu dosla zaloha... jupii a je nas..... Ale aranzerka mi nic neposiela.... uz som z toho nervozna.... slubila, ze posle predbeznu cenu a nic.. nie, ze ma potom vystrie a tej ceny... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero, :-D aj take som uz mala, ale tie som nepapala. ;-) a dakujem za pochvalu, to je len taka amaterska praca :-)
Odpovedať
no zuzik, uz som videla stranky, kde sa cukrarky prezentovali ako profesionalky, co pecu na zakazky a tie torty boli strach a hroza.... takze nebud skromna!!!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bajka - ja som ako šrotovidlo, všetko zošrotujem :-D :-D :-D bero - juuuj teším sa s vami :-)
Odpovedať
wera, vy uz ste sa s Palim stretli? Ako si ho vlastne nasla?
Odpovedať
Profilova fotka
bero, tak o to vacsia vdaka za pochvalu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, je tu taky napad - ale asi so mnou nebudete suhlasit. Co keby sme vsetky isli do Bratislavy na stretko 25.9? Ja tam budem od rana - prilietam ;-) a nasim mozem povedat, ze meskalo lietadlo........nejakych 5 hodin ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh - do bratislavy by som to možno stíhala, podľa toho kedy by to bolo :-) bero - my sme sa s palim už stretli, aj sme podpísali zmluvu a zaplatili zálohu :-) ja ho už poznám asi rok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera? a on kolko berie?
Odpovedať
Profilova fotka
cafte pridam sa na chvilku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik ty si cukrarka? mna tiez hrozne bavi pecenie, ale zatial sa len ucim
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja mam kazdy vikend skolu az do decembra
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ti nezavidim. chvalabohu ja to uz mam za sebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem v sobotu na birmovku priatelovmu bratovi - do kostola. A v nedelu na oslavu, pretoze bolo vsetko uz obsadene na sobotu.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?