Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
bajka, ano svadobne veltrhy... tento rok budu 23-24 v internacionale a 29-30 vo wannieck gallery.. a neviem ci budu aj vo future a na vystavisku ako minuly rok. Bola si vlani?
Aha, ano bola som prave na vystavisku a tam sme si uz objednali prstienky :-).
Takze vo vankovke? Tak to som zvedava :-D, jeeeeeeeej ale vtedy som na lyzovackeee, to asi nestihnem :-(
my sme vlani boli aj vo future aj na tom vystavisku...nebolo tam ktovie co..ale prstienky sme si tiez vybrali..len vtedy to este nebolo iste s tou nasou svadbou,len sme o tom rozmyslali. tak sme neobjednavali. Ale dufam ze tento rok ich tam budu mat tiez. Velmi sa nam pacia od bisaku
Hem model neviem, my sme si skusali zaradom a co sa nam pacilo, dali sme si urobit z bieleho zlata a ja som si tam pridala kamienky, takze nam ich urobili podla zelania :-)...Matne , leske zlato :-)
my sme si vybrali kombinaciu biele leskle a zlte matne zlato a v mojej kamienky. Tak teda dufam, ze ich budu mat aj teraz. Aj ked od vlani zdrazeli ale co uz.
ladyjh - jasne, ja zalohu tak ci tak zaplatim, dokonca vyssiu, ako chcu (aj ked na ranci mi zatial nepovedali nic o zalohe), to nie je dovod preco hladam ine miesto.. :-) to je vyslovene rozmar, ma to chytilo, ze co ak... co ak bude krajsie hento a hento.. vymyyyyslam! :-D :-D
jani no nám sa veľmi páči Makadi bay, že to nie je tak v centre a je tam krajšia voda ževraj.. kamarátka tam bola a veľmi si vychvalovala, a keď sme videli fotky tak sme si povedali, že ak egypt, tak asi makadi :-) jejda bomba do taniera??? je to tam také nebezpečné? =-)
usacek - na Carpatiu som aj ja kedysi davno pozerala, ale najviac som tam uvažovala o Galloper-i, to sa mi veeľmi páčilo :-) ale pre nás je to tam od ruky trochen, tak sme DNV škrtli zo zoznamu, hoci som tam prežila krásne detstvo :-)
kacennka ahoj :-) super, že už máte aj kameramana, teším sa s tebou :-)
vo vaňkovke bude svadobný veľtrh? jeeej no super, to tam určite pôjdeme, aspoň aj dohodneme stretko s kameramanom a fotografom :-) a čo myslíš, kde to je lepšie - v tej internacionale, či vaňkovke?
kacenka - to si budete aj tie medzičítania sami čítať? ja som to na svadbe ešte nevidela, ale určite to má svoje čaro ako hovoríš :-N keby som nemala trému z prejavov pred toľkými ľudmi, tak by som sa možno aj ja dala na to, ale asi by som sa zbytočne rozklepala a zakoktávala :-D
jani nad dubajom som veeľmi uvažovala tiež - ale keď že tam sa nemôžeš mucinkovať na verejnosti :-D (vo všetkej slušnosti samozrejme) :-D :-D to by bolo skončiť na svadobnej ceste v base :-D :-D :-D
je tam ten palmovy strov, hotel pod morom, morske akvarko a tak....... hej tie zakony aj mna by stvali, ale asi by som to brala tak, ze ja som si tam vybrala ist, tak budem respoktovat ich kulturu........ a potom by sme si to rozdali na izbe ;-)
Heeem pekne, pekne. Ja rozmyslam, ze pojdeme do USA, pozriet Niagary, mam tam rodinu, tak by sme ich rovno navstivili, ktovie kedy sa tam dostaneme znovu :-)...
Baby do kolkeho mesiaca tehotenstva sa moze lietat? :-D
Jasne, uz som rozmyslala, ze zacneme v decembri, ale mam teraz nejake vysetrenia a musia mi dat asi este tetanovku po tych vysetreniach, tak zacneme vo februari ak bude vsetko OK :-D.
janiiiii :-D :-D :-D no tak ale každopádne si neviem predstaviť, že by sme sa nedržali za ruky, nedali si nejakú tú pusinku, nič - to by sme museli byť celú dovču na izbe potom :-D :-D
baby, ja lietať nemôžem vôbec počas tehotenstva - mám zakázané od drahého :-D on ma asi potom ani nič robiť nenechá, ako ho počúvam, keď o tom hovoríme :-D