Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
v piatok je asi deň D, my ideme pozriet sálu a definitívne sa rozhodnúť a potom ešte zákusky pôjdeme objednať. a lk tomu si beriem voľno v robote, aspoň budem mať predĺžený víkend :-D
boze ja mam teraz po troch dvanastkach jednej trinastke jeden den volna, tak som stastna a nakupujem vianocne darceky o dusu, lebo uz do vianoc nebudem mat ziadny cas. Na trhoch v BA je tak strasne vela ludi ze si v robote ani na sekundu nesadnem ani sa nemam kedy ist najest. Ale aspon mi uz poslali moje druhe svadobne saticky, tak sa tesim v sobotu ich uvidim nazivo... No a boli sme pozerat obrucky a vyrubali nam cenu cca 550eur, co mi prislo strasne predrazene ked jeden cech nam presne tie iste este aj s rytinou ponukol na 400eur. No proste otras vobec nemaju ceny na gramy zlata ale na model co mi pride priserne
michala.s niektore zlatnictva maju na gramy...niektore od vzorov sa odvija cena..a tak.je to rozne..
my tiez niekedy v blizkej dobe pojdeme kupit obrucky uz sme niektore pochodili zlatnictva ale boli drahe...tak pojdeme do Serede sa pozriet ked budeme mat cas..
jeeeej usite saty na mieru, to musi byt nadhera, len potom pozor na vahu, aby to nebolo pred svadbou menej alebo nedajboze viac,..... no tak ten mlyncek bol na rezanie kapusty, ak to niektora z vas pozna :-)
neviem, kolko som ochotna dat za svadobne saty, este som si to nepremyslela, ale bracho mal svadbu teraz v septembri a svagrinka si kupila saty od kamosky, boli pekne, aj jej sedeli, ale potom sme este hladali na ne taku pelerinku, ak by bola zima a aj do kostola, nech nie je taka odhalena, tak sme behali po svadobnych pozicovniach ( to bolo asi dva tyzdne pred svadbou) a tam bol taky predavac, vlastne to bol majitel, ze nas ohuril, povedal, ze na jej postavu (babatko ma uz rocik, ostalo jej este brusko, ale povedala, ze na mojej svadbe bude kocka) ziadny korzet a ten mala doma kupeny...... tak nam ukazal jedny saty, uffff nadherne, a ja som do nej stopala, nech si ich vyskusa, ze bude sranda, ked som ju v nich videla, tak sa mi slzy tisli do oci, hned som ju prehovorila, ze to je 100 a jedno a ze svadbu ma len raz, nech si zoberie tieto, ze je v nich nadherna, tak za ne nechala 180€ a doma viseli dalsie, a na svadbe boli vsetci prekvapeni, ze nemale tie co boli doma, co uz vsetci videli, ale mala ine, 10000000x krajsie, ale stalo to za to :-)
caute babizne, znova sa vam hlasim po pracovnom vikende. citam aj novu nevesticku :-)
Baby, bavili ste sa o bielene zubov, aj ja som poskusala vela druhov, aj tie formy, kde sa da gel a je to v ustach par hodin. Najviac sa mi pacila lestiaca pasta Pearl Drops, ktora krasne olestila zuby. Nevybielila, ale zuby sa blistali! Treba bolo pouzivat aj normanlu pastu a tuto len ako doplnok.
Inak vsetky bieliace pasty maju ako bieliacu prisadu sodu bikarbonu. Keby ste chceli lacno bielit zoby, dajty lyzicku sody a lyzicky citronovej stavy a bielite jak zerave :-N U mna to tiez fungovalo. Inak zubarka mi tiez dala dobru radu, ked je raz zub mrtvy a bez korena, nic ho neobieli. Ja mam asi 5 koruniek, pekne biele. :-N
Uz nech je piatok, palec hore alique! :-)
baby, ja rozmýšľam, že by som si tie šaty dala ušiť v klasickej štandardnej veľkosti 36/38.. lebo aj tak do svadby ešte 250 dní :-D , to sa môže kadečo so mnou stať.. čiže aj tak by mi boli na figu keby boli na mieru, tak či tak by ich bolo treba upravovať.. :-. a na mňa sa upravia tak mesiac pred svadbou.. čo myslíte??
Ahojte kocky, tak sa hlasim po dlhsej dobe...
Simi aj ked ti ich spravia na mieru, podla mna ti potom krasne sadnu... Ja najviac na mojich vidim, ze to na mieru mi najlepsie vidno na prsiach, ale nie ani tak velkost, ale napr vzdialenost bradavka-bradavka... A to sa nezmeni... A stale ich zatialhnem vzadu, takze ked schudnem stale mi krasne sadnu... Takze ja by som zvazila aj to na mieru. Ja ked som moje objednavala, mala som o 5 kg viac, dala som si ich usit mensie a este stale ked trosku schudnem, krasne mi sadnu :-)
simi, no je to na tvojom rozhodnuti, ale ja by som s tym "na mieru" radsej z rezervou, nevies co sa moze stat, priatelova sesterka mala saty, sadli jej ako rit na serbel a ked mala svadbu bola uz mesiac tehotna, prsia jej narastli, celkovo postava uz nebola ako pre tym pol rokom, ked si ich vyberala, a potom to na svadbe aj tak vyzeralo, nesedeli jej na 100% :-/
baby usiju mi ich v Hurbanove ;-) nedam si ich urcite usit teraz az po Novom roku ale kedze original satky su na zips a boli mi dobre cislo 34 ja si dam usit 32/34 cislo na snurovacku to je uz dohodnute cize ekd schudnem/priberiem stale budem mat rezervu lebo 34 mi boli sice dobre ale bol tam kusocek co by sa dali stiahnut este ;-)
od kamaratky som sa dozvedela dalsiu super spravu ze ako darcek k vianociam nam da darcekovu poukazku na svadobne fotenie od nasho fotografa v hodnote 50 euro tak sa velmi tesime x-)
miškaa nase obrucky u zlatnika spravene nas vydu na 150 euro lebo sme si dali vlastne zlato co sme dostali inak by stali 450 euro 8-)
romankova - z toho vyplýva, že keď už máme doma šaty, tak nemáme ísť do žiadneho salónu, aby sme si to náhodou nerozmysleli, hej? :-D :-D
ja už síce doma šaty mám, ale musia mi ich ešte zužovať, teda ak by som pribrala tak sa mi tam stále čo to zmestí :-) v nicole sme sa dohodli, že tak 2-3 týždne pred svadbou prídem a upravia mi ich presne na mňa aj mi ich vyčistia a vyžehlia, dajú do tip top stavu :-)
simi ja by som to na mieru dala (jejda to ešte aj vzdialenosť bradavka bradavka sa meria??? :-D ), ale v oblasti brucha a bokov by som nejaký ten centimetrík radšej nechala navyše, ľahšie sa zmenší ak by si prípadne pribrala :-)
inak baby, otázka, v ktorom mesiaci tehotenstva začína rásť bruško, tak že už je troška vidieť? aby som vedela, kedy si môžeme prestať dávať pozor, nech sa do šiat zmestím :-D :-D
Weri, no to brusko zavisi od vela veci, ale asi najviac id stavby tela. Na jednej kokegynke to bolo vidiet hned v prvom mesiaci a druhej sme neverili, ze je tehotna takmer do polky stvtreho mesiaca...:-):-):-):-)
weri pri prvom tak od toho 4-mesiaca, pri druhom hned :-D Ale ako alique pise, zalezi aj od stavby tela :-) Ale tie prve3 mesiace vacsinou brusko nevidiet, len zacina vykukat :-)
hmmmm, a akej stavby tela bola tá kolegynka, ktorej ste na to prišli až tak neskoro? :-N ja som si myslela že bruško začne byť vidno až tak po 3.mesiaci :-N
Ona je taka palicka, len na nej to nebolo vidiet aj preto, ze na zaciatku tehotenstva riadne schudla. Chudatu bolo strasne zle a nic v sebe neudrzala, ani zuby si nemohla umyvat, lebo ju napinalo.. :-(
jeeeejda alique, tak to nie je nič moc, takéto nevoľnosti :-( a pôrod bol v poriadku potom, bábätko všetko ok, keď bola taká chudučká?
akurát včera sa ma drahý pýtal, že ako je možné že býva ženám pri tehotenstve tak strašne zle, že veď by mali byť šťastné a malo by im byť práve najlepšie :-D
weri ja mam kamosku, co je taka chudulinka ako ty a na nej skoro do konca nebolo vidno, ze je tehula a zase su ine chuducke, co to je na nich vidno skor. Ale ja si myslim, ze prve 3 mesiace je aj ten plod taky malicky, ze to nemoze byt vidno... Ja ked si teraz pozeram fotky ked som bola tehu a myslela som si ze ake mam uz brucho a tam nic :-D